Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Reklám és marketing

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, reklámozási és marketingszolgáltatásokhoz, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Reklám és marketing

Szakértőre van szüksége a Reklám és marketing kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Szolgáltatások

Mit tartalmaznak a marketing szolgáltatások?
Felvehet egy marketing tanácsadót, aki a közösségi médiától kezdve a SEO-n át a reklámozásig és az értékesítésig széleskörű segítséget tud nyújtani. A leggyakrabban igényelt marketing szolgáltatások közé tartozik a stratégia, a beállítások és a tervezés. Minden marketing tevékenységnek a lehető legjobb marketing stratégiával kell kezdődnie. Marketing tanácsadója azonosítja céljait, illetve azt a célcsoportot, mely igénybe veszi a szolgáltatásait, és áttekinti elemzési adatait, hogy megnézze, mi működik, mi nem, és mit kell még fejleszteni. Ezután elkészít egy személyes tervet az Ön számára ajánlott tevékenységekkel és marketing taktikákkal, majd felsorolja az elvégzendő feladatokat. A szakember elvégzi Önnek a piackutatást és megfelelő jelölteket talál a célcsoportok számára, hogy hatékonyan népszerűsíthessék termékeit. Segíthet felhasználói fiókok létrehozásában is, ha ki kell használnia az új platformok, úgy, mint a közösségi média és a szoftverek előnyeit. Tanácsot adhat a PR területén is (ha ez az Ön tevékenységének része). A jövőbeni marketingtevékenységekben is támaszkodhat a létrehozott stratégiára, vagy más szakértőkkel együtt más tervekkel is megvalósíthatja stratégiáját.
Digitális marketing
A digitális marketing sokat változott az elmúlt tíz évben, főleg a nyomtatott / tévés / rádiós hirdetésekről terjedt át az online marketing csatornák egész sorára. A legtöbb marketing tanácsadó kellő tapasztalattal rendelkezik a digitális marketing terén, és tanácsot adhat a legjobb digitális média és online marketing platformokról, hogy elérje közönségét és bővíthesse vállalkozását. Tanácsadója valószínűleg széleskörű ismeretekkel és tapasztalattal rendelkezik a weboldalak, a közösségi média marketing, a blogolás, az e-mail marketing, a tartalommarketing, a SEO, az online hirdetések, a keresőmotorok, a videomarketing és egyebek terén is. A közönség elérésének és a velük való kapcsolattartásnak egyik legjobb módja a tartalommarketing.
Tartalommarketing
A tartalommarketing minden olyan marketinget és kommunikációt magában foglal, amely a tartalom szerves létrehozását és / vagy megosztását fedi le az oktatás, a tudatosság, a bizalom és a kapcsolatok növelése érdekében. A tartalommarketinghez keressen olyan tanácsadót, aki segíthet a közösségi hálózatok kezelésében, vagy egy e-mail marketing szakértőt. Vannak olyan marketing tanácsadók is, akik kifejezetten egy csatornával foglalkoznak a közösségi hálózatokon, ilyen például az Instagram marketing, a Facebook marketing, a Twitter marketing vagy akár a Mailchimp.
Keresőmarketing
Ha segítségre vágyik a keresőmarketing területén, mindenképpen kérjen tanácsot a megfelelő szakembertől. Ez a tanácsadó áttekinti a Google elemzési eszközeit. Ezeknek köszönhetően megtudhatja az adott oldal látogatóinak számát, eredetét, azt, hogy mit írnak be egy keresőmotorba azért, hogy megtalálják az Ön webhelyét, és az erre fordított időt. A tanácsadó segítséget nyújt Önnek a SEO területén is, ahol javítani fog a Google rangsorolásán a megcélzott keresési kifejezések szempontjából. Alternatív megoldásként segíthet a Google Adwords kezelésében, így közvetlenül a Google találatok élére rangsorolhatja Önt olyan releváns keresési kifejezésekért, amelyeket weboldala említ. Az értékesítés és a reklám, valamint az értékesítés és a marketing gyakran jár együtt - az értékesítésnek marketingre van szüksége a potenciális ügyfelek generálásához, a marketingnek pedig értékesítésre van szüksége az átalakításhoz. Marketing tanácsadója segíthet abban, hogy potenciális ügyfeleket szerezhessen azáltal, hogy termékeit vagy szolgáltatásait a megfelelő csatornákon keresztül hirdeti, hogy elérje a célközönséget. Akár az értékesítési asszisztensével együtt is létrehozhat olyan eszközöket, mint a Salesforce, vagy olyan ajánlatot kreálhat, amely megfelel a közönség igényeinek és megoldja problémáikat.
Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes marketing tanácsadót alkalmazni a Wilio-n keresztül?
Szeretné növelnie a marketingkommunikációt? Van egy olyan ötlete, amit életre akar kelteni? Szüksége lehet marketing tanácsadóra. A marketing tanácsadó a tervezéstől és a stratégiától kezdve a megvalósításon, a közösségi média marketingen, a keresőmarketingen, az értékesítésen és reklámozáson át a kutatásig rengeteg dologban segíthet Önnek. Felméri, mit szeretne elérni, és kiválasztja a legjobb taktikát, amely segít megragadni a közönségét és növelni az eladásokat. Számos intelligens marketing tanácsadót talál a Wilio weboldalán. Akár tanácsra van szüksége, akár valaki olyat keres, aki tudja, hogyan lehet sikeres, a Wilio-n tapasztalt marketing tanácsadókat talál, akik készek segíteni.
Mit csinál egy marketing tanácsadó?
Egy marketing tanácsadó tippeket ad Önnek arról, hogyan népszerűsítheti vállalkozását és hogyan érheti el az embereket. Létrehoz egy marketing tervet annak biztosítására, hogy az Ön marketing tevékenységei összhangban legyenek a stratégiával, mely után a szakember segítséget nyújt a megvalósításban is.
Miért fontos a marketing?
A marketing az üzleti vállalkozás elengedhetetlen része. Ennek köszönhetően elérheti a megfelelő embereket, akik a jövőben érdeklődni fognak termékei iránt, vagy igénybe veszik a szolgáltatásait. A marketing lehetővé teszi a vállalkozás növekedését és hozzájárul az ügyfélkör bővítéséhez, így a márka bővül és az árak emelkedhetnek.
Miért támaszkodhat marketing tanácsadóra az üzletben?
Kezdetben elegendő, ha Ön végzi saját marketingjét. Később azonban olyan nehézségekbe ütközhet, mint az idő, vagy a szakértelem hiánya. Amikor marketing tanácsadót vesz fel, olyan szakembert kap, aki kellő tapasztalattal rendelkezik a bevált gyakorlatokban, aki felkutatja a lehetőségeket, tanácsokat ad, gyorsan terveket készít és megvalósíthatja azokat az üzleti vállalkozás előrelendítése érdekében.
Vannak különféle marketing tanácsadók?
Igen. Míg egyes marketing tanácsadók általános ismeretekkel rendelkeznek, vannak, akik egy adott területre szakosodtak. Például a digitális marketing, a keresőmarketing, a marketing stratégiák, a reklám és a tartalommarketing ilyen szakterületek.
Szüksége van-e a marketing tanácsadónak speciális képesítésre vagy készségekre?
Marketing tanácsadójának nincs szüksége különösebb végzettségre, de közülük sok üzleti, marketing vagy kommunikációs végzettséggel rendelkezik. A legtöbben erős üzleti környezetből származnak, saját vállalkozást alapítanak és működtetnek, vagy más szervezetek marketingmenedzsmentjén dolgoznak.
Mennyibe fog kerülni a marketing tanácsadás?
A marketing tanácsadó szolgáltatásainak ára attól függ, hogy Önnek milyen típusú marketing ismeretekre van szüksége, mennyi időt tölt Önnel a szakember, mennyi és milyen típusú feladatot kell elvégezni, valamint attól is, hogy egyszeri segítségről vagy hosszabb együttműködésről van-e szó.
Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
VillanyszerelésJózsef L.
Lakás/ház rekonstrukciójaÁdám J.
Építőipari munkákLászló G.
Építőipari munkákLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.