Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Nyilatkozat

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, nyilatkozathoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Nyilatkozat

Szakértőre van szüksége a Nyilatkozat kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!
Lásd még Nyilatkozat ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Nyilatkozat

Milyen adótanácsadási szolgáltatásokat rendelhetek?

Mit tartalmaz az adótanácsadás?
A közeli adótanácsadás a legjobb módja annak biztosítására, hogy minden releváns levonást alkalmazhass, és minimum adót fizethess. Az adótanácsadók személyesen, telefonon vagy e-mailben kínálnak számodra találkozókat. Számos helyi adótanácsadó mobil szolgáltatást is nyújt, és találkozhattok az otthonodban vagy akár más kényelmes helyen.
Adóbevallások önálló vállalkozóknak és szabadfoglalkozásúaknak (természetes személyek)
A személyi jövedelemadó-bevallások viszonylag egyszerűek lehetnek. Önálló vállalkozóként tájékoztatást kell adnod a jövedelmedről és a munka költségeidről, például a munkaeszközökről vagy az irodai felszerelésekről. Ezek után tanácsadód már könnyen elvégzi a többit. Tanácsadód tanácsot adhat a szakmád számára rendelkezésre álló esetleges adólevonási igényekkel kapcsolatban is. Tanácsot adnak az adóbevallás benyújtásának esetleges elhalasztására, illetve a kiegészítő vagy korrekciós beadásra is. Az adóbevallás kitöltése után Te vagy tanácsadód fizikailag az adóhivatalban vagy elektronikus úton benyújthatja a kész dokumentumot, a megfelelő formában.
Adóbevallások vállalatok (jogi személyek) számára
Az adótanácsadók szakértők a vállalati társaságok adóbevallásainak és pénzügyi kimutatásainak elkészítésében. Társasági adózási szakemberként tudják, hogy milyen levonások vonhatók le az adóból. Az adóbevallás kitöltésének folyamata hasonló a természetes személyekéhez.
Adóbevallások a befektetők számára
Ha ingatlan- vagy értékpapír-befektető vagy, az adóbevallás új dimenzióval fog rendelkezni. Különösen ajánlott ilyen esetben az adótervezés. Egy speciális adókönyvelő a környékeden segíthet a megtérülés maximalizálásában, ha például ingatlanbefektető vagy. Tanácsot adnak a tőkenyereség-adóról, a negatív fogaskerekekről és akár a bérleti cikkek és kiegészítők értékcsökkenési ütemezéséről. Speciális adótanácsadással és pénzügyi előrejelzéssel is szolgálhatnak, ha befektetett eszközök vásárlását vagy eladását fontolgatod.
Egyéb adóbevallások
A jövedelemadók mellett vállalkozásod más adókkal is terhelhető, például hozzáadottérték-adó (áfa), gépjárműadó, meghatározott árutípusok jövedéki adója vagy helyi adók. Az adótanácsadó örömmel segít Neked az egyes adók, azok jogi követelményeinek és kimutatásainak magyarázatában.
Tranzakciós adótanácsadás
Ha ingatlanba fektetsz, vagy céget vásárolsz / adsz el (tranzakció), akkor a körülményeidnek megfelelő adótanácsra van szükséged. A speciálisan képzett, minőségi tapasztalattal rendelkező tanácsadók a lehető legjobb megoldást fogják ajánlani, hogy feleslegesen ne vessz el pénzügyeidben. Bármilyen típusú adótanácsadást találhatsz a közelben a Wilio-n.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes a Wilio-n keresztül adótanácsadót keresni?
Segítséget keresel adótanácsadással a környékeden? A jövedelemadó zavaró és elkeserítő lehet, ha magadnak kell kiszámolni. A bevallás és az alkalmazható levonások összes szabályának átnézése órákig tarthat, főleg ha elsőre csinálod. Ezért kérj segítséget egy közeli adószakértőhöz adózásodhoz. Keress egy adótanácsadót a közelben, hogy elkészíthessed az adóbevallásod a helyes információkkal, és kérhessed a rád vonatkozó adólevonásokat. A legjobb hely egy adótanácsadó megtalálásához a Wilio. A Wilio-n adótanácsadókat találhatsz, akik különféle adószolgáltatásokra specializálódtak, az egyéni vállalkozók (magánszemélyek) és a kisvállalkozások adóbevallásaitól a nagyvállalkozások és befektetők átfogó hozamáig. Csak írjad be a keresett kérdést, és hasonlítsad össze képzett adótanácsadók ajánlatait.
Mi a különbség az adótanácsadó és a könyvelő között?
A könyvelő a könyvelés szakembere, amely az adóbevallás egyik dokumentuma is. A könyvelő azonban már nem feltétlenül szakértő az adóbevallások elkészítésében. Az adótanácsadó az adóügyi kérdések szakértője. Szigorú vizsgákat kell letenniük, amelyeket az Adótanácsadók Egyesülete szerint a jelentkezők csak egy része tud sikeresen letenni. Az adótanácsadó képesítéssel rendelkezik az adóbevallás, az ellenőrzési jelentés és az adókkal kapcsolatos egyéb dolgok feldolgozásához. Kötelező biztosítással rendelkezik, így ha hibákat követ el azokban a formanyomtatványokban, amelyekért az adóhivatal bírságot szab ki, biztosítása fedezi őket.
Szükségem van adótanácsadóra, vagy elkészíthetem saját adóbevallásomat?
Gondolhatod, hogy pénzt takarítasz meg azzal, ha önállóan készíted el adóbevallásodat, de hosszútávon ez nem feltétlenül kifizetődő. Egy tapasztalt adótanácsadó biztosíthatja, hogy az adóbevallásod hibátlan legyen, megkímélve az adóellenőrzésektől és az esetleges büntetésektől és bírságoktól. Szaktudása abban is segít, hogy megtakaríts adókat a törvény lehetőségein belül.
Mikor van a legjobb alkalom adótanácsadó alkalmazására?
Az adóbevallás benyújtásának törvényes határideje előtt, azaz a pénzügyi év végén mindenképpen fel kell venned egy adótanácsadót. Azonban a legjobb, ha a pénzügyi év folyamán konzultálsz egy adószakértővel, ha konkrét tanácsra van szükséged az adótervezéssel kapcsolatban. Értékes tanácsokat kaphatsz már előre a jövedelmek, ráfordítások és befektetések strukturálására az adókötelezettség minimalizálása érdekében.
Hogyan készülhetek fel egy találkozóra az adószakértővel?
Mindenekelőtt nyitottnak kell lenned, amikor találkozol az adótanácsadóval. Olyan ez, mint az adóügyi napirend szószólója. Először is nyíltan el kell mondanod neki a valódi jövedelmedet, az adóvonzattal járó tevékenységeket, de a terveidről és ambícióidról is beszélhetsz neki. Csak ez után kell az összes adatot összegyűjteni az adott év bevételeire és kiadásaira vonatkozóan.
Hogyan találhatom meg a legjobb adótanácsadót?
A legjobb módja annak, hogy minőségi adótanácsadót találj a közeledben, ha a Willio-t használod. Megkapod a képzett tanácsadók ajánlatait, referenciáikkal együtt, megfizethető áron. A legjobb adótanácsadók mindig pár kérdéssel kezdenek, hogy helyesen állapítsák meg helyzetedet és igényeid.
Mennyibe kerül az adótanácsadás?
Az önálló vállalkozó (természetes személy) adóbevallásának elkészítése és benyújtása esetén az adótanácsadó ára jellemzően 15.000 forint körül van. A jogi személyek, azaz a vállalatok ára már magasabb, és függ az adóügyeinek összetettségétől - a jövedelem formáitól (pl. Üzleti tevékenységtől, szerzői jogoktól, ingatlanoktól, tőkebefektetéstől) és az általad fizetendő önrészektől.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt