Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Riasztórendszer

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, riasztórendszerekhez, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Riasztórendszer

Szakértőre van szüksége a Riasztórendszer kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Hasznos információ

Amit tudnia kell

Miért válassza a Wiliót CCTV telepítéséhez?

A Wilio szakemberei számos biztonsági megoldást kínálnak, a beltéri megfigyeléstől, a kamerán át a kültéri vezetékes és vezeték nélküli IP/HD CCTV kamerarendszerek széles skálájáig. Tehát függetlenül attól, hogy növelni akarja-e tulajdonának védelmét a rongálások és betörések számának növekedése miatt, vagy vigyáznia szeretne egy kiszolgáltatott rokonára vagy gyermekére, rengeteg lehetőség áll rendelkezésére. A Wilio cégnél megtalálhatja a CCTV kamerarendszerek teljes skáláját, a szolgáltatás magába foglalja felszerelést, a képesítéssel és tapasztalattal rendelkező szakembereket és biztosítást. A Wilio szakemberei mindig fel vannak szerelve a munkához megfelelő eszközökkel. Ne próbálja meg saját maga telepíteni a CCTV kamerákat, veszélyeztetve az ingatlanja biztonságát! Ehelyett bízza a munkát egy szakemberre, aki tudja, mit csinál, és van tapasztalata a feladat magas színvonalú elvégzésében. A Wilio megkönnyíti a szakértők megtalálását a környékén. Megtalálhatja a megfelelő CCTV szakértőt a Wilióval, egyszerűen egy rövid kérdőív kitöltésével, akár a Wilio weboldalán, akár a Wilio mobilalkalmazáson keresztül (letölthető az App Store-ból és a Google Playről). Használhatja a csevegési lehetőséget, vagy csak felhívhat minket! Az ügyfélszolgálati ügynök segít a kérés feladásában.

Teljes körű szolgáltatás és sokféle ingatlanbiztonsági megoldás. A Wilio szakértői professzionális CCTV kamera-telepítési szolgáltatásokkal akadályozzák meg az ingatlanokba való illetéktelen behatolást, és javítják annak biztonságát! Mindegy, hogy egy kültéri HD CCTV kamerára van szüksége, vagy több vezeték nélküli kamerára, amelyek a legfontosabb beltéri helyiségekben vannak telepítve, mi segíthetünk. Az, hogy nem tartózkodik otthon, még nem jelenti azt, hogy utazás közben nem ellenőrizheti mit csinálnak a gyerekek vagy háziállatok otthon, vagy szemmel tarthatja az értékeit. A biztonsági kamerák lehetővé teszik, hogy távollétében is valós időben figyelhesse az otthonában zajló eseményeket. Tehát biztos lehet benne, hogy segítségünkkel képes lesz csökkenteni a vandalizmus, betörési kísérletek vagy más típusú becstelen cselekedetek és antiszociális viselkedés kockázatát.

Vezetékes és vezeték nélküli CCTV rendszerek: Amint már említettük, otthona biztonságához igényeihez mérten választhat vezetékes vagy vezeték nélküli CCTV kamerák közül. A kétféle eszköz közötti különbség nyilvánvaló, de vizsgáljunk meg néhány különbséget részletesebben.

Vezetékes CCTV rendszerek: A vezetékes CCTV megfigyelő rendszerek nagyon népszerűek, melyek a kamera és a megfigyelő eszköz közötti folyamatos kábelkapcsolatra támaszkodnak. Megbízhatóságukról ismertek, mert valószínűtlen, hogy az útválasztó, a rögzítő eszköz, a kamera és a monitor közötti kapcsolatot jelzavarok vagy interferenciák zavarni tudják. A kábelkamerák telepítésének azonban van egy kis hátránya. Illetéktelen személy képes lehet megtalálni és megrongálni a kábeleket, hosszabbítókat és csatlakozókat. Ezért az ingatlan biztonsága károsodhat, ha a vezetékeket nem megfelelően fedik le vagy nem rögzítik nehezen hozzáférhető helyre.

Vezeték nélküli CCTV rendszerek: A vezeték nélküli eszközök az internet segítségével továbbítják a képeket a felügyeleti eszközre, kábelkapcsolat nélkül. Ez gyakran kényelmes módszer a lakóingatlanok biztonságának biztosítására, ha azok nem a tulajdonos használatában vannak, mivel a rendszer csatlakoztatható az alkalmazáshoz, így bárhonnan megfigyelheti ingatlanját a mobil eszközén keresztül. A vezeték nélküli kamerák ideálisak bérlők és ideiglenesen az ingatlanban lakók számára, mivel könnyen eltávolíthatók és áthelyezhetők. A vezeték nélküli megfigyelő rendszerek nyilvánvaló hátránya, hogy érzékenyek a jel/internet kimaradásokra, ami veszélyeztetheti az Ön tulajdonának védelmét. Ezért elengedhetetlen a jó internet-kapcsolat.

Gyakran ismételt kérdések

Változtatnom kell a Wilio szolgáltatása iránti igényemen. Hogyan tudom ezt megtenni?

Csak jelentkezzen be Wilio-fiókjába, és kattintson a Saját projektek elemre. Kattintson a szerkeszteni kívánt projektre, és válassza az Opciók menün belül a Projekt szerkesztése parancsát. Ennyit kell tennie. Telefonon keresztül is felhívhatja ügyfélszolgálatunkat, hogy beszéljen egyik barátságos ügyfélszolgálati képviselőnkkel, aki változtatásokat végezhet az Ön számára.

Jöhet a CCTV telepítője a hétvégén? 

Ez kifejezetten a szakemberek rendelkezésre állásától függ. A telepítés konkrét dátumáról és időpontjáról közvetlenül a szolgáltatóval állapodik meg. Legtöbben azonban igyekeznek a lehető legrugalmasabbak lenni, és a hét bármely napján rendelkezésre állni, ideértve az ünnepeket is.

A Wilio szállítja ki a CCTV kamerákat?

A Wilio csak egy platform, amely a kapcsolatot biztosítja Ön és a szolgáltató között. Közvetlenül szolgáltatóval egyezhet meg, hogy kamerákat is biztosítja-e Önnek, vagy csak azok telepítését. Adja meg igényeit közvetlenül a Wilio rendszerében.

Mennyi ideig tart a CCTV kamerák telepítése?

A telepítendő CCTV kamerák számától és típusától függ. Átlagosan egy szakember körülbelül 1 óra alatt telepít egy vezeték nélküli kamerát.