Rovarirtó

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, rovarirtáshoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet
2203 szolgáltatók
Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet

Miért éppen Wilio?

A Wilio segít megtalálni minőségi szakembereket a környékéről.

A Wilio segít majd szakképzett szakemberek megtalálásában szinte minden szolgáltatáshoz vagy kézműveshez. Próbálja ki Wilio-t ingyen.

27 638szakember
50 983befejezett projektek
4,8 / 5szakértőink átlagos értékelése
199 720 alkalmazásletöltések

Hogyan működik a Wilio?

Add meg a keresleted

Addj meg pár választ arról, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged.

A legjobbakat szólítjuk meg.

A legjobb és a követelményeidnek leginkább megfelelő szakembereket találjuk meg.

Válaszd ki a legjobb kínálatot.

Hasonlítsd össze a kínálatot és válaszd ki a legjobbra értékelt szakembert.

Add meg a keresleted

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Mit kell tudnom

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért célszerű a kártevők elleni védekezést, a Wilio-n keresztül foglalni?

A legjobb helyi rágcsálóirtást keresed a közeledben? Egy tapasztalt kártevőirtó közvetlenül a forráshoz jut, és biztonságosan és alaposan eltávolítja a nem kívánt vendégeket. A helyi kártevőirtó szakember segít megszabadulni a termeszektől, pókoktól és rágcsálóktól - és a rendszeres karbantartásnak köszönhetően a kártevők többet már nem látogatják meg otthonodat. A Wilio tökéletes hely rágcsálóirtók megtalálásához és segít Neked összehasonlítani árajánlataikat. Megkaphatod a legmegfelelőbb szakértőt, aki elvégzi a munkát a tervezett költségvetésedben. Átlátható minősítési rendszerünknek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy bizonyítottan tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező kártevőirtó szakértő szolgáltatásait veheted igénybe.

Mit tesz a kártevőirtó?

A kártevőirtók rovarokat, rágcsálókat és egyéb kártevőket keresnek és azonosítanak otthonodban vagy vállalkozásodban. Vegyszereket vagy csapdákat használnak a kártevők eltávolítására, és csökkentik a probléma megismétlődésének valószínűségét.

Milyen gyakran van szükséged rágcsálóirtó szolgáltatásokra?

Általában évente legalább egyszer gondoskodnod kell a rágcsálók elleni védekezésről, hogy megbizonyosodhass arról, hogy házadat nem támadják-e meg a kártevők. De a kártevők típusától, az éghajlattól és a fertőzés mértékétől függően a helyi szakemberek rövidebb intervallumot is javasolhatnak, például néhány hónap után.

A rágcsálóirtás vagy a rovarirtás után meddig kell távol maradnod otthonodtól?

A kezelés típusától és a felhasznált termékektől függően előfordulhat, hogy otthon maradhatsz, vagy esetleg több órán keresztül távol kell maradnod a megtisztított területtől. A kártevőirtási szakember előre tájékoztat a probléma megoldásáról és a továbblépésről. Ez megválaszol más kérdéseket is, például azt, hogy mikor tisztíthatod és moshatod le a belső felületeket, vagy hogy hogyan lehet szellőztetni a lakóteret.

Hogyan készíthetem fel otthonomat a kártevők elleni védekezésre?

Az ételeket, edényeket, kisállat-játékokat és az összes gyermekfelszerelést biztonságosan tároljad. Ha lehetséges, végezz mélytisztítást a padlón és a szőnyegeken. Kérdezd meg az irtótól, hogy szüksége van-e a falakhoz való hozzáférésre. Ha igen, akkor el kell távolítani a bútorokat a falak közeléből.

Mennyibe kerül egy rágcsálóirtási szolgáltatás?

A szokásos kártevőirtási szolgáltatás körülbelül 25.000 forintnál kezdődik. A költségek elsősorban a kártevő típusától és a fertőzés mértékétől, de a fertőzött terület nagyságától és az alkalmazott eltávolítási módtól is függenek.

Mit tartalmaznak a rágcsálók elleni védekezési és fertőtlenítési szolgáltatások?

Minden kártevőirtási szolgáltatást úgy terveztek, hogy megvédje otthonodat és egészségedet. A konkrét eljárások és folyamatok azonban a szükséges beavatkozás típusától függenek.

Milyen rágcsálóirtási és fertőtlenítési szolgáltatásokat rendelhetek?

Rovarkártevők elleni védekezés

Vegyed igénybe a megsemmisítők szolgáltatásait a környékeden, hogy segíthessenek harcolni a házadban lévő csótányokkal, darazsakkal és egyéb ízeltlábúakkal. A megfelelő vegyszerek és eljárások alkalmazása előtt a szakszemélyzet felméri a rovarfajok helyzetét, és megerősíti a fertőzés mértékét.

Termeszek azonosítása és eltávolítása

A termeszek vagy a fehér hangyák több százezer forintnyi anyagi kárt okozhatnak, ha nem kezelik őket időben. Ezek nemcsak az ingatlan statikáját és szerkezetét, hanem az értékét és ezáltal az eladási árat is befolyásolják. Szerencsére otthonának védelme egyszerű a rendszeres termeszvizsgálatokkal és nyílászáró-kiigazításokkal a legkiszolgáltatottabb helyeken, például egy ház faépítményeiben és a kert erdős területein. Vegye igénybe helyi termesz és fertőtlenítési szakértők szolgáltatásait.

Kártevők és más vadak befogása

Egy professzionális eltávolítási szakember segítséget nyújt a nagyobb nem kívánt látogatók számára. A mosómedvét, menyétet, nyestet vagy más nagyobb állatot megtalálják, befogják, majd biztonságosan és emberségesen elmozdítják. A munkavállaló elmegy a padlásodra vagy az alagsorodba, hogy csapdát állítson, elfogja az állatot, majd eltávolítsa otthonodból. Ezután lezár vagy más módon blokkol minden be- és kilépési pontot, hogy semmi más ne szökjön be hozzád.

Méh- és darázsfészek eltávolítása

Találtál egy méh- vagy darázsfészket a házadban vagy a kertedben? Ne távolítsad el saját magad - felzavarhatod a rovarokat, veszélyeztetheted egészséged, vagy akár anyagi károkat is okozhatsz. Hívj szakértőt a rovarok fészkeinek eltávolítására, hogy ezt a munkát biztonságosan, gyorsan és egyszerűen elvégezhesse. Magával hozza a megfelelő eszközöket, vegyszereket és védőfelszereléseket a darazsak elpusztításához és a méhek mozgatásához, így nem kell többet félned a rovarok támadásaitól.

Rágcsálók eltávolítása

Az egerek, patkányok és egyéb rágcsálók gyorsan szaporodnak. Károsítják a kábeleket, a bútorokat, az ételeket ürülékkel tönkre teszik, és különféle betegségek terjesztésével egészségügyi problémákat okoznak. A felkért helyi rágcsálóirtó megkeresi, hol mozognak a házon belül és hol van a fészkük. Aztán csalik és csapdák segítségével gyorsan megszabadul tőlük. Ezenkívül tanácsot adnak Neked arra is, hogyan lehet hatékonyan megakadályozni a rágcsálók visszatérését.

Kártevőirtás ingatlanvásárlás előtt

Bármely ingatlan megvásárlása előtt célszerű egy professzionális kártevőirtó szakembert felvenni a közeledben, hogy ellenőrizze és eltűntesse a lehetséges kártevőket. A helyi irtóknak alaposan meg kell vizsgálniuk a terület összes hozzáférhető részét a kártevőknek kitett részeken. Meg kell keresniük a fa szerkezet kiszáradásának vagy rothadásának és egyéb kártevők vonzására képes esetleges külső tényezőknek a jelenlétét. A tetőtérben elvégzik az ellenőrzést, szükség esetén a talajszint alatti területeken, valamint elhaladnak a kerítés mellett. A körülbelül 2 órás ellenőrzést követően részletes jelentést kaphatsz a háztartási kártevők ellenőrzéséről, fényképekkel és információkkal az ellenőrzött területekről, beleértve a problémás területeket vagy azokat, amelyeket a kártevők már megrongáltak. A helyi irtónak lehetnek olyan információi is az új ingatlanról, amelyet sehol nem említenek,

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery
Kezdje el keresniA Wilio projekt átlagos értéke 766 000 Ft.