Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Személyi edzés

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, személyi edzéshez, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Személyi edzés

Szakértőre van szüksége a Személyi edzés kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Szolgáltatások

Miből áll egy edzés?
Számos módon lehet mozogni az edzőtermekben egy sportedzővel. Íme néhány példa a Wilio edzési lehetőségeire, és arra, hogy mire számíthat:
Személyi edzés
Az egyéni edzés a leghatékonyabb módszer a kitűzött eredmény elérése érdekében. Amennyiben súlyfelesleggel küzd, izomerejét szeretné növelni vagy különleges eseményre készül (esetleg esküvőre), mindenképpen a személyi edzés a legmegfelelőbb választás. Néhány személyi edző diéta- és táplálkozási terveket is készít, melyek kiegészítik az edzéstervet. A kiegyensúlyozott étrend és a megfelelő edzésterv elkészítése nem könnyű feladat, hisz mindenki különböző, más a testfelépítése, mások az igényei, képességei és céljai.
Csoportos edzés
A csoportos fitnesz nagyszerű választás, ha szeret csoportban edzeni a barátokkal és kollégákkal, szeret versenyezni és spórolna a személyi edzés költségein. A népszerű csoportos fitnesz lehetőségek közé tartozik a bootcamp edzés ("edzőtábor"), a jóga, a pilates és a HIIT, vagyis a nagy intenzitású intervall edzés. Edzőjét tájékoztatnia kell a létszámról, a testmozgás időpontjáról, valamint az időkeretről, amely lehet hetek vagy hónapok. A fitneszedző ezután helyszínt keres, amely elég nagy a csoport számára, de ha van egy nagy parkja vagy kertje, az is ideális hely lehet a testmozgáshoz.
Szakosodott sportedző
Tanuljon meg egy új sportágat, vagy fejlessze a már meglévő képességeit a sportedzőnél. Az edzések legnépszerűbb típusai közé tartozik a tenisz, a harcművészetek - mint például az ökölvívás, a kick-box, a jujitsu -, a vívás vagy a spinning (csoportos testmozgás álló kerékpáron). A legtöbb edző biztosítja a szükséges felszerelést a testmozgáshoz, de mindenképpen tájékoztatja Önt, amennyiben saját eszközt kell hoznia.
Stretching gyakorlatok
Dolgozzon hajlékonyságán, nyújtson és növelje állóképességét egy környékbeli jógaoktatóval vagy pilates fitneszedzővel. Ezen oktatók nagy része egyéni órákra vagy kis csoportokra is foglalható. Mehetnek akár az otthonába, a munkahelyére vagy az edzőterembe is, csak saját jógaszőnyegre és törölközőre van szüksége.
Gyakran Ismételt Kérdések

Alkalmazzon megbízható fitneszedzőt a Wilio segítségével!
Szeretné teljesíteni újévi fogadalmát és jó fizikai formába kerülni, vagy egy hosszú kihagyás után visszanyerni az erőnlétét? Mit szólna ahhoz, ha a Wilio-n keresztül találhatna edzőt? Az általunk kínált személyi edzők és fitneszoktatók mind az Ön közelében vannak és segítenek a céljai megvalósításában. A Wilio egy megbízható online portál az összes helyi szolgáltató felkutatásához, különösen olyan emberek számára, mint Ön, akik tenni szeretnének saját magukért. Ingyenes árajánlathoz regisztráljon most, írja be, hogy mit keres, válassza ki fitneszedzőjét és teljesítse kitűzött céljait!
Mit csinál egy fitneszedző?
A fitneszedzők egyénekkel és kis csoportokkal is foglalkoznak. Meghatározott edzéstervekkel segítik ügyfeleiket a testmozgásban, ezzel hozzájárulva egészségügyi állapotuk fejlesztéséhez. Táplálkozási és életmódbeli tanácsokat is kínálnak, hiszen a legjobb eredmény eléréséhez megfelelő táplálkozásra van szükség.
Melyek a fitneszedzők szakterületei?
A fitneszedzők főbb tevékenységei közé tartozik a jóga, a pilates, a kardio edzés és a diéta összeállítása. Ha érdekel egy adott sportág, alkalmazzon edzőket harcművészetekhez, ökölvíváshoz, kerékpározáshoz és egyéb sportokhoz.
Milyen előnyei vannak egy fitneszedző alkalmazásának?
A fő előny az, hogy segítséget kap célkitűzéseihez, nem lesz többé egyedül. A fitneszedző szakmai tapasztalata és támogatása jó motivációs erő. Egyénileg közelít meg mindenkit, azaz az Ön életstílusa alapján segít meghatározni és elérni a céljait. Ugyanakkor arra ösztönzi Önt, hogy hosszú ideig sportoljon és kövesse az edzéstervet.
Szüksége van az edzőknek szakmai képesítésre vagy bizonyítványra?
Igen, minden edzőnek rendelkeznie kell sportvégzettséggel, ezek lehetnek akkreditált vagy nem akkreditált képzések. A sikeresen végzettek az 1. képesítési szint elvégzése után megkapják a fitneszedző képesítést. Akik az Európai Unió országaiban végeztek tanfolyamot, azok a legalacsonyabb edzői képesítést szerzik meg a sport szakemberek oktatási rendszerében. Edző foglalásakor mindenképp térképezze fel a végzettségét és a szakmai tapasztalatát.
Hány órát kell foglalnom az edzőmnél?
Az edzés gyakorisága függ a kitűzött céltól, az Ön idejétől és a rendelkezésre álló anyagiaktól. Beszélje meg mindezt edzőjével, aki ezután személyre szabott képzési tervet készít, és segít a célja elérésében.
Mennyibe kerül személyi edző?
A díjazás függ az edzések helyszínétől, az óraszámtól, a szakmai színvonaltól, edzője tapasztalatától és az együttműködés formájától - tekintve, hogy egyéni vagy csoportos edzést választ. Az árak 3 500 Ft/órától kezdődnek.
Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
VillanyszerelésJózsef L.
Lakás/ház rekonstrukciójaÁdám J.
Építőipari munkákLászló G.
Építőipari munkákLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.