Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Szemétszállítás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, szemétszállításhoz, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

8 105 szakember

4 266 befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

252 005 + alkalmazásletöltés

Szemétszállítás

Szakértőre van szüksége a Szemétszállítás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

8 105 szakember

4 266 befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

252 005 + alkalmazásletöltés

Szolgáltatók

26 138 poskytovateľov vo vašom okolí

László C.

Egyéni vállalkozó
Gödöllő
4,9

Szobafestő, festő

Sziasztok 4-5 fős csapatommal foglalkozunk.... Lakás felujitasal ,ha érdekel vagy tudsz rá igényt jelezd 🙂 Belső külső munkák illetve szerkezet lakatos munkákat is vállalunk és bontásokat :) Amiket vállalunk.... Szerkezet lakatos munkák... - tolókapu,úszókapu csinálás - szerkezet hegesztések - fém festés...stb... Belső munkák ... - gletelés,festés - gipszkartonozás - kisebb burkolások - parkettázás - nyílászáró csere(felújítás) - kisebb falazások Kinti munkák... - térkövezés (szegélyezés) - betonozás (lépcső betonozás ) -szigetelés dryvit színezés - kerítés építése (festése) - tető javitás

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása

Gergely C.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,8

Szobafestő, festő

Fiatalos, csapat vagyunk. Rendezetten, tisztán dolgozunk. Igényes, szép munkát végzünk. Számlaképesen dolgozunk. Vállaljuk házak, lakások külső és belső teljes vagy részleges felújítását. Bútor össze szerelést. Javítási munkálatokat. Bontást, törmelék (sitt) elszállítást. Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot !

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása

István K.

Egyéni vállalkozó
Bicske
4,8

Kőműves munkák

Kertészeti munkákat, famunkákat az ácsszerkezettől a bútorokig, és kőműves munkákat vállalunk. Három főből álló brigádunk tagjai az építő ipar különböző területein jártasak, ezért komplett felújítási munkákat is vállalunk. Jól összeszokott csapat, gyors és pontos munkavégzés. A munkánkat gyakran segitik külsős szakemberek, például építő mérnök, így elkerülhető, hogy ne csak egy-egy szakterületen legyen minden hibamentes, hanem a teljes munka egyben is kifogástalan legyen.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása

Ádám J.

vállalat
Budapest
4,7

Szobafestő, festő

Üdvözlöm Jónás Ádám vagyok 7 éve foglalkozok lakasfelújítással. Komplett lakásfelújítas egy kézben, a bontástól a kapcsolóig. Egyéni vállalkozóként szerzőzédessel vállaljuk a kivitelezést.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása

Richárd S.

vállalat
Dunakeszi
4,4

Kőműves munkák

Jó napot! Én és kollégáim több éves gyakorlattal rendelkezünk. Megbízható, precíz munkát végzünk. Forduljanak hozzánk bizalommal.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása
Mutass többet
Gyakran ismételt kérdések

Miért érdemes hulladékgyűjtő szolgáltatást bérelni a Wilio-n keresztül?
A Wilio segít gyorsan megtalálni az olcsó és megbízható hulladékgyűjtési szolgáltatásokat. A háztartási hulladék helyet foglal és összegyűjti a port, ezért fontos, hogy minél előbb megszabadulj tőle. Nem biztos, hogy az a legjobb, ha a kereső által feldobott legelső hulladékgyűjtési szolgáltatást veszed igénybe. A Wilio ezért gyűjti össze a számos pozitívan értékelt ajánlatot a bevált és profi hulladékkezelőktől, mindezt egy platformon belül. Időt és energiát takarítunk meg az internet böngészése során, és segítünk megtalálni a számodra legmegfelelőbb eltávolítási szolgáltatást. Átvételi személyzetünk közvetlenül elküldi neked ajánlatait. Kattints a "Kérés megadása" gombra a hulladékgyűjtés lefoglalásának megkezdéséhez. Az igényeidnek megfelelő szolgáltatás megtalálása érdekében a lehető legrészletesebbnek kell lennie a kérésnek. Adjad meg az információkat a hulladék típusával, a tételek számával, valamint a begyűjtés és a szállítás helyével. Amint megjelenik a megrendelés a szállítónál, ajánlatokat kapsz. Az ajánlat elfogadása előtt ellenőrizheted az adott szolgáltató értékeléseit és véleményezését. Mindezt otthonról!
Milyen előnyökkel jár a szolgáltatás igénybevétele az otthonom környékén?
A környékedről érkező szállítási szolgáltatások a gyorsaság, az ár és a tapasztalat miatt előnyösebbek. A helyi hulladékkezelő alacsonyabb árakat kínálhat, és a választott helyre is gyorsabban eljut. A környékbeli szakértők jobban ismerhetik a közösség vagy a környék szomszédságában lévő gyűjtőhelyeket is.
Milyen hulladékokat lehet elszállítani?
Az elszállítási szolgáltatás sokféle hulladékhoz felhasználható, régi bútoroktól kezdve egyéb nagyméretű tárgyakig. A költöztető személyzet segíthet az építési és kerti hulladékok vagy a meghibásodott elektronikai eszközök ártalmatlanításában is. Legtöbbjük azonban nem szállít állatoktól vagy emberből származó biológiai hulladékot, veszélyes hulladékot, azbesztet és más káros anyagokat. Ezek szállítása speciális képzést és felszerelést igényel.
Mennyivel előre kell lefoglalni egy hulladékgyűjtési szolgáltatást?
A Wilio-nál lehetőséged van a hulladékgyűjtés lefoglalására akár már aznapra is. A megfelelő szakember megtalálása csak néhány percet vehet igénybe. Ez azonban a Wilio elérhetőségétől is függ a területeden. Ne aggódj, ha nem találsz azonnal hulladékkezelő szolgáltatót. Lehet, hogy még egy kicsit várnod kell, hogy ajánlatokat kapj a rendelkezésre álló szolgáltatóktól. Add le igényeidet most, és kezdj el ingyenes ajánlatokat kapni a környék hulladékgyűjtő szolgáltatóitól.
Szüksége van-e a hulladékkezelő dolgozóknak speciális felszerelésre és képesítésre?
Nem szükséges. Az esetleges szétszereléshez szükséges felszerelés feladatonként változik. Például egy hulladékkezelő munkavállalónak szüksége lehet fűrészre vagy csavarhúzóra a kanapé vagy az ágykeret szétbontásához az ártalmatlanítás előtt. A munkavállalóknak szükségük lehet egy kisteherautóra a nagyobb bútorok felpakolásához is. Ettől függetlenül a Wilio vásárlói véleményei segíthetnek abban, hogy megfelelő személyt találhass a munkára.
Adományozhat-e vagy újrahasznosíthat-e hulladékot az ártalmatlanító személyzet az én nevemben?
Igen. A szemét közvetlenül a helyi jótékonysági vagy újrahasznosító állomásokhoz kerül. Ha régi bútoraid még mindig jó állapotban vannak, az adományozás vagy az újrahasznosítás a kidobásnál jobb választás lehet. Az elektronikus hulladék másféle hulladékfajta, amelyet a közeledben lévő speciális hulladékgyűjtőhöz vihetünk.
Mekkora a hulladékgyűjtés költsége?
A hulladékgyűjtés ára a gyűjtés és a szállítás helyétől, a darabszámtól és a hulladék típusától függ. A Wilio megfizethetőbb alternatívát kínál a konténer- vagy pótkocsi-szolgáltatások bérléséhez. Platformunk lehetővé teszi, hogy megtervezzed a szállítás költségvetését, és felhasználjad a szolgáltatások ajánlatait.
Szolgáltatások

Mit tartalmaznak a hulladékgyűjtési szolgáltatások?
Az elszállítási szolgáltatások a háztartásokból, kertekből, irodákból és egyéb létesítményekből származó mindenféle hulladékot ártalmatlanítanak. Az emberek gyakran alkalmaznak munkásokat súlyos és nehezen eltávolítható tárgyak szállítására. Ide tartoznak a régi bútorok, az elektronikai hulladékok, a kerti és az építési hulladékok. A Wilio-nál bérelhetsz hulladékgyűjtést a speciális igényeknek megfelelően. A dolgozók elviszik az kidobott tárgyakat, és elszállítják a legközelebbi jótékonysági vagy újrahasznosító központba. Pillanatok alatt kitakaríthatod és megváltoztathatod környezeted. Néhány példa a Wilio-nál foglalható hulladékgyűjtési szolgáltatásokra:
A háztartási hulladék elszállítása
A háztartási hulladék begyűjtésével és elszállításával szinte bármilyen háztartási hulladéktól megszabadulhatsz. A munkások eltávolítanak olyan tárgyakat, mint kanapék, matracok és egyéb bútorok. Szolgáltatód segíthet a régi papírhalmok eldobásában is. A takarítási szolgáltatások lehetővé teszik a felesleges tárgyak elvitelét, de költözés esetén is nyugodtan foglalj sofőrt és furgont a Wilio-n keresztül.
Szemétgyűjtés az irodából
Sokat takarítasz, irodákat költöztetsz vagy javítasz az irodában? Az irodatakarítási szolgáltatások mind a kisebb, mind a nagyobb hulladékgyűjtési feladatokat képesek ellátni. Az irodai szemét közé tartozik a papírhulladék, a számítógép, a nyomtató, az íróasztal, a szék, a kartondoboz, az iratszekrény és a polc. Az irodából származó szemétszállításon kívül más típusú kereskedelmi szemétszállítási szolgáltatásokat is foglalhatsz a Wilio-nál.
Kerti hulladék eltávolítása
A zöldhulladék-eltávolítási szolgáltatások a komposztáláshoz és az ökológiai feldolgozáshoz kapcsolódnak. Akár egy vihar utáni takarítás, akár tereprendezés végzése esetén megfelelő segítőket találhatsz nekünk köszönhetően. A munkások a nyírás utáni leveleket, szennyeződéseket, ágakat, gyomokat, illetve a betonhulladékot teherautóba vagy pótkocsiba töltik, és mindent hulladéklerakóba visznek válogatás és feldolgozás céljából. A Wilio segítségével megfizethető kerti fertőtlenítést is találhatsz, de további hulladékgyűjtési és ártalmatlanítási szolgáltatásokat is foglalhatsz platformunkon.
Építési hulladék elszállítása
Találj segítséget a tégla, a fémhulladék és más típusú építési hulladék eltávolításához. Szakértőink zökkenőmentesen és gyorsan elviszik a törmeléket. Akár felújítasz, akár új házat építesz, az építési hulladék eltávolítása helyet szabadít fel és megkönnyíti a munkádat. A hulladékkezelők a törmeléket egy teherautóra rakják, majd az anyagot biztonságosan egy erre kijelölt létesítménybe szállítják.