Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Öntött padló

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, öntött padlókhoz, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Öntött padló

Szakértőre van szüksége a Öntött padló kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
VillanyszerelésJózsef L.
Lakás/ház rekonstrukciójaÁdám J.
Építőipari munkákLászló G.
Építőipari munkákLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.
HASZNOS INFORMÁCIÓ

Amit tudnom kell

Öntött padlók

Ismerje meg az öntött padlók előnyeit és hátrányait

Az öntött padló előnyei

Nemrég költözött, és otthonában új padlót szeretne? Vagy csak lecserélné régi padlóját otthon? Az öntött padlók a praktikus megoldás mellett egyszerű és stílusos megoldás lehet .Az öntött padló közvetlenül a meglévő csempézett padlóra telepíthető.

Öntött padló alkalmazásával olyan padlót kaphat, amely rendkívül alkalmas padlófűtésre és esztétikus is. Az öntött padlók tágasabbá és átláthatóbbá varázsolják otthonát. Ezenkívül az öntött padlók széles skálája közül választhat, sokféle típusban és színben kaphatók egyaránt.

Ha olyan padlót keres, amely nagyon kevés karbantartást igényel, akkor az öntött padló tökéletes választás. Az öntött padlók könnyen tisztán tarthatók, minimális karbantartást igényelnek és nagyon erősek. Az átlagos öntött padló akár 30 évig is eltarthat. A padló öntésének további előnye, hogy a telepítést megelőzően nincs szükség bármilyen bontási vagy szétszerelési munkára. Az öntött padló bármely helyiségbe alkalmazható. A könnyű karbantartás és a csodálatos megjelenés mellett az öntött padló elnyeli a hangot, ami azt jelenti, hogy a padló csökkenti a zajszintet.

Az öntött padló hátrányai

Az öntött padló bizonyos körülmények között hátrányokkal is járhat más anyagokból készült padlókhoz képest, de ezek a hátrányok könnyen elkerülhetők egy kis odafigyeléssel. Az öntött padlók egyik hátránya, hogy repedések keletkezhetnek rajta, mivel a már meglévő padlóra telepítik. A repedés a meglévő padlón keletkezik, és amikor kitágul, és az öntött padló is repedezni kezd, majd idővel a repedés tovább is terjedhet. Ez a probléma elkerülhető egy további réteg felkenésével. Meg kell jegyezni, hogy az öntött padló ellenáll a 2,5 mm-nél nagyobb statikus repedéshidaknak. Ezért nyugodtan választhatja ezt a típust, anélkül, hogy rettegne a repedések kialakulásától. Az öntött padlók másik hátránya, hogy nagyon erősek, nem teljesen karcállóak. Ez azonban könnyen megoldható a bútorok alatti szőnyegek használatával. Végül elszíneződés fordulhat elő öntött padlóján, de ezt megakadályozhatja egy újabb réteg öntésével az elszíneződés megelőzése érdekében. Érdemes olyan öntött padlót választani, amely nem fakul és nem változik meg a színe az idő előrehaladtával sem.

Abban az esetben, ha az öntött padló megsérülne, szakemberek segítségére lesznek Önnek, hogy kijavítsák a sérüléseket.

Különbségek az öntött padló és a betonpadló között

Kétségei vannak afelől, hogy melyik padlót válassza? Beton vagy öntött padló? Mi szívesen elmagyarázzuk a különbségeket, hogy Ön jó döntést hozhasson.

Fenntarthatóság

Az új padlóburkolat meglehetősen nagy beruházás. Szóval jó, ha néhány év után nem kell újra lecserélni a padlót. Az öntött padlók fenntarthatóbbak, mert kötődnek a cementhez. Ennek oka az, hogy az öntött padlók repedésátkötő tulajdonságai akár 2,5 mm-esek is lehetnek. A cementes öntött padlók vízből és cementből állnak, ezért zsugorodhatnak. Ennek eredményeként a cementtel kötött betonpadlók nagyobb repedésveszélyt jelentenek. Másrészt az öntött padlók akár 30 évig is kitartanak! A cementkötéses öntött padlók kevésbé karcállóak, mint a PU öntött padlók. Ennek eredményeként az idő múlásával használtabbnak tűnhetnek. A teljesen karcálló padlók valójában nem léteznek, ezért az öntött PU.-öntvénypadlók esetében is fontos óvintézkedéseket tenni a karcolások elkerülése érdekében (pl. Tegyen szőnyegeket a bútorok alá). A PU öntött padlók nagyon erősek. Ennek oka az a tény, hogy az EPI PU öntött padlókat ipari padlók alapján fejlesztették ki. Ennek köszönhetően az öntött EPI PU padlók ötvözik az ipari padlók teherbírását a dizájnpadló stílusával.

Kényelem és dizájn

A PU öntött padló, és a cementhez kötött öntött padló is meglehetősen elegáns és modern megjelenésű. Ezért mindkét anyagnak kellemes ipari benyomása van, de az öntött padló sokrétű dizájntolási lehetőséget kínál. A cementpadlóval ellentétben az EPI Superbase öntött padló a színek és típusok széles választékát kínálják, így Ön kiválaszthatja melyik felel meg ízlésének. Az öntött padló szintén jó választás lehet ,ha kényelem elsődleges. Annak ellenére, hogy a cementhez kötött padló, valamint az öntött PU padló kombinálhatók padlófűtéssel, a cementtel kötött padló mégis meglehetősen hideg lehet. A PU öntött padló télen is kellemesen meleg és még mezítláb sem hideg!

Karbantartás

Mindkét padló könnyen karbantartható, de a cementalapú betonpadló port bocsát ki, ezért gyakrabban kell tisztítani. Mint már említettük, a cementburkolatú padló kevésbé áll ellent karcolásoknak, mint az öntött PU padló. Mivel a PU öntött padlón is kialakulhatnak karcolások, ezért fontos odafigyelni a padló tisztításakor és karbantartásakor. Porszívózáskor használjon puha kefét, és ne használjon a felületen erős tisztítószereket. Javasoljuk továbbá egy nedvszívó szőnyeg elhelyezését az ajtó előtt, hogy elkerülje a homok és a törmelék okozta karcolódást a padlón. Szüksége van további tippekre, hogyan tartsa karban padlóját? Itt olvashat róla bővebben!

4 ok, amiért érdemes öntött padlót választani

Az öntött padló rendkívül népszerű volt az elmúlt években. Egyre inkább azt látjuk, hogy az emberek az öntött padlót részesítik előnyben a laminált padló vagy a PVC helyett. Jelenleg hazánkban a legnépszerűbb padló fajták. A modern öntött padló számos előnnyel jár a vásárlók számára. De mi az oka annak, hogy az emberek öntött padlót választják? Milyen előnyökkel jár, ha öntött padlót vásárol? Itt van a 4 legfontosabb ok, amiért érdemes öntött padlót választania.

1. Remekül néz ki

Természetesen a padló kinézete és tapintása a legfontosabb oka az öntött padló népszerűségének. Mindenki ízlése különböző, nem mindenki szereti az öntött padló kinézetét. Ha úgy gondolja, hogy ez a padló megfelel az Ön stílusának. Akkor ez a tökéletes választás otthonába. Az öntött padló szinte minden életstílushoz illik, elegáns és modern megjelenést kölcsönöz otthonának. Ez „sokrétű” padló, amely bármilyen életstílushoz alkalmazkodik!

2. Egyszerű karbantartás

Az öntött padló a legjobb választás, ha könnyedén karbantartható padlót keres. Ezeket a padozatokat nagyon könnyű karbantartani, és gyakorlatilag semmire nincs szükségük a kiváló állapot fenntartásához. A porszívózás és a felmosás több mint elég ahhoz, hogy szépségüket megőrizzék. Nincs szükség speciális tisztítószerek vagy más drága termékek vásárlására. Ez ideális választás elfoglalt családok számára. Az ilyen padlón könnyedén láthatóak a lábnyomok és a tappancs nyomok. Ha ez zavarja Önt, akkor érdemes sötétebb színű padlót választania.

3. Kopásálló

Az öntött padlók nagyon sokáig megőrzik eredeti állapotukat. Az öntött padlók egyik legnagyobb előnye a kopásállósága. Szinte lehetetlen kárt ejteni a padlón. A színek ráadásul nagyon sokáig élénkek maradnak. Ne feledje, hogy a különböző padlók minősége között sok különbség van. Ezért mindig válasszon egy megbízható és minőségi üzletet, ahol padlóját vásárolja. Így biztos lehet benne, kiváló minőséget vásárol.

4. Hosszú élettartam

Az öntött padló sajnos nem olcsó. Ennek ellenére gyakran sokkal olcsóbb, mint egy minőségi fapadló. Ezenkívül minden bizonnyal nagyon hosszú élettartamú, és a padló sokáig szép marad, anélkül, hogy bármilyen különleges karbantartást igényelne. Ezenkívül teljes mértékben élvezheti a fent említett számos előnyt. Az optimális légkörtől és kényelemtől kezdve a változatos külsőig egyaránt.

Epoxi öntött padló

Az epoxi keményebb, mint a poliuretán padló, és magasfényű bevonattal rendelkezik. Csúszásgátló réteg alkalmazása is lehetséges. Az epoxi öntött padló még a legnagyobb terheléseket is kitűnően viseli, és leggyakrabban kereskedelmi helyiségekben használják. Gyakran telepítik a vállalatok megbízásából.

PU öntött padló

A PU öntött padló stílusos és időtlen megjelenése modern és elegáns belső terekbe, valamint rusztikus vagy klasszikus enteriőrbe is tökéletesen illeszkedik. A PU öntött padló lenyűgöző választás otthona vagy vállalkozása számára. Ezek a padlók bármilyen színben kaphatók, így kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő megjelenést és stílust.

A stílusos megjelenés mellett a PU öntött padlóknak számos más előnyei is vannak. A padló könnyen karbantartható, és padlófűtéssel kombinálható. A PU öntött padlók tartósak is. A padlók ritkán repednek, megőrzik eredeti színűket és kopásállóak.

Öntött ásványi padló

Az öntött ásványi padló természetes anyagokból készül. Ez az öntött padló is egyedi és rendkívüli vonzereje van, csakúgy, mint bármely más természetes anyagból készült terméknek! A természetes elem egyben elegáns és élénk, ennek a két elemnek a kombinációját hozza létre.

Beton öntött padló

Hozzon létre elegáns megjelenést a beton robusztus és természetes külsejével. Különleges típusú beton került kifejlesztésre, különösen magas kopásálló összetételű. Ez a padlótípus szintén könnyen tisztítható, Modern és minden belső tér külsejéhez megfelelő a színvilága miatt.

A betonpadló szinte bármilyen alapon használható, és gyakran használják irodákban és üzletekben. A betonpadlók figyelemfelkeltőek és azonnali változást kölcsönöznek a belső térnek.

Töltse le a Wilio alkalmazást
Androidra és iOS-re egyaránt