Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Szállítás és futárszolgálat

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, szállítáhos és futárszolgálathoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szállítás és futárszolgálat

Szakértőre van szüksége a Szállítás és futárszolgálat kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Szállítás és futárszolgálat

Szolgáltatások

Mit foglal magába a futárszolgálat?
Számos lehetőség közül lehet választani, és nem szükséges a nagy futárcégekre korlátozódnia. Az alábbi szállítási lehetőségek közül választhat:
Expressz szállítás
Ha sürgősen el kell juttatnia a megrendelést az ügyfélhez, vagy fontos jogi dokumentumokat kell aláírnia, az expressz futárszolgálat segít Önnek. Az expressz szolgáltatásokat általában sürgős tételeknél használják, amelyek könnyen átvehetők és kézbesíthetők. A legtöbb futár 2-3 órás kézbesítési időt kínál, az Ön tartózkodási helyétől függően. A futár házhoz megy, felveszi a csomagot és a lehető leghamarabb eljuttatja a rendeltetési helyre.
Városon belüli kézbesítés ugyanazon a napon
Az ugyanazon napon történő városi kézbesítés megfelelő megoldás azoknak az ügyfeleknek, akik valamilyen oknál fogva nem tudják aznap elszállítani a csomagot. Használhatja ezt a szolgáltatást élelmiszer szállítására vagy bútorok mozgatására is. A futár minden bizonnyal több átvételi és szállítási időt kínál Önnek.
Másnapi kézbesítés
Ez a fajta kézbesítés megfelelő választás lehet, ha az árujának nem kell gyorsan A pontról B pontra eljutnia. A másnapi szállítás olcsóbb, mint az expressz szállítás. Főleg bútorok, szőnyegek vagy autóalkatrészek szállítására szolgál. A nap folyamán általában egy átvétel és egy meghatározott szállítási idő lesz, attól függően, hogy hova szállít.
Nemzetközi szállítás
Egyes szolgáltatók saját nemzetközi beszállítókkal rendelkeznek, vagy nemzetközi futárszolgálatokkal működnek együtt annak biztosítása érdekében, hogy a csomag időben megérkezzen a kívánt helyre. Az árut felveszi Öntől a helyi szolgálat, elviszi egy raktárba, majd ezután kerül sor a kézbesítésre. A csomagok kézbesítése a szállítás helyétől függően néhány naptól kezdve akár egy hétig is tarthat.
Tengerentúli szállítás
Online üzlete van vagy esetleg egy tengerentúli családtagnak szeretne kedveskedni? Ezestben Önnek a külföldi futárszállítási szolgáltatás lesz a megfelelő. Átvétel előtt megállapodhat a futárral a csomagok árát és súlyát illetően, hogy tisztában legyen a szállítással járó költségekkel. Egyes tengerentúli szolgáltatások esetében szükség lehet a szállítmány raktárba való visszaküldésére a további szállítás céljából.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért a Wilio-n rendeljen futárszolgálatot?
Csomagot szeretne kézbesíteni, de nincs ideje a városba menni? Nemzetközi vagy tengerentúli termékeket kell feladnia? Már nem kell a postára vagy az árufuvarozó cégekre támaszkodnia a nagyobb csomagok szállításakor. A legjobb futárszolgálatok a Wilio oldalán találhatók. Egyszerűen adja le kérését, és vegye fel a kapcsolatot egy megfizethető futárszolgáltatóval, aki oda szállítja a csomagot, ahova csak szeretné.
Speciális engedéllyel rendelkező futárra van szüksége?
Bizonyos típusú szállítmányokhoz szükség lehet olyan futárra, aki speciális szállítmányozási engedéllyel rendelkezik. A szolgáltatás igénybevétele előtt ellenőrizze, hogy a futár rendelkezik-e megfelelő engedéllyel és biztosítással.
Mi a futárszolgálat?
A futárszolgálatok leveleket, dokumentumokat, kisebb nagyobb csomagokat vesznek át és szállítanak. Az árukat az Ön lakóhelyéről vagy üzleti címéről veszik fel, és a megfelelően kiválasztott és felszerelt járművel szállítják a rendeltetési helyre.
Milyen árukat szállítanak leggyakrabban futárszolgálaton keresztül?
A futárok szinte bármit el tudnak szállítani. A leggyakoribb tárgyak a jogi dokumentumok, ajándékok, irodaszerek, könyvek, autóalkatrészek és hangszerek. Néhány futár nagy tárgyakat is szállíthat, például bútorokat vagy nagyobb mennyiségű árut. Van azonban egy lista azokról a cikkekről is, amelyeket a futár nem szállít Önnek. Ide tartoznak például az élő állatok, a lőfegyverek vagy a veszélyes áruk.
Milyen előnyökkel jár ezen szolgáltatás bérlése a Wilio oldalán egy futárcéggel szemben?
Ha szállítási szolgáltatást keres a Wilio-n keresztül, akkor pontosan megszabhatja az átvételi és a szállítási időt, nem úgy mint a posta esetében.
Hogyan készítsem elő a csomagot a futár számára?
A megfelelő csomagolás elősegíti a küldemények biztonságos és sértetlen kiszállítását. Válasszon megfelelő méretű dobozt, és töltse ki az összes üres részt csomagolóanyaggal az áru védelme érdekében. Ha több elem van a csomagban, a jobb védelem érdekében csomagoljon minden elemet külön-külön. Zárja le a dobozt és rögzítse mindegyik oldalát, hogy szállítás közben ne nyíljon ki. A szállítási adatokat (név, lakcím) jól láthatóan kell feltüntetni.
Mennyi ideig tart a szállítás?
Az oldalon kiválaszthatja az Önnek megfelelő szállítási időkeretet. A legtöbb szolgáltató ugyanazon a napon, másnap vagy normál kézbesítést kínál. Egyes futárok többletdíjat számíthatnak fel, ha az árut korábban kell leszállítani.
Mennyibe kerül a futárszolgálat?
A végső ár a csomag méretétől, a szállítási helyszíntől és a kézbesítés idejétől függ.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt