Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Raktár, tárolóhelyiség
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóRemek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 273 szakember
4 441 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Raktár, tárolóhelyiség

Szakértőre van szüksége a Raktár, tárolóhelyiség kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Hasznos információAmit tudnia kell

A dolgok tárolása a raktárban

Mennyi helyre lesz szüksége a raktárban lévő dolgok tárolásához? Körülbelül akkora lesz, mint egy kerti fészer vagy egy kis tömlöc (kb. 5 m2 vagy 12m3). Ha egy stúdió vagy 2 szobás lakás tárgyait és bútorait kell tárolnia, akkor szüksége van egy konténerre (kb. 14 mill. térfogata 33 m3), körülbelül megegyezik egy átlagos fészerrel. Egy ilyen tartály elég tágas, hogy közepes méretű bútorokat, kanapékat, szekrényeket, konyhai eszközöket, matracokat és dobozokat helyezzen el. Egy konténer kapacitása 35 standard doboz. Az ilyen típusú szállítást általában egyetlen tranzittal kézbesítik.

3 szobás lakáshoz nagy valószínűséggel 2 konténerre lesz szükség (kb. 28 m)2ill. térfogata 66 m3), de ez attól függ, hogy mennyi bútort távolít el a lakásból, és el kell tárolnia. A legtöbb helyet foglalja el.

Ha elhagyja a családi házat, és az összes családi dolgot el akarja tárolni belőle, beleértve a bútorokat is, akkor valószínűleg 3-4 tartályra lesz szüksége.

A fenti méret-összehasonlítások csak hozzávetőlegesek, hogy néhány referenciát adhassanak. Kérjen ingyenes videotúrát, hogy megtudja, mennyi tárhelyre van szüksége raktáron. Csak egy okostelefonra vagy táblagépre van szüksége kamerával, a többiről pedig mi gondoskodunk!

Mit tartalmaz a raktár tárolási szolgáltatás? A Wilióban úgy gondoljuk, hogy mindenkinek meg kell tapasztalnia a stresszmentes lépéseket, függetlenül attól, hogy bérlő vagy cég. Nagyobb tárolási mennyiség esetén videoellenőrzést biztosítunk. Ez tisztázza a szükséges tárhelyet és az árajánlatot. Ezután egy átfogó csapat érkezik Önhöz, összegyűjti, és egy biztonságos, légkondicionált raktárba helyezi át az árucikkeket. A holmiját tiszta és biztonságos fadobozokban vagy kartondobozokban tárolják, vagy külön-külön megfelelő védőcsomagolással csomagolják. A raktározó csapat gondoskodik arról, hogy az árucikkeket gondosan tárolják. A tárolóhelyeket jellemzően kamerás megfigyelő rendszerekkel látják el. Ezzel az intézkedéssel tárgyait folyamatosan figyelik, és biztonságban vannak. A szállítási szakemberek ezután kérésre szállíthatják az Ön berendezését, bútorokat vagy egyéb tárgyakat a következő címre. Megjegyzés: Tárolási szolgáltatás lefoglalásakor a szolgáltató megkérdezi a tárolni kívánt termékek becsült értékéről. Ez a biztosításhoz kapcsolódik.

Ki veheti igénybe a raktár tárolási szolgáltatását? A Wilióban rövid és hosszú távú tárolási szolgáltatásokat talál, amelyek segítenek az embereknek az élet minden területén. Ne feledje, hogy a díjakat a méretétől függően hetente vagy havonta számítják fel. Ez azt jelenti, hogy például akkor is, ha szerdán vagy egy új hónap kezdete után veszi fel a termékeket a raktárból, az egész hét vagy hónap költségeit felszámoljuk. A tárolási szolgáltatást mind a háztartások, mind a kereskedelmi ügyfelek igénybe vehetik, például:

  • Lakástulajdonosok, akik költöznek vagy felújítják házukat.
  • Bérlők, akiknek a bérleti szolgáltatás lejárta előtt el kell hagyniuk helyüket.
  • Azok a hallgatók, akiknek a nyár folyamán tárolniuk kell a dolgaikat a következő félév kezdete előtt.
  • Olyan emberek, akik egy másik városban keresnek karriert, vagy gyakran külföldre utaznak.
  • Azok a cégek, amelyek irodát váltanak és értékes felszerelésüket tárolni szeretnék biztonságos helyen.

Biztosítsa kényelmét az alábbi extra letöltési és tárolási szolgáltatásokkal:

  • Háztartások költöztetése. Ha segítségre van szüksége az eltávolításhoz, de még nem szeretné új otthonát dobozokkal elárasztani, kombinálja költöztetési és ideiglenes tárolási szolgáltatásainkat. A szállítással érkezik egy csapat eltávolító szakértő, akik segítenek a bútoroktól és készülékektől kezdve az üvegen át a nehéz hangszereken és a törékeny műalkotásokon keresztül mindent be-, áthelyezni és kirakni. Ezután mindent elvihetnek egy biztonságos raktárba, és eljuttathatják Önnek a kívánt napon.
  • Csomagolási szolgáltatások. Használjon képzett csomagoló szakembereket annak biztosítására, hogy holmijait biztonságosan el tudja szállítani az ingatlantól a raktárba vagy az új otthonába. A legénység az összes szükséges anyagot a helyszínen biztosítja, a buborékfóliától és a szalagtól kezdve a különböző méretű dobozokig és bútorhuzatokig, attól függően, hogy mit kell mozgatni.
  • Végtakarítás a bérlet lejártakor. Ha szeretné visszakapni a betétjét, de még nem talált új helyet új otthonának, ütemezze bérleti felmondási szolgáltatásunkat és megfizethető őrzésünket. Mivel a bérlet és a végső takarítás lejárta előtt el kell távolítania a tárgyakat a lakásból, megszervezhet egy elszállítási csapatot, amely mindent átköltöztet a legközelebbi raktárba, amelyet addig bérel, ameddig szüksége van. Amint összecsomagolták a dolgokat, néhány teljesen felszerelt takarító megérkezik az Ön címére, és az előírásoknak megfelelően megtisztítja a helyiségeket, hogy a lehető leghamarabb visszakapja a bérleti díjat.
  • Bútorok összeszerelése és szétszerelése. A felújítási munkák bosszantóak lehetnek, különösen, ha bútorok vannak. Akár bútorokat kell elhelyeznie egy raktárban, akár bútorokat kell összecsuknia egy bemutatóban, a Wilio minden szükséges szolgáltatást nyújt. Ha bútorait tárolja a bemutatóban, és készen áll az új ingatlanban való elhelyezésre, a Wilio szakemberei minden szükséges eszközt magukkal hoznak a bútorok helyszíni összeszereléséhez.

Gyakran Ismételt Kérdések

Biztosítva vannak-e holmijaim a tárolás során?

Igen, a raktárakban szabványos biztosítás van érvényben, amely fedezi a tárolt tárgyakat tűz, lopás vagy egyéb megsemmisülés ellen. Alternatív megoldásként maga is be tudja biztosítani a holmiját, ha úgy dönt.

Hogyan lehetek biztos abban, hogy a tárgyaim nem sérülnek meg?

Ha holmijait a raktárban tároljuk, a tárolását számozott biztonsági zárral rögzítik. Ez a szám szerepel a fiókjában, és a tárhelyet rendszeresen ellenőrzik.

Hozzáadhatok további elemeket azokhoz, amelyek már raktáron vannak?

Igen, egyszerűen gyűjtse össze az elemeket, és gondoskodjon azok megőrzéséről a Wilio egyik szolgáltatójával. Természetesen, ha további elemek további tárhelyet igényelnek, ez növeli a tárolási árat.

Ki tud dobni olyan tárgyakat, amelyeket már nem akarok?

Igen, keressen hulladékgyűjtő/ártalmatlanító szolgáltatást a Wiliónál.

Milyen típusú cikkeket tárolhatok a raktárban?

A tárolók gyakorlatilag bármilyen típusú háztartási vagy kereskedelmi célra alkalmasak. Nem fogadhatnak el azonban veszélyes vagy romlandó anyagokat és bármilyen anyagokat, beleértve a növényeket, élelmiszereket, mosószereket, festékeket, azbesztet, gyógyszereket, éghető anyagokat stb.

Mennyibe kerül átlagosan raktárban tárolni a dolgokat?

Az ár nagyban függ a cikkek méretétől, valamint a megtartani kívánt időtől. Átlagosan az ár 725 Ft/m3 tárolóhely között mozog.

Hogyan működik a videótúra? 

Amikor videótúrát szervezünk, meghívjuk Önt egy videointerjúra. A tárolási szakértő végigvezeti Önt a szükséges kérdéseken, és átnézzük tárgyait a videokamerával, amely tárolás tárgyakat mutatja. Ez segít meghatározni a szükséges szállítási és tárolási mennyiséget.

Mi a tároló hőmérséklete?

A raktárakat az év 365 napján 15-20 fokos hőmérsékleten tartják, és minden egyes edényt lezárunk, hogy megvédjük áruit a nedvességtől és a penésztől.

Hol érhető el a Wilio szolgáltatás?

A Wilio szolgáltatás egész Magyarországon és számos más országban elérhető.