Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Sofőr

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, sofőrt, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Sofőr

Szakértőre van szüksége a Sofőr kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes a Wilio-n keresztül személyi sofőrt bérelni?
Barátságos és tapasztalt személyi sofőrt keresel? Kérheted egy személyi sofőr szolgáltatásait a repülőtéren történő felvételre, egy szállítmány átadására, vagy akár olyan apropóból, hogy társadalmi eseményekre fuvarozzon téged A pontból B pontba. Ha már nincs vezetői engedélyed, vagy csak szükséged van egy sofőrre, aki ismeri a helyi utakat, akkor ez a szolgáltatás mindenképpen megkönnyíti a városi és azon kívüli közlekedést. Készen állsz arra, hogy megtaláljad a személyi sofőrödet? Csak annyit kell tenned, hogy közzéteszed a Wilio-n igényedet, és mi összekapcsolunk egy tapasztalt és nagyszerű értékelésekkel rendelkező sofőrrel, aki készen áll segíteni. Ez a legmegfelelőbb módja annak, hogy olyan embert találj, aki profin vezet, a legjobb áron.
Ki a személyi sofőr?
A személyi sofőr utasokat vagy árukat szállít egyik helyről a másikra, és gondoskodik arról, hogy biztonságosan és időben megérkezzenek rendeltetési helyükre. A személyi járművezetőket leggyakrabban különleges eseményekre veszik fel, de szolgáltatásaikat egyre többször használják rendszeres ingázásra vagy személyes tárgyak kezelésére is.
Mi a leggyakoribb oka egy sofőr alkalmazásának?
Igénybe veheted ezt a szolgáltatást akkor, ha nincs vezetői engedélyed, ha jelenleg nem rendelkezel járművel, vagy ha csak keresel valakit, aki vezetné az autódat. A személyi sofőr és autó bérlése olcsóbb és gyorsabb megoldás lehet, mint a taxi vagy a tömegközlekedési eszközök használata.
Szüksége van-e a járművezetőknek valamilyen speciális képesítésre vagy tanúsítványra?
Rendszerint nincs szükség hivatalos képesítésre, bár minden vezetőnek rendelkeznie kell a vezetett járműnek megfelelő érvényes vezetői engedéllyel.
Szállíthatja-e személyi sofőr a házikedvencemet?
Igen, sok személyi sofőr rendelkezik kellő tapasztalattal a háziállatok szállításában. Keress egy kisállatbarát szolgáltatót, és tudassad a sofőrrel, hogy kedvenced együtt utazik veled.
Tud-e a személyi sofőr helyet biztosítani gyermekemnek / kisgyermekemnek?
Néhány személyi sofőr gyermeküléseket is biztosít a kisgyermekek, valamint az idősebb gyermekek számára. Azonban, erről előre egyeztess a sofőrrel. Fontos biztosítani, hogy az autóülésben vagy párnákon ülő gyermekek megfelelően legyenek bekötve, és kizárólag olyan ülésben üljenek, amelyet életkoruknak és magasságuknak terveztek.
Mennyibe kerül egy személyi sofőr alkalmazása?
A személyi sofőr bérlésének átlagos költsége leginkább a rendeltetési helytől, a megtett távolságtól, a szállított emberek számától és attól függ, hogy mennyi ideig szeretnél személyi sofőrt bérelni.
Szolgáltatások

Mit tartalmaznak a személyi sofőrök szolgáltatásai?
Személyi sofőrje biztonságosan szállítja Önt, utastársait és poggyászát a rendeltetési helyére. Az alábbiakban bemutatunk néhány személyi sofőr által kínált szolgáltatást és alapvető információkat nyújtunk a foglalásról:
Repülőtéri transzfer
Ne fizessen a repülőtéren való parkolásért, és ne használja a reptéri transzfereket, hanem rendeljen egy személyi sofőrt a repülőtérre, hogy gond nélkül eljusson az úticéljához! Tájékoztassa előzetesen személyi sofőrjét az utasok számáról és a poggyászok mennyiségéről, így olyan sofőrt és autót kap, amely megfelel az igényeinek. Ha gyermekkel utazik, kérjen olyan szolgáltatást, amely gyermekülést biztosít a járműben (ha Önnek nincs sajátja). A repülőtéren történő felvétel érdekében előzetesen egyeztessen a sofőrrel, hogy elkerülje a reptéri nyüzsgést és félreértéseket. Ha elutazik, személyi sofőrje otthon vagy a szállodában felveszi Önt, és gondoskodik arról, hogy időben megérkezzen a repülőtérre.
Bortúra
Személyi sofőrrel biztonságosan (és legfőképpen legálisan) eljuthat az egyik borászatból a másikba. Ez a szolgáltatás nagyszerű lehetőség párok, valamint kisebb vagy nagyobb csoportok számára. Tájékoztassa a személyi sofőrt az utasok számáról, hogy előre tudja, mekkora járművel érkezzen Ön, illetve barátai fuvarozására: inkább kisebb autóval, vagy egy nagyobb busszal jelenjen meg? A sofőr szívesen veszi az akár egész napos vagy fél napos bérlést is. Tájékoztassa előre a meglátogatni kívánt borászatok számáról és a túra végének hozzávetőleges időpontjáról, hogy felállíthassa az ütemtervet, és pontos árajánlatot adhasson Önnek.
Utazás haza vagy a munkahelyre
Személyi sofőrje segít eljutni otthonába, vagy munkahelyére. Ez a szolgáltatás rövid, last-minute utakat tesz lehetővé. Előre tájékoztassa a sofőrt a részletekről és az Ön körülményeiről, például arról, hogy mikor lesz szüksége rá, illetve hogy hova szeretne eljutni. Információt kaphat arról, hogy a jármű kézi, vagy automata sebváltóval rendelkezik-e, ami minden bizonnyal segítséget nyújt majd Önnek a megfelelő vezető kiválasztásában.
Szállítási szolgáltatás
Csomag vagy háziállat szállítására van szüksége? Netán olyan szolgáltatásra vágyik, amely ételt szállítana a kért helyre? Ezek mind lehetségesek személyi sofőr bérlésével, aki segítséget nyújt Önnek a kisebb kézbesítési szolgáltatások terén is, ha nincs autója vagy ideje, hogy azokat maga intézze. Adjon meg minden fontos információt a szállítandó árukról, a szükséges felszerelésről, valamint a begyűjtési és kiszállítási helyről. A sofőr gondoskodik arról, hogy sértetlenül és teljes egészében kézbesítse csomagját, és a szállítás után fényképet küld Önnek, hogy megbizonyosodjon arról, hogy csomagja megérkezett.
Vezetés gyakorlás
Akár tanuló, akár friss jogosítvánnyal rendelkező, vagy csak bizonytalan a volán mögött, egy személyi sofőrrel hasznos vezetési tapasztalatot szerezhet. Gyakorolhatja a vezetést a felügyelete alatt, a személyi sofőr által biztosított járműben. Könnyedén megegyezhetnek az Önnek megfelelő időpontokról és helyszínekről is. A vezetés során a tapasztalt sofőr örömmel nyújt fontos információkat és tanácsokat, amelyekkel javíthatja vezetési képességeit.
Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
VillanyszerelésJózsef L.
Lakás/ház rekonstrukciójaÁdám J.
Építőipari munkákLászló G.
Építőipari munkákLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.