Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Személyes edzés

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, személyes edzéshez, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Személyes edzés

Szakértőre van szüksége a Személyes edzés kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Személyes edzés

Szolgáltatások

Miből áll egy edzés?
Számos módon lehet mozogni az edzőtermekben egy sportedzővel. Íme néhány példa a Wilio edzési lehetőségeire, és arra, hogy mire számíthat edzőjétől:
Személyi edzés
Az egyéni edzés a leghatékonyabb együttműködés a kitűzött eredmény elérése érdekében. Amennyiben súlyfelesleggel küzd, izomerejét szeretné növelni vagy különleges eseményre készül (esetleg esküvőre) mindenképpen a személyi edzés a legmegfelelőbb választás. Néhány személyi edző diéta- és táplálkozási terveket is kínál, melyek kiegészítik az edzéstervet. A kiegyensúlyozott étrend és a megfelelő edzésterv elkészítése nem könnyű feladat, hisz mindenki különböző, más a testfelépítésünk, mások az igényeink, képességeink és céljaink.
Csoportos edzés
A csoportos fitnesz nagyszerű választás, ha szeretsz csoportban edzeni a barátokkal és kollégákkal, szeretsz versenyezni és spórolnál a személyi edzés költségein. A népszerű csoportos fitnesz lehetőségek közé tartozik a bootcamp edzés ("edzőtábor"), jóga, pilates és HIIT - nagy intenzitású intervall edzés. Edzőjének szüksége lesz a létszámra, a testmozgás időpontjára, valamint az időkeretre - hetek, hónapok. A fitneszedző ezután megtervezi a helyszínt, amely elég a csoportja számára, de ha van egy nagy parkja vagy kertje, az is ideális hely lehet a testmozgáshoz.
Szakosodott sportedző
Tanuljon meg egy új sportágat, vagy fejlessze a már meglévő képességeit a sportedzőknél. A sportedzés legnépszerűbb típusai közé tartozik a tenisz, a harcművészetek, mint például az ökölvívás, kick-box, jujitsu, vívás vagy spinning (csoportos testmozgás álló kerékpáron). A legtöbb edző biztosítja a szükséges felszerelést a testmozgáshoz, de mindenképpen tájékoztatja Önt, amennyiben saját eszközt kell hoznia.
Stretching gyakorlatok
Dolgozzon hajlékonyságán, nyújtson és növelje állóképességét egy környékbeli jógaoktatóval vagy pilates fitnesz edzővel. Ezen oktatók nagy része egyéni órákra vagy kis csoportokra foglalható. Mehetnek akár az otthonába, munkahelyére vagy edzőterembe is, azonban be kell szereznie a saját szőnyegét és törölközőjét.

Gyakran Ismételt Kérdések

Béreljen megbízható fitneszedzőt a Wilio segítségével!
Szeretné teljesíteni újévi fogadalmát és jó fizikai formába kerülni, vagy egy hosszú kihagyás után visszanyerni az erőnlétét? Mit szólna ahhoz, ha a Wilio-n keresztül találhatna edzőt? Az általunk kínált személyi edzők és fitneszoktatók mind az Ön közelében vannak és segítenek a céljai megvalósításában. A Wilio egy megbízható online portál az összes helyi szolgáltató felkutatásához, különösen olyan emberek számára, mint Ön, akik tenni szeretnének saját magukért. Ingyenes árajánlathoz regisztráljon most, írja be kit keres, válassza ki fitneszedzőjét és teljesítse kitűzött céljait.
Mit csinál egy személyi edző?
A fitneszedzők egyénekkel és kis csoportokkal is foglalkoznak. Meghatározott edzéstervekkel segítik ügyfeleiket a testmozgásban, ezzel hozzájárulva egészségügyi állapotuk fejlesztéséhez. Táplálkozási és életmódbeli tanácsokat is kínálnak, hiszen a legjobb eredmény eléréséhez megfelelő táplálkozásra van szükség.
Melyek a fitneszedzők különféle szakterületei?
A fitneszedzők főbb tevékenységei közé tartozik a jóga, a pilates, a kardio edzés és a diéta összeállítása. Ha érdekel egy adott sportág, béreljen edzőket harcművészetekhez, ökölvíváshoz, kerékpározáshoz és egyéb sportokhoz.
Milyen előnyei vannak egy fitneszedző alkalmazásának?
A fő előny az, hogy segítséget kap célkitűzéseihez, nem lesz többé egyedül. A fitneszedző szakmai tapasztalata és támogatása jó motivációs erő. A fitneszedző egyénileg közelít meg mindenkit, azaz az Ön életstílusa alapján segít meghatározni és elérni a céljait. Ugyanakkor arra ösztönzi Önt, hogy hosszú ideig sportoljon és kövesse az edzéstervet.
Szüksége van az edzőknek szakmai képesítésre vagy igazolásra?
Igen, minden edzőnek rendelkeznie kell sportvégzettséggel, ezek lehetnek akkreditált vagy nem akkreditált képzések. A sikeres diplomások az 1. képesítési szint elvégzése után megkapják a fitneszedző képesítést. Akik az Európai Unió országaiban végeztek tanfolyamot, azok a legalacsonyabb edzői képesítést szerzik meg a sport szakemberek oktatási rendszerében. Edző foglalásakor mindenképp ismerje meg a végzettségét és a szakmai tapasztalatát.
Hány órát kell foglalnom az edzőmnél?
Az edzés gyakorisága függ a kitűzött céltól, az Ön idejétől és a rendelkezésre álló anyagiaktól. Beszélje meg mindezt edzőjével, aki ezután személyre szabott képzési tervet készít, és segít a célja elérésében.
Mennyibe kerül személyi edzőt alkalmazni?
A díjazás függ az edzések helyszínétől, az óraszámtól, a szakmai színvonaltól, edzője tapasztalatától és az együttműködés formájától - tekintve, hogy egyéni vagy csoportos edzést választ. Az árak 10 Eur / órától kezdődnek.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt