Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Számítógépes szolgáltatások (kemény és lágy)

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, számítógépes szolgáltatásokhoz (kemény és lágy), kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Számítógépes szolgáltatások (kemény és lágy)

Szakértőre van szüksége a Számítógépes szolgáltatások (kemény és lágy) kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Számítógépes szolgáltatások (kemény és lágy)

Szolgáltatások

Mit tartalmaz a számítógépes szolgáltatás?
A pontos lépések a problémától függenek. Először is, a számítástechnikusnak fel kell mérnie, hogy virtuálisan képes-e kiküszöbölni a problémát, vagy fizikailag meg kell jelennie Önnél. Ha a javítás virtuálisan is elvégezhető, akkor a szerelő valószínűleg ezt a megoldást fogja preferálni, mely Önnek is olcsóbb lesz. A számítástechnikusok azonban a legtöbb esetben rugalmasak, így szükség esetén otthonába vagy irodájába látogathatnak. Addig dolgoznak az Ön számítógépén, amíg a problémák meg nem oldódnak és Ön meg nem kapja a szükséges segítséget. Íme néhány informatikai és számítógépes szolgáltatás, amelyekben a technikus segíthet:
Számítógépes és hálózati beállítások
Foglaljon informatikai szolgáltatást a környékén, hogy szakembere házhoz vagy munkahelyére mehessen, és a számítógépén, otthoni hálózatán vagy a bonyolultabb informatikai környezeten belül beállítsa a helyes munkamenetet. Kérjen segítséget számítástechnikustól olyan hardver beállításokhoz, amelyek lefedik például a Windows vagy a Mac, illetve a nyomtató vagy a szkenner beállítását. A szakember dolgozhat szoftverek telepítésén és frissítésén is. Hogyha a Windows telepítését vagy a szerver frissítéseit tapasztalt számítástechnikus hajtotta végre, akkor a rendszer biztosan zökkenőmentesen fog működni.
Számítógép javítás
Problémái vannak a számítógépével, például lassú az eszköz, vagy nem kapcsol be? A számítástechnikusok kellő tapasztalattal rendelkeznek az ilyen általános hardverproblémák kezelésében. Számítástechnikusa a probléma diagnosztizálásával kezdi a folyamatot. Amikor felfedezte a hibát, azonnal kijavítja, vagy tanácsot ad a következő lépésekről, függetlenül attól, hogy új alkatrészekre, frissített szoftverre vagy intenzívebb, helyszíni szolgáltatásra van szükség. A problémától függően előfordulhat, hogy a szakember megfelelő segítséget tud nyújtani telefonon vagy Skype-on keresztül, így hamarabb megjavíthatja számítógépét.
Informatikai ismeretek oktatása
Nem ismeri ki magát a számítógépén? Nincs ezzel egyedül. A Microsoft, a Google, a Skype vagy az e-mail ismeretek bővítése érdekében kérje számítástechnikus segítségét. Sok barátságos, türelmes és segítőkész szakember van a környékén. Mondja el nekik, milyen internetes programokat vagy készségeket szeretne megtanulni, és ők ellátják Önt a szükséges ismeretekkel. Foglaljon egyéni vagy kiscsoportos órát barátaival és kollégáival.
Segítségnyújtás az internethez és a wifi-hez
Amikor az internet és a wifi nem működik, olyan, mintha megállt volna a világ. A számítástechnikus megjavítja a szükséges csatlakozási pontokat, hogy a kapcsolat helyreálljon. A szakember segítséget nyújthat az eszközök csatlakoztatásától és a csatlakozási problémák elhárításától kezdve az internet sebességének javításáig és a wifi router beállításáig.
Kiberbiztonság és víruskereső
Védje biztonságosan számítógépét és informatikai környezetét a hackerek és vírusok ellen. Kérjen segítséget számítástechnikusától a tűzfal beállításához és a víruskereső szoftver telepítéséhez. Ha rosszindulatú programmal vagy vírussal találkozik, technikusa elvégzi a vírus eltávolítását, az esetleges károk kijavítását és az eszköz jövőbeli támadások elleni védelmét.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes számítástechnikust felvenni a Wilio-n keresztül?
Van olyan számítógépes problémája, amelyet nem tud megoldani? Ahelyett, hogy tovább küzdene vele, kérjen segítséget egy barátságos, türelmes és hozzáértő számítástechnikustól. Legyen szó otthoni használatra szánt személyi számítógépről vagy a munkahelyi informatikai problémáról, találhat olyan megbízható számítástechnikust, aki rendelkezik kellő tapasztalattal és készségekkel a környékén. A számítógép-szakértőkkel való kapcsolatfelvétel legjobb módja a Wilio. Egyszerűen írja le a számítógép, az informatikai vagy a hálózati problémát, és a szakemberek máris a segítségére sietnek.
Mit csinál egy számítástechnikai szakértő?
A számítástechnikusok segítenek a számítógéppel kapcsolatos különféle feladatok elvégzésében. Számítógépeket és nyomtatókat állítanak be, megjavítják a meghibásodott rendszereket, szoftvereket telepítenek, teszteket futtatnak és összetett hálózati környezetet állítanak fel.
Melyek a legnépszerűbb számítástechnikai szolgáltatások?
Számítástechnikai szakembert bérelhet a számítógép hardverével vagy szoftverével kapcsolatos problémák megoldására. Továbbá, segítséget kaphat az internet, a felhő és a kiberbiztonsági szolgáltatások terén az adatok biztonságának megőrzése érdekében.
Milyen előnyei vannak egy számítástechnikai szakértő alkalmazásának?
Szakemberét otthonába, vagy munkahelyére is hívhatja a számítástechnikai problémák megoldásra érdekében. Időt és fáradtságot takaríthat meg, ugyanis Önnek nem kell utaznia, mivel szakértője a kívánt helyre fog érkezni.
Milyen képesítés szükséges a számítátechnikai szolgáltatások biztosításához?
A legtöbb informatikus technikusi vizsgával vagy diplomával rendelkezik informatikából vagy számítástechnikából. Ezenkívül képesítésük függ az informatikai szakterülettől ahol tevékenykednek, valamint az alkalmazott technológiától is.
Mennyi ideig tart egy hibás számítógép megjavítása?
Egyes számítógépes javítások gyorsabban elvégezhetők, mint mások. Például egy vírus eltávolítása vagy új szoftver telepítése pár percet vesz igénybe, míg egyes alkatrészek, például a merevlemez vagy az alaplap összetett javítása órákig vagy napokig is eltarthat.
Mennyibe kerülnek a számítógépes szolgáltatások?
A Wilio-nál a legtöbb számítógépes szolgáltatásért 30 és 100 euró közötti díjra számíthat. A szolgáltatások ennél kevesebbe és többe is kerülhetnek, ami a feladat összetettségétől, a szükséges alkatrészektől és a kivitelezéshez szükséges várható időtartamtól is függ.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt