Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Nedves tisztítás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, nedves tisztításhoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Nedves tisztítás

Szakértőre van szüksége a Nedves tisztítás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Nedves tisztítás

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért rendeljen szőnyegtisztítást a Wilio-n?
A rendszeres szőnyegtisztítás elengedhetetlen kulcsa a tiszta otthonnak, és a jól karbantartott szőnyegeknek, azonban nem kell gépeket vennie, és megpróbálnia kitisztítani a szőnyegeket. Ehelyett béreljen szőnyegtisztító szakembert a környékéről, és élvezze a gyönyörűen tiszta szőnyegeket erőfeszítés és stressz nélkül. A Wilio a legjobb hely a szőnyegtisztító keresésére. Segítünk a szőnyegtisztításra szakosodott legjobb minősítésű és legjobbra értékelt szakemberek közül választani. Ne pazarolja az idejét az ajánlatok összehasonlításával. Csak írja be a szőnyegtisztítás iránti igényét, és néhány percen belül megkapja ajánlatait a környékbeli szakemberektől.
Érdemes profi szőnyegtisztítót alkalmazni?
A professzionális szőnyegtisztítás nemcsak időt takarít meg Önnek, hanem a lehető legjobb felszereléssel és vegyszerekkel történő minőségi munkát is garantálja, így otthona tiszta és biztonságos lesz, a szőnyegei pedig tovább fognak tartani.
Milyen gyakran érdemes professzionális szőnyegtisztító szolgáltatást igénybe venni?
A legtöbb otthon, vagy lakás évente egyszer szorul professzionális szőnyegtisztításra.
Melyik szőnyegtisztítási módszer a legjobb?
A professzionális eszközökkel történő tisztítás hatékony és biztonságos. Egy jó szakember a legjobb módszereket fogja ajánlani a szőnyegéhez a nagyszerű eredmény érdekében.
Mit használnak a szakemberek a szőnyegek tisztítására?
A szakemberek saját felszerelésüket és vegyszereiket hozzák magukkal a szőnyegtisztításhoz. Megtalálják a megfelelő tisztítószereket és eszközöket a különböző szőnyeganyagokhoz és típusokhoz.
Hogyan találhatok szőnyegtisztítót a környékemen?
A költségvetésének megfelelő szőnyegtisztító megtalálásának legjobb módja, ha közzéteszi a Wilio-n igényeit. Olyan ajánlatokat fog kapni a helyi szőnyegtisztító szakemberektől, amelyeket könnyedén összehasonlíthat és kiválaszthatja a költségvetésének megfelelőt.
Mennyi az átlagos költsége a szőnyegtisztításnak?
A szőnyegtisztítás költsége függ az Ön tartózkodási helyétől, a lakás, vagy ház méretétől, a szőnyegekkel ellátott szobák számától és minden egyéb további szolgáltatástól, amire Önnek szüksége lehet, pl. kárpit-, és kanapétisztítás.
Mit jelent a szőnyegtisztítás?
A professzionális szőnyegtisztítási szolgáltatás általában szőnyegek tisztításából, száraztisztításból vagy samponmosásból áll (az előnyben részesített technikáktól és felszereléstől függően). A legtöbb szakember azonban a szőnyegek tisztításán túl tisztít kárpitokat, kanapékat is.

Szolgáltatások

Szőnyegtisztítás
Mielőtt a szakértő megérkezne, próbálja meg szabaddá tenni a szőnyeg felületének lehető legnagyobb részét, esetleg a rajta levő bútorok mozgatásával. Porszívózza fel a szőnyeget a felületi szennyeződések eltávolításához, hacsak a porszívózás nem szerepel a nyújtott szolgáltatásokban. Ideális, ha néhány órát vár amíg a szőnyeg megszárad, mielőtt ráhelyezné a bútorokat.
Foltok eltávolítása a szőnyegről
A foltok néha csak úgy "megtörténnek", de nem kell velük örökké együtt élni. Egyszerűen keressen egy szőnyegtisztító szakembert a környékén, aki tapasztalattal rendelkezik a kávé, bor, zsírkréta, tollak és más szennyeződések eltávolításában . Erőfeszítéseiket a makacs foltok eltávolítására összpontosítják, erőteljes berendezésekkel és vegyszerekkel annak érdekében, hogy a szőnyeg újra friss és illatos legyen. A professzionális szőnyegtiszítás elősegíti a szőnyeg újszerű megjelenését és éveken át tartó használatát.
Heverők, kanapék és kárpitok
A szakember professzionális tudásának köszönhetően kanapéját vagy szövetülését ismét új illatúvá varázsolja. A szakértő speciális vegyszereket és berendezéseket használ a foltok és a felhalmozódott szennyeződések megtisztítására. Akár 24 órát is igénybe vehet, amíg az ülés teljesen megszárad.
Matractisztítás
Keressen olyan szolgáltatást a környékén, amely matractisztítást is kínál. Tisztítsa mélyen a matracot az allergének, vagy például az atkák előfordulásának csökkentése érdekében. A szakember ellenőrzi a matracot, és elvégzi a szükséges teendőket.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt