Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Szárítógép javítása

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, szárítógép javításához, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Szárítógép javítása

Szakértőre van szüksége a Szárítógép javítása kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Hasznos információ

Amit tudnia kell

Elromlott a szárítógépe? Javíttassa meg meghibádosott készülékét a Wilio segítségével! A Wilión keresztül megbízott szakember gyorsan, megbízhatóan és a legújabb biztonsági előírásoknak megfelelően rendbehozza meghibásodott készülékét.

  • Szárítógép javítás 1 év garanciával. A javítás után legalább egy évig garancia vonatkozik készülékére. A garancia minden márkájú és típusú szárítógépen elvégzett javításokra kiterjed.
  • Áttekinthető ár. A költségeket előre meg fogja beszélni a szerelővel. Az ár általában magában foglalja a szerelést (diagnosztika és javítás), a kiszállást és az esetleges pótalkatrészek költségét
  • A szükséges szerszám és alkatrészek biztosítása. A Wilio helyi szakembere a szárító problémájának diagnosztizálásához és megjavításához szükséges összes eszközt biztosítja. Pótalkatrészeket is hoz magával, és egy látogatás során megpróbálja megoldani a problémát. Ha további alkatrészekre van szükség, amelyeket meg kell rendelni, akkor a készülék megjavítása egy második kiszállást igényel.
  • Különböző típusú szárítógépek megjavítása. Tapasztalt szakembereink képesek kezelni az összes típusú szárítógép meghibásodást. Egy jól képzett és tapasztalt szerelő olyan problémák felismerésére és megoldására is képes, amelyekre ezen kompetenciák hiányában más nem.

Íme néhány példa arra, hogy miben segíthet egy szárítógép-szerelő:

  • A szárítógép nem melegszik fel. Ha készüléke egyáltalán nem, vagy nem megfelelően melegszik fel, akkor a szakember kicserélheti a nem jól működő alkatrészt. Ezt a hibát legtöbbször hibás termosztát vagy túlterhelt biztosíték (a készülék belsejében termikusan aktivált biztosíték) okozhatja.
  • A készülék dobja nem forog. Ez általában három okból történhet: a szárító hajtószíjának, dobjának meghibásodása, illetve a motor vagy a kondenzátorral kapcsolatos probléma miatt. A szakember alaposan megvizsgálja készülékét, hogy megállapítsa, mi történt, és szükség esetén pótalkatrészt rendel.
  • A mosógép nem szárítja meg megfelelően a ruhákat. Ezt sok esetben a készülékben történő levegőáramlás zavara okozza. A szárítógép javításakor a szerelő először feltérképezi, hogy mi okozza a meghibásodást. Nem mindegy, hogy hőszivattyús vagy kondenzációs szárítóról van-e szó. Hőszivattyús modelleknél a nem megfelelő ruhaszárítást általában egy elmozdult vagy eltört szellőzőcső okozza, a kondenzációs típusú készülékeknél pedig sokszor túl sok por vagy szösz borítja be a kondenzátort.

Gyakran ismételt kérdések

Szükséges bármilyen felszerelést biztosítanom a javításhoz?

Egyáltalán nem. A szárítógép-szerelő biztosítja azokat a szerszámokat és alkatrészeket, amelyeket a javításhoz leggyakrabban használnak. Lehetséges, hogy további alkatrészeket kell rendelni, és egy második látogatás szükséges a javítás befejezéséhez.

Mennyi ideig tart a javítás elvégzése?

A szárítógép tipikus szervizelési ideje a legtöbb esetben körülbelül 1-2 órát vesz igénybe, azonban ez az időkeret a hiba nagyságától és bonyolultságától, valamint a cserélendő alkatrészek típusától függően lehet rövidebb vagy hosszabb is.

Milyen egyéb szolgáltatásokat vehetek igénybe a szárítógépemhez?

A szárítógép rendszeres karbantartása jó módszer a nagyobb meghibásodások elkerülésére. Szerelőnk hasznos információkat oszthat meg Önnel a üzemben tartásról, amellyel meghosszabbíthatja szárítójának élettartamát és optimalizálhatja annak teljesítményét. Szintén segítséget nyújthat más háztartási készülékkel kapcsolatban (pl. mosógép).

Van-e garancia a kicserélt alkatrészekre és magára a munkára?

Igen, 1 év garanciát biztosítunk a szárítógép javítására és karbantartására.

Hol érhetők el a Wilio szolgáltatásai?

A Wilio szolgáltatásai Magyarország egész területén és számos más országban elérhetők.