Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Rendezvényszervezés

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, esküvők, rendezvények szervezéséhez, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Rendezvényszervezés

Szakértőre van szüksége a Rendezvényszervezés kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes a Wilio révén felvenni egy eseménykoordinátort? Megspórolhatok némi stresszt?
Fontolgatja, hogy rendezvényszervezőt vesz fel egy jövőbeni vállalati eseményre? Minden nagy (és sok kisebb) rendezvény mögött talál egy koordinátort, aki gondoskodik az esemény zökkenőmentes lebonyolításáról. Csökkentse a stresszt, és vegyen igénybe egy szakértőt, aki mindenben segít Önnek, a helyfoglalástól és a beszállítóktól a nap lebonyolításáig. Könnyű tapasztalt rendezvényszervezőt találni a Wilio-nál. Akár vásárt, konferenciát, sporteseményt, gyűlést, partit vagy valami mást szervez, a megfelelő szakember gondoskodik a kulisszák mögött zajló eseményekről, emlékezetes nappá varázsolva rendezvényét!
Mi a rendezvényszervező szerepe?
Kezeli az előzetes tervezést, valamint felel a logisztikáért és az egész nap lebonyolításáért. Biztosítja az esemény zökkenőmentes menetét, köszönhetően annak, hogy mindent kézben tart és kiiktatja a lehetséges problémaforrásokat.
Milyen előnyei vannak egy rendezvénymenedzser alkalmazásának a sajátkezű lebonyolítással szemben?
A legfőbb előny az időmegtakarítás, valamint egy profibb és élvezetesebb esemény. A tapasztalt rendezvényszervező a jól bevált gyakorlatokat fogja alkalmazni a maximális élmény biztosítása érdekében.
Milyen képességekkel rendelkezik egy jó rendezvényszervező?
A nagyszerű esemény koordinátor pontos, szervezett, hatékony és mindent kézben tart. Jó kapcsolatai vannak a minőségi beszállítókkal és harmadik felekkel, ez a sikerének kulcsa. További jó szempont lehet a korábbi események sikeres lebonyolításában szerzett tapasztalata.
Szüksége van-e a rendezvényszervezőnek speciális képesítésre?
A rendezvényszervezőknek nem kell hivatalos képesítéssel rendelkezniük, azonban mégis sokan szakképzettek. A rendezvényszervezők között gyakran találhat értékesítési, kommunikációs és marketing végzettséggel rendelkező személyeket.
Mikor érdemes a szolgáltatásokat lefoglalni?
A megfelelő előrehaladás elengedhetetlen. Ideális esetben 3-6 hónappal a közelgő esemény előtt, illetve annak méretétől függően érdemes lefoglalni a szolgáltatásokat. Ez elegendő időt biztosít a részletek megtervezéséhez, valamint a szükséges kérelmek és engedélyek feldolgozásához.
Mennyibe kerül egy rendezvényszervező alkalmazása?
A Wilio-n keresztül felvett rendezvényszervező ára az eseménytől függ. A nagyobb készletekre való igény azonban több pézbe kerül. Ugyanis ezesetben kiterjedt tervezésre, hosszabb megrendelési listára, nagyszámú vendéglistára, számos beszállítóra és hosszú utazásra lehet szükség.
Szolgáltatások

Mit tartalmaznak egy rendezvényszervező szolgáltatásai?
Az esemény koordinátora gondoskodik a nap minden aspektusáról, és valószínűleg még azelőtt megoldja a problémákat, hogy Ön tudomást szerezne róluk. A rendezvényszervező nem felel az esemény tematikájáért vagy a dekorációkért (bár egyesek ezt a szolgáltatást is felajánlják), ehelyett a kulisszák mögül irányítja az eseményt és annak működését. Összeírtuk Önnek az esemény koordinátor legfőbb feladatait:
Az esemény előtti tervezés
A rendezvényszervező az előzetes tervezés megbeszélésével kezd, amely kötött ütemtervhez vezethet, meghatározza a lehetséges helyszíneket és a költségvetést. Majd gondoskodik a biztosításokról és az engedélyekről, kapcsolatba lép a helyi önkormányzattal vagy az irányító szervekkel. Az esemény koordinátora a média kommunikációt és a PR kampányokat is kezelheti, valamint marketing anyagokat készíthet, hogy az eseményre maximális figyelmet hívjon fel. Végül elkészít egy részletes menetrendet.
Helyszín és felszerelés
Az esemény dátumának közeledtével a rendezvényszervező megkezdi a szükséges felszerelések beszerzését, és megállapodik Önnel a rendezvény végső helyszínében. Azon fog dolgozni, hogy a legjobb ajánlatot tegye Önnek, és megkeresse a megfelelő helyszíneket a költségvetési kereten belül, a választott dátumra. Ezen kívül ellenőrzi a szerződéseket, megtárgyalja a lehetséges helyszíneket és kommunikál a beszállítókkal. Az Ön rendezvényszervezője gondoskodik az eszközök bérléséről is, ideértve az audiovizuális kellékeket, a transzparenseket, a színpadokat és a világítást. Koordinálja továbbá a szállítókat is.
Toborzás és kapcsolattartás harmadik felekkel
A színvonalas rendezvényhez elegendő számú emberre lesz szükség. A rendezvényszervező feladata annak biztosítása, hogy minden pozíciót képzett vagy tapasztalt személyzet töltsön be, akik teljeskörű tájékoztatást kapnak a rendezvény elvárásairól. A rendezvény ideje alatt felügyeli a személyzet tevékenységét annak érdekében, hogy minden rendben legyen. Rendezvényszervezője kapcsolatba lép harmadik felekkel is, beleértve az előadókat és a szponzorokat.
A nap üzenete
Végül, az esemény koordinátor segít a rendezvény lebonyolításában az utolsó percig, mivel ő érkezik először és valószínűleg ő is távozik utoljára. Mindent ellenőrzés alatt tart a kulisszák mögött annak érdekében, hogy minden résztvevő számára problémamentes élményt nyújtson. A nap folyamán megválaszolja a szállítókkal, az alkalmazottakkal és az előadókkal kapcsolatos felmerülő kérdéseket. Önnek csak annyi a dolga, hogy élvezze a rendezvény minden percét.
Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
VillanyszerelésJózsef L.
Lakás/ház rekonstrukciójaÁdám J.
Építőipari munkákLászló G.
Építőipari munkákLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltse le a Wilio alkalmazást
Androidra és iOS-re egyaránt