Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Rovarirtó

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, rovarirtáshoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Rovarirtó

Szakértőre van szüksége a Rovarirtó kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!
Lásd még Rovarirtó ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Rovarirtó

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért célszerű a kártevők elleni védekezést, a Wilio-n keresztül foglalni?
A legjobb helyi rágcsálóirtást keresed a közeledben? Egy tapasztalt kártevőirtó közvetlenül a forráshoz jut, és biztonságosan és alaposan eltávolítja a nem kívánt vendégeket. A helyi kártevőirtó szakember segít megszabadulni a termeszektől, pókoktól és rágcsálóktól - és a rendszeres karbantartásnak köszönhetően a kártevők többet már nem látogatják meg otthonodat. A Wilio tökéletes hely rágcsálóirtók megtalálásához és segít Neked összehasonlítani árajánlataikat. Megkaphatod a legmegfelelőbb szakértőt, aki elvégzi a munkát a tervezett költségvetésedben. Átlátható minősítési rendszerünknek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy bizonyítottan tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező kártevőirtó szakértő szolgáltatásait veheted igénybe.
Mit tesz a kártevőirtó?
A kártevőirtók rovarokat, rágcsálókat és egyéb kártevőket keresnek és azonosítanak otthonodban vagy vállalkozásodban. Vegyszereket vagy csapdákat használnak a kártevők eltávolítására, és csökkentik a probléma megismétlődésének valószínűségét.
Milyen gyakran van szükséged rágcsálóirtó szolgáltatásokra?
Általában évente legalább egyszer gondoskodnod kell a rágcsálók elleni védekezésről, hogy megbizonyosodhass arról, hogy házadat nem támadják-e meg a kártevők. De a kártevők típusától, az éghajlattól és a fertőzés mértékétől függően a helyi szakemberek rövidebb intervallumot is javasolhatnak, például néhány hónap után.
A rágcsálóirtás vagy a rovarirtás után meddig kell távol maradnod otthonodtól?
A kezelés típusától és a felhasznált termékektől függően előfordulhat, hogy otthon maradhatsz, vagy esetleg több órán keresztül távol kell maradnod a megtisztított területtől. A kártevőirtási szakember előre tájékoztat a probléma megoldásáról és a továbblépésről. Ez megválaszol más kérdéseket is, például azt, hogy mikor tisztíthatod és moshatod le a belső felületeket, vagy hogy hogyan lehet szellőztetni a lakóteret.
Hogyan készíthetem fel otthonomat a kártevők elleni védekezésre?
Az ételeket, edényeket, kisállat-játékokat és az összes gyermekfelszerelést biztonságosan tároljad. Ha lehetséges, végezz mélytisztítást a padlón és a szőnyegeken. Kérdezd meg az irtótól, hogy szüksége van-e a falakhoz való hozzáférésre. Ha igen, akkor el kell távolítani a bútorokat a falak közeléből.
Mennyibe kerül egy rágcsálóirtási szolgáltatás?
A szokásos kártevőirtási szolgáltatás körülbelül 25.000 forintnál kezdődik. A költségek elsősorban a kártevő típusától és a fertőzés mértékétől, de a fertőzött terület nagyságától és az alkalmazott eltávolítási módtól is függenek.
Mit tartalmaznak a rágcsálók elleni védekezési és fertőtlenítési szolgáltatások?
Minden kártevőirtási szolgáltatást úgy terveztek, hogy megvédje otthonodat és egészségedet. A konkrét eljárások és folyamatok azonban a szükséges beavatkozás típusától függenek.

Milyen rágcsálóirtási és fertőtlenítési szolgáltatásokat rendelhetek?

Rovarkártevők elleni védekezés
Vegyed igénybe a megsemmisítők szolgáltatásait a környékeden, hogy segíthessenek harcolni a házadban lévő csótányokkal, darazsakkal és egyéb ízeltlábúakkal. A megfelelő vegyszerek és eljárások alkalmazása előtt a szakszemélyzet felméri a rovarfajok helyzetét, és megerősíti a fertőzés mértékét.
Termeszek azonosítása és eltávolítása
A termeszek vagy a fehér hangyák több százezer forintnyi anyagi kárt okozhatnak, ha nem kezelik őket időben. Ezek nemcsak az ingatlan statikáját és szerkezetét, hanem az értékét és ezáltal az eladási árat is befolyásolják. Szerencsére otthonának védelme egyszerű a rendszeres termeszvizsgálatokkal és nyílászáró-kiigazításokkal a legkiszolgáltatottabb helyeken, például egy ház faépítményeiben és a kert erdős területein. Vegye igénybe helyi termesz és fertőtlenítési szakértők szolgáltatásait.
Kártevők és más vadak befogása
Egy professzionális eltávolítási szakember segítséget nyújt a nagyobb nem kívánt látogatók számára. A mosómedvét, menyétet, nyestet vagy más nagyobb állatot megtalálják, befogják, majd biztonságosan és emberségesen elmozdítják. A munkavállaló elmegy a padlásodra vagy az alagsorodba, hogy csapdát állítson, elfogja az állatot, majd eltávolítsa otthonodból. Ezután lezár vagy más módon blokkol minden be- és kilépési pontot, hogy semmi más ne szökjön be hozzád.
Méh- és darázsfészek eltávolítása
Találtál egy méh- vagy darázsfészket a házadban vagy a kertedben? Ne távolítsad el saját magad - felzavarhatod a rovarokat, veszélyeztetheted egészséged, vagy akár anyagi károkat is okozhatsz. Hívj szakértőt a rovarok fészkeinek eltávolítására, hogy ezt a munkát biztonságosan, gyorsan és egyszerűen elvégezhesse. Magával hozza a megfelelő eszközöket, vegyszereket és védőfelszereléseket a darazsak elpusztításához és a méhek mozgatásához, így nem kell többet félned a rovarok támadásaitól.
Rágcsálók eltávolítása
Az egerek, patkányok és egyéb rágcsálók gyorsan szaporodnak. Károsítják a kábeleket, a bútorokat, az ételeket ürülékkel tönkre teszik, és különféle betegségek terjesztésével egészségügyi problémákat okoznak. A felkért helyi rágcsálóirtó megkeresi, hol mozognak a házon belül és hol van a fészkük. Aztán csalik és csapdák segítségével gyorsan megszabadul tőlük. Ezenkívül tanácsot adnak Neked arra is, hogyan lehet hatékonyan megakadályozni a rágcsálók visszatérését.
Kártevőirtás ingatlanvásárlás előtt
Bármely ingatlan megvásárlása előtt célszerű egy professzionális kártevőirtó szakembert felvenni a közeledben, hogy ellenőrizze és eltűntesse a lehetséges kártevőket. A helyi irtóknak alaposan meg kell vizsgálniuk a terület összes hozzáférhető részét a kártevőknek kitett részeken. Meg kell keresniük a fa szerkezet kiszáradásának vagy rothadásának és egyéb kártevők vonzására képes esetleges külső tényezőknek a jelenlétét. A tetőtérben elvégzik az ellenőrzést, szükség esetén a talajszint alatti területeken, valamint elhaladnak a kerítés mellett. A körülbelül 2 órás ellenőrzést követően részletes jelentést kaphatsz a háztartási kártevők ellenőrzéséről, fényképekkel és információkkal az ellenőrzött területekről, beleértve a problémás területeket vagy azokat, amelyeket a kártevők már megrongáltak. A helyi irtónak lehetnek olyan információi is az új ingatlanról, amelyet sehol nem említenek,

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

HASZNOS INFORMÁCIÓ

Amit tudnom kell

Mit várhat az egerek deratizációjától? Az egérfertőzés kezelését általában egy nagy látogatással hajtják végre a rágcsálóirtásban. Ne feledje, hogy ez a szolgáltatás nem óránként történik, és a szakértő addig marad, amíg elkészül. Itt van a folyamat bontása. 1) A megsemmisítés helyének ellenőrzése: A tényleges megsemmisítés előtt az irtó gondosan megvizsgálja az Ön tulajdonát. Minden kártevőirtási szolgáltatás ellenőrzéssel kezdődik. A cél az összes belépési pont megtalálása, amelyet a rágcsálók használnak. Az irtó értesíti Önt, ha az egerek súlyos károkat okoztak, amelyeket el kell távolítani / meg kell javítani. 2) Az összes rágcsáló méretű nyílás tömítése: El kell zárni azokat az üregeket és nyílásokat, amelyeket a rágcsálók használnak az épületbe való belépéshez. A rágcsáló útját, táguló habbal, gyapjúhuzallal és speciális tömítőanyagokkal zárja le őket. Felhívjuk figyelmét, hogy csak rágcsáló méretű nyílások zárhatók le. Minden nagyobbat egy másik szakembernek kell javítania. 3) Csali beállítása: Ha a helyszín teljesen lezárásra került, és a hozzáférés megszakad, több rágcsáló is bent maradhat csapdában. Ezért a rágcsálóirtó stratégiai pontokon állítja be a csalit, és az egérnek csak egy útja marad. Hasonló eljárást használnak patkányok rágcsálóirtási szolgáltatása esetén is.

Íme még néhány ok arra, hogy Wilio révén egy irtót alkalmazzon. A rágcsálók önművelése meglehetősen megterhelő lehet a bevált módszerek ismerete nélkül. Nagyon egyszerű a rágcsálók elleni védekezés megszervezése a Wilio segítségével. Emellett egyéb előnyöket is kínálunk, például: a Wilio platform folyamatos elérhetősége, rugalmas idő a rágcsálók elleni védekezésre - kérésre hétvégén vagy munkaszüneti napokon is rendelkezésre állnak. Sürgősségi rendelkezésre állás - A tanúsított irtó két órán belül érkezhet, hogy segítsen Önnek, akár nappal, akár éjjel. Megbízható szakértők - Minden irtót tesztelnek, teljesen felszereltek, és munkájukat rendszeresen ellenőrzi a felettes. Ezenkívül a Wilio egész Magyarországot lefedi.

Mit kell tennie az egérírtás folyamata előtt? A rágcsálók elleni védekezés megkezdése előtt néhány dolgot megtehet a végeredmény javítása érdekében: Távolítson el minden csapdát vagy mérget, amelyet maga helyezett el. Ügyeljen arra, hogy egyik napról a másikra ne jelenjen meg étel az épületben. Bevált módszerek a szennyezés elkerülésére: A háztartási hulladékot rendszeresen ártalmatlanítsa, a tartályokat tartsa lezárva.

Gyakran Ismételt Kérdések

K: Hogyan módosíthatom a Wilio kérelmet? V: Csak jelentkezzen be Wilio-fiókjába, és kattintson a Saját projektek elemre. Kattintson a szerkeszteni kívánt projektre, és válassza az Opciók menü Projekt szerkesztése parancsát. Ennyit kell tennie. Hívhat minket is, beszélhet az egyik barátságos ügyfélszolgálati képviselőnkkel, aki változtatásokat végezhet az Ön számára. Ön a szolgáltatás dátumát és időpontját közvetlenül egyezteti a kiválasztott szolgáltatóval, és ezért a dátum és az idő bármilyen változásáról közvetlenül vele egyeztethet.

Kérdés: Tudna nekem segíteni, ha az egerek a falon belül vannak? Válasz: Igen, az egérpusztító képes lesz meghatározni helyzetét és meghozni a szükséges intézkedéseket.

Kérdés: Ez a szolgáltatás biztonságos az emberek és háziállatok számára az épületben? Válasz: Igen. A szolgáltatás részét képező összes egérellenes intézkedés és termék teljesen biztonságos a létesítmény minden lakója számára (természetesen a rágcsálók kivételével).

Kérdés: Melyek a háztartási egérroham tünetei? Válasz: Nos, könnyen észrevehet néhány érdekes dolgot, például apró hengeres ürülékeket, a tárgy távoli részeiből származó erős pézsmaszagot, megharapott bútordarabokat és még sok mást.

Kérdés: Hogyan kerültek az egerek a házamba? Válasz: Az egerek ügyes akrobaták, akik könnyen beléphetnek az épület falának kis lyukain és repedésein keresztül. Egyéb belépési pontok közé tartoznak az ablakok és a mennyezetek rései, a fürdőkádak és mosdók lefolyói, a csatornacső és még a gázrendszer is.

Kérdés: Mely területeken jelennek meg leggyakrabban az egerek? Válasz: Az alattomos természetüknél fogva az egerek inkább rejtve maradnak a szem elől, és csak akkor kerülnek elő, ha senki nincs a közelükben. A legvalószínűbb területek a padlások, az alagsorok, a pincék, a konyhai készülékek mögött, a bútorok mögött és alatt, valamint a fali üregekben találhatók.

Kérdés: Veszélyesek az egerek? Válasz: Igen. Egyrészt kárt okozhatnak a vagyonában. Másrészt bizonyos betegségeket a székletükön keresztül is továbbíthatnak, ezért minden áron kerülje az állatokkal való közvetlen érintkezést.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt