Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Sofőr

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, sofőrt, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Sofőr

Szakértőre van szüksége a Sofőr kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!
Lásd még Sofőr ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Sofőr

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes a Wilio-n keresztül személyi sofőrt bérelni?
Barátságos és tapasztalt személyi sofőrt keres? Kérheti a személyi sofőr szolgáltatásait a repülőtéren történő felvételre, egy szállítmány átadására, vagy akár olyan apropóból, hogy társadalmi eseményekre fuvarozza Önt A pontból B pontba. Ha már nincs vezetői engedélye, vagy csak szüksége van egy sofőrre, aki ismeri a helyi utakat, akkor ez a szolgáltatás mindenképpen megkönnyíti a városi és azon kívüli közlekedést. Készen áll arra, hogy megtalálja a személyi sofőrjét? Csak annyit kell tennie, hogy közzéteszi a Wilio-n igényét, és mi összekapcsoljuk Önt egy tapasztalt és nagyszerű értékeléssel rendelkező sofőrrel, aki készen áll segíteni Önnek. Ez a legmegfelelőbb módja annak, hogy olyan embert találjon, aki profin vezet, a legjobb áron.
Ki a személyi sofőr?
A személyi sofőr utasokat vagy árukat szállít egyik helyről a másikra, és gondoskodik arról, hogy biztonságosan és időben megérkezzenek rendeltetési helyükre. A személyi járművezetőket leggyakrabban különleges eseményekre veszik fel, de szolgáltatásaikat egyre többször használják rendszeres ingázásra vagy személyes tárgyak kezelésére is.
Mi a leggyakoribb oka a sofőr alkalmazásának?
Igénybe veheti ezt a szolgáltatást akkor, ha nincs vezetői engedélye, ha jelenleg nem rendelkezik járművel, vagy ha csak keres valakit, aki vezetné az autóját. A személyi sofőr és autó bérlése olcsóbb és gyorsabb megoldás lehet, mint a taxi vagy a tömegközlekedési eszközök használata.
Szüksége van-e a járművezetőknek valamilyen speciális képesítésre vagy tanúsítványra?
Rendszerint nincs szükség hivatalos képesítésre, bár minden vezetőnek rendelkeznie kell a vezetett járműnek megfelelő érvényes vezetői engedéllyel.
Szállíthatja-e személyi sofőr a házikedvencemet?
Igen, sok személyi sofőr rendelkezik kellő tapasztalattal a háziállatok szállításában. Keressen egy kisállatbarát szolgáltatót, és tudassa a sofőrrel, hogy kedvence együtt utazik Önnel.
Tud-e a személyi sofőr helyet biztosítani gyermekemnek / kisgyermekemnek?
Néhány személyi sofőr gyermeküléseket is biztosít a kisgyermekek, valamint az idősebb gyermekek számára. Azonban, erről előre egyeztessen a sofőrrel. Fontos biztosítani, hogy az autóülésben vagy párnákon ülő gyermekek megfelelően legyenek bekötve, és kizárólag olyan ülésben üljenek, amelyet életkoruknak és magasságuknak terveztek.
Mennyibe kerül a személyi sofőr alkalmazása?
A személyi sofőr bérlésének átlagos költsége leginkább a rendeltetési helytől, a megtett távolságtól, a szállított emberek számától és attól függ, hogy mennyi ideig szeretne személyi sofőrt bérelni.

Szolgáltatások

Mit tartalmaznak a személyi sofőrök szolgáltatásai?
Személyi sofőrje biztonságosan szállítja Önt, utastársait és poggyászát rendeltetési helyére. Az alábbiakban bemutatunk néhány személyi járművezető által kínált szolgáltatást és alapvető információkat nyújtunk a foglalásukról:
Repülőtér
Ne fizessen a repülőtéren való parkolásért, és ne használja a reptéri transzfereket. Ehelyett rendeljen egy személyi sofőrt a repülőtérre, hogy gond nélkül eljusson az úticéljához. Tájékoztassa előzetesen személyi sofőrjét az utasok számáról és a poggyászok mennyiségéről. Ha gyermekkel utazik, kérjen olyan szolgáltatást, amely biztosítja a járműben található gyermekülést (ha Önnek nincs sajátja). Így olyan sofőrt és autót kap, amely megfelel az Ön igényeinek. A repülőtéren történő felvétel érdekében előzetesen egyeztessen a sofőrrel, hogy elkerülje a repülőtéri nyüzsgést és félreértéseket. Ha indulni akar a repülőtérre, személyi sofőrje otthon vagy a szállodában felveszi Önt, és gondoskodik arról, hogy időben megérkezzen a kívánt helyre.
Borút
A személyi sofőr autóval biztonságosan (és legfőképpen legálisan) eljut az egyik borászatból a másikba. Ez a szolgáltatás nagyszerű lehetőség párok, kisebb vagy nagyobb csoportok számára. Tájékoztassa a személyi sofőrt az utasok számáról, hogy tudja, mekkora járművel kell érkeznie Ön és barátai fuvarozárása, inkább kis autóval, vagy nagyobb busszal jelenjen meg. A sofőr szívesen veszi az egész napos vagy fél napos bérlést. Tájékoztassa előre a meglátogatni kívánt borászatok számáról és a túra végének hozzávetőleges időpontjáról, hogy felállíthassa az ütemtervet és pontos ajánlatot adhasson Önnek.
Utazás haza vagy munkahelyre
Személyi sofőrje segít eljutni otthonába, vagy munkahelyére. Ez a szolgáltatás rövid, last-minute utakat tesz lehetővé az Ön otthonába vagy munkahelyére. Előre tájékoztassa a sofőrt a részletekről és az Ön körülményeiről, például arról, hogy mikor lesz szüksége rá és hogy hova szeretne eljutni. Információt kaphat arról, hogy a jármű kézi, vagy automata sebváltóval rendelkezik-e, ami minden bizonnyal segítséget nyújt majd Önnek a megfelelő vezető kiválasztásában.
Szállítási szolgáltatások
Csomag vagy háziállat szállítására van szüksége? Vagy olyan szolgáltatásra vágyik, mely ételt tud szállítani a kért helyre? Ezek mind lehetségesek személyi sofőr bérlésével, aki segítséget nyújt Önnek a kisebb kézbesítési szolgáltatások terén, ha nincs autója vagy ideje, hogy a szükséges dolgokat maga szállítsa. Adjon meg a sofőrnek minden fontos információt a szállítandó árukról, a vezetőnek szükséges felszerelésről és a begyűjtési és leszállítási helyről. A sofőr gondoskodik arról, hogy sértetlenül és teljes egészében kiszállítsa csomagját, és a szállítás után fényképet küld Önnek, hogy megbizonyosodjon arról, hogy kézbesítette a csomagot.
Vezetés gyakorlása
Akár taunuló, akár friss jogosítvánnyal rendelkező, vagy akár csak bizonytalan a volán mögött, egy személyi sofőrrel hasznos vezetési tapasztalatot szerezhet. Gyakorolhatja a vezetést személyi sofőrje felügyelete alatt, a biztosított járműben. Könnyedén megegyezhet sofőrjével az Önnek megfelelő időpontokról és helyszínekről is. A vezetés során a tapasztalt sofőr örömmel nyújt Önnek fontos információkat és tanácsokat, amelyek javíthatják vezetési képességeit.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt