Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Szélvédő csere

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, szélvédő cseréjéhez és javításához, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Szélvédő csere

Szakértőre van szüksége a Szélvédő csere kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
VillanyszerelésJózsef L.
Lakás/ház rekonstrukciójaÁdám J.
Építőipari munkákLászló G.
Építőipari munkákLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.
HASZNOS INFORMÁCIÓ

Amit tudnom kell

Miért célszerű a szélvédődet megjavítattni vagy kicseréltetni egy képzett Wilio szakemberrel?

- Kiváló minőségű kivitelezés: Minden típusú járműhöz, beleértve a személygépkocsikat, kisteherautókat, teherautókat, buszokat, távolsági buszokat és még a mezőgazdasági gépeket is. A technikusok akár a régebbi autómodelleket is megjavíthatják. Ne feledjed, hogy a hátsó és az oldalsó ablakon lévő hibákat nem lehet megjavítani, ezért az egész üveget ki kell cserélni.

- Tapasztalt technikusok: A szolgáltatást tapasztalt és alapos technikusok nyújtják, akiknek célja a lehető legjobb eredmény elérése. Sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így biztos lehetsz benne, hogy képesek lesznek megbízhatóan segíteni.

- Megbízható szerviz minden jármű számára. A szélvédő javító szakembereid csak az eredeti gyártású üvegekkel és tömítőanyagokkal dolgoznak. Más szóval, a javításnak egy az egyben ugyanaz a színvonala, mint az eredetinek. Az üvegszállítók egyúttal az ISO-nál (Nemzetközi Szabványügyi Szervezet) bejegyzett társaságok is. Ezért tehát, biztos lehetsz benne, hogy a szolgáltatást a legújabb ipari szabványoknak megfelelően nyújtják.

A karcolások, törések és egyéb, a láthatóságot befolyásoló sérülések veszélyesnek minősülnek, és kockáztatják életedet és a többi, úton lévő életét. Ha autódat a műszaki vizsga során "veszélyesnek" jelölik, akkor az nem megy át az ellenőrzésen, és további díjakkal kell megismételni a műszaki vizsgát. (Ráadásul adott esetben 100.000 forintos bírságot kell fizetni.) A rendőrök egy rutinellenőrzés során 20.000 forintos pénzbírságot is kiszabhatnak. Ezért erősen ajánlott, hogy ne becsüljed alá a szélvédő károsodását, és javíttassad vagy cseréltessed ki azt, hogy az autód megfeleljen a vonatkozó törvényi előírásoknak.

Szélvédő cseréje vs. javítás. Mit kell tudnod? Íme néhány fontos szempont, különösen akkor, ha már észrevetted a szélvédő sérülését:

- A repedt szélvédőt a lehető leghamarabb meg kell javítani. Ellenkező esetben egy apró repedés gyorsan megnőhet, és végül az egész üveget ki kell cserélni. Sokkal olcsóbb, gyorsabb és könnyebb egy repedt / hasadt szélvédõt megjavítani, mint teljesen kicserélni.

- A sérült szélvédő csökkentheti a láthatóságot, veszélyeztetheti a közúti biztonságot, és nem felel meg a műszaki vizsga feltételeinek. A jármű technikailag alkalmatlannak minősül a közúti forgalomra, különösen akkor, ha repedt vagy sérült szélvédője 20 mm-nél nagyobb felületen van.

- Ha a balesetbiztosítás a szélvédőt is fedezi, az üveg cseréjének költségeit a biztosítótársaság állja a számodra.

- Mikor kell kicserélni a teljes szélvédőt? Ha az üveg szerkezeti integritását repedések és törések veszélyeztetik, amelyek a vezető látómezejében vannak, és befolyásolhatják a vezető látását.

A közúti biztonság kiemelt prioritás az autókra vonatkozó műszaki vizsga követelményei között. Ezért a szélvédő legkisebb repedése is problémát okozhat a műszaki vizsgán. Tehát tedd fel magadnak a kérdést: "Van-e a közelemben valaki, aki megjavítja a szélvédőt?" Könnyedén lefoglalhatod ezt a szolgáltatást a Wilio-nál, és találhatsz egy technikust, aki megoldja a szélvédővel kapcsolatos problémákat, hogy járművedet elvihessed a műszaki vizsgára.

FONTOS: Műszaki ellenőrzés nélkül vezetve 100.000 forintig terjedő bírságot szabhatnak ki rád, és el is veszítheted a járműbiztosítást. Legtöbb esetben a Magyar Köztársaság Közlekedési Hatóságának rendszere automatikusan érvénytelen műszaki és emissziószabályozással rendelkező autókat keres, és automatikusan bírságokat küld a tulajdonosoknak. Jelenleg ilyen esetekben büntetést szabnak ki.

Milyen szabályok vonatkoznak a különböző járművek szélvédőire? A teherautók különös gondosságot igényelnek. A szélvédők nagyobb területe miatt különböző zónák vannak, ahol repedések és törések keletkezhetnek. Például azokat a területeket, amelyek nincsenek a vezető látómezőjében, általában B zónának nevezik. Ennek a zónának a károsodása nem számít jelentős kockázatnak, ezért meg lehet javítani őket, és elkerülhető az egész üveg cseréje. A vezető látómezőjébe eső károk az A zónának nevezett területen vannak.

Az egyes üvegzónák repedéseit a következő méretig lehet megjavítani: A zóna: 10 mm-es átmérőjű sérülés B zóna: 15 mm-es átmérőjű sérülés C zóna: 25 mm-es átmérőjű sérülés D zóna: 40 mm-es átmérőjű sérülés. A 8-nál több üléses nehéz tehergépjárműveken és távolsági buszokon a 150 mm / 15 cm hosszúságú repedések megjavíthatók, amennyiben azok nem nyúlnak a szélvédő széléig.

Gyakran ismételt kérdések: Kérdés: A repedt szélvédő problémához vezethet a műszaki vizsgán? Válasz: Ha a sérülés leginkább a vezető látóterét érinti, akkor igen. Kérdés: Mennyi ideig tart a szélvédő megjavítása? Válasz: A technikus eljön a járműved parkolóhelyére, és azonnal megkezdi a javítást. Általában 30 percen belül elvégezhető a javítás. Kérdés: Szükségem van-e szélvédő biztosításra? V: Ha azt szeretnéd, hogy a sérült szélvédő javításának / cseréjének költségeit a biztosítótársaság viselje, akkor igen. Kérdés: Nincs biztosításom. Fizethetek magam a szolgáltatásért? Válasz: Természetesen igen. Kérdés: Mi a Wilio lefedettsége ezzel a szolgáltatással? Válasz: Ez a szolgáltatás egész Magyarországon elérhető.

Kérdés: A törött szélvédő jelenthet jogi problémát? Válasz: Igen, ez problémát jelenthet. A szélvédőn történő nagy töréssel történő vezetés a közlekedési szabályok megsértését jelenti.