Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Számítógép javítás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, számítógép javításához, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Számítógép javítás

Szakértőre van szüksége a Számítógép javítás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Számítógép javítás

Szolgáltatások

Mit tartalmaz a számítógépjavítási szolgáltatás?
A számítógépek összetett eszközök, ezért könnyen meghibásodhatnak. A pontos folyamat, illetve az, hogy mire számíthat a számítógép javító szakembertől, a probléma és a szükséges javítások függvénye. Íme néhány általános szolgáltatástípus és számítógép integrációs művelet:
Általános hibaelhárítás és támogatás
Általános hibaelhárítás és támogatás. Ha nincs ideje, kellő mértékű ismerete vagy türelme kideríteni, hogy mi a baj az eszközével, érdemes erre szakembert megkérni. A számítógépes hibaelhárítás és a technikai támogatás az első lépések közé tartoznak a felmerülő problémák megoldása során. A technikus feltesz Önnek néhány fontos kérdést, hogy feltárhassa a probléma összetettségét. Ezután felkeresi Önt otthonában vagy munkahelyén, melyeken kívül akár még virtuális segítséget is tud nyújtani a probléma azonosításával és megoldásával kapcsolatban.
Frissítések és beállítások
Az elavult szoftver sok számítógépes problémát okoz. Az operációs rendszer frissítésekor néha előfordulhatnak kompatibilitási problémák, ha más programokat nem frissítenek egyidejűleg. Szerencsére egy tapasztalt számítógép-technikus számára ez legtöbbször könnyű művelet. Ellenőrizni fogja, hogy a szoftver és az illesztőprogramok naprakészek-e. Ezután szükség esetén letölti és telepíti a szoftvert, a számítógépes frissítéseket, vagy akár a Windows új kiadását. A modern programokkal és operációs rendszerrel mindennek kompatibilisnek és zökkenőmentesen futtathatónak kell lennie, és a korszerű szoftvereknek minimalizálnia kell a biztonsági fenyegetettséggel szembeni sebezhetőséget is.
Hardverjavítás
A legtöbb számítógép valamilyen hardverhibával jár, legyen szó grafikus illesztőprogramról, lemerült akkumulátorról vagy akár csak néhány laza billentyűről egy laptopon. A számítógép hardver szakember diagnosztizálja az olyan problémákat, mint például a számítógép bekapcsolása, a videokijelző és az akkumulátor problémái. Futtathat szoftverteszteket, vagy szétszerelhet egy laptopot vagy számítógépet, hogy belenézhessen a hibák feltárása érdekében. Ezen kívül, leválthatja a hardver cserealkatrészeit a meglévőkre, hogy lássa, melyik alkatrész okozza a problémát. A legtöbb technikus perceken belül képes diagnosztizálni a problémát, de a hardver összetettségétől, a szükséges javítástól, vagy az alkatrészek helyszíni rendelkezésre állásától függően a javítás akár több napig, vagy hétig is eltarthat.
Víruskereső és biztonsági mentés
A javítási szolgáltatások részeként technikusa beállíthat víruskereső és javító szoftvereket, különösen, ha fájlokat kell helyreállítania vagy rosszindulatú szoftvereket kell eltávolítania a számítógépéről. Segít biztonsági másolatot készíteni a számítógépes fájlokról olyan felhőszoftverekkel, mint például a Dropbox, a Google Drive és a OneDrive, vagy külső merevlemez használatával. Valószínűleg olyan víruseltávolító szoftvert fog futtatni, amely megvizsgálja a fenyegetéseket és megvédi számítógépét a jövőbeli vírusoktól. Készüljön fel esetlegesen további víruskeresők és biztonsági szoftverek vagy hardverek vásárlására is. Ezek elengedhetetlenek lehetnek a jövőbeni problémák felmerülési kockázatának minimalizálása, valamint a fontos fájlok és személyes adatok védelme érdekében.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért foglaljon számítógép szerelőt a környékén a Wilio segítségével?
Gondok vannak a számítógépével? Megpróbálta már ki-be kapcsolni, de még mindig nem működik? Érdemes lenne keresnie egy számítógép javító műhelyt a közelében. Egy tapasztalt és professzionális informatikus segít a hibaelhárításban, a számítógép javításában, az alkatrészek cseréjében, és akár tréninget is biztosíthat, hogy Ön is magabiztosan kezelhesse a technológiát. Így a számítógép rövid időn belül újra megfelelően fog működni, és ismét munkába állíthatja. A számítógép szervizelésének árai a Wilio-nál a legkedvezőbbek. Nem számít, hogy apró, vagy épp súlyos problémáról van szó, biztosan talál egy szakképzett technikust, aki segít Önnek.
Melyek a számítógép és a laptop gyakori problémái?
Gyakori probléma a lassúság, az alacsony akkumulátorszint, az energiaellátás problémája, a bekapcsolás, a megrepedt képernyő, a szoftverek kompatibilitási problémái és a rettegett kék halál. Az asztali számítógépek és laptopok esetében sok minden elromolhat azért, mert elmúlik felettük az idő, valamint amiatt, hogy a szoftverfrissítések folyamatosan bővülnek.
Mindenképp szükség van számítógép szerelőre, vagy megoldhatók a problémák egyénileg is?
Számos számítógép-karbantartási feladat egyénileg is elvégezhető. Ilyen például a víruskeresés futtatása, az operációs rendszer újratelepítése és az új külső hardver, például nyomtató vagy egér telepítése. Az alapvető fájlok megrongálódása, vagy egy számítógép vagy laptop burkolatának felnyitása esetén azonban a legbiztonságosabb az, ha a szükséges javításokat egy tapasztalt számítógép szerelőre bízza.
Milyen javításokat hajthat végre egy informatikus?
A számítástechnikus számos hardver- és szoftverjavításban segíthet, beleértve a biztonsági másolatokat, a rendszerfrissítéseket, a szoftverkompatibilitási javításokat, a hardverfrissítéseket, az adatok helyreállítását és a kiberbiztonságot.
Milyen előnyökkel jár az otthoni számítógép-javítás a számítógépes javítóműhelyben végzett javítással szemben?
Bosszantó és kellemetlen dolog kihúzni a számítógépes rendszert a hálózatból, és számítógép szervizbe vinni. A számítógépek otthoni javítása időt, erőfeszítést és gyakran pénzt takaríthat meg, mivel alacsonyabb önköltséget von maga után.
Mennyi időbe telik általában a számítógép javítása?
Néhány egyszerű számítógép javítási munkálat (például a vírusok vizsgálata és eltávolítása) csak néhány percet vesz igénybe. Azonban, az intenzívebb és összetettebb javítások, például a merevlemez vagy az alaplap javítása napokig vagy akár hetekig is eltarthat, különösen, ha új alkatrészek érkezésére is várni kell.
Mennyibe kerül a számítógép javítása?
A Wilio-n rendelt szakember javítási szolgáltatásai általában 40 és 85 euró között mozognak, azonban ennél alacsonyabb, vagy magasabb áruk is lehet. A nyomtató vagy a wifi beállítása a legolcsóbb műveletek közé tartozik (körülbelül 45 euró), míg a sérült képernyők vagy a számítógépes rendszer bonyolult beállításának javítása általában több, mint 150 - 170 euróba kerül.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt