Szemöldök

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, szemöldökhöz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet
662 szolgáltatók
Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet

Miért éppen Wilio?

A Wilio segít megtalálni a minőségi szakembereket a környékéről.

A Wilio segit szakképzett szakemberek megtalálásában szinte minden szolgáltatáshoz. Próbálja ki a Wilio-t ingyen.

27 638szakember
50 983befejezett projektek
4,8 / 5szakértőink átlagos értékelése
199 720 alkalmazásletöltések

Hogyan működik a Wilio?

Add meg a keresleted

Addj meg pár választ arról, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged.

A legjobbakat szólítjuk meg.

A legjobb és a követelményeidnek leginkább megfelelő szakembereket találjuk meg.

Válaszd ki a legjobb kínálatot.

Hasonlítsd össze a kínálatot és válaszd ki a legjobbra értékelt szakembert.

Add meg a keresleted

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Mit kell tudnom

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes szemöldökápolási szolgáltatást foglalni a Wilio-n keresztül?

Ne csak álmodozzon a gyönyörű és tökéletes szemöldökről, hanem váltsa valóra és vegyen fel egy profi kozmetikust a Wilio segítségével. Akár trendin telt, vagy sima íves szemöldököt szeretne, sminkeseink és szépségápolási szakembereink a legmegbízhatóbb szemöldökformázási szolgáltatásokat kínálják a jobb megjelenés érdekében. Nem kell arra pazarolnia az idejét, hogy nyitva álló szalonokat keressen környékén. Amint beírja kérését, a legjobb kozmetikusok felveszik Önnel a kapcsolatot és felajánlják szolgáltatásaikat. Nézze meg nyugodtan profiljukat és hasonlítsa őket össze, majd olvassa el a korábbi ügyfelek véleményét. Így olyasvalakit találhat, aki a legalkalmasabb arra, amit Ön szeretne. Így akár meg is találhatja álmai kozmetikusát. A Wilio-n gyorsan és egyszerűen megtalálja a környékén lévő kozmetikusokat! Ne vesződjön többet a szemöldökápolással, bízza azt profi szakemberre otthona kényelmében. Az "Írjon be egy feladatot" gombra kattintva időpontot foglalhat szemöldökformázására még ma, amelynek köszönhetően azonnal megcsodálhatja a gyönyörű és természetes megjelenésű végeredményt.

A szemöldökformázás kiválthat a bőrömön allergiás reakciót?

Igen, ez előfordulhat. A szemöldök körüli bőr nagyon puha és érzékeny, így hajlamos lehet irritációra. Ha duzzanatot vagy bőrpírt tapasztal a kezelés után, a gyulladás enyhítésére kenjen rá drogériában kapható cinktartalmú krémet. Használhat természetes gyógymódokat is, például teafaolajat és aloe verát a kezelt bőrfelület megnyugtatása és a fertőzések megelőzése érdekében.

Mennyi ideig tart a szemöldökformázás?

Az, hogy mennyi ideig tart a szemöldökformázás, függ a szemöldök alakjától, típusától és állapotától. A szokásos szemöldökkezelési eljárás általában 10 - 45 percet vesz igénybe. Ez magában foglalja az első konzultációt, a szemöldök színezésének és szedésének folyamatát, valamint az esetleges utólagos finomítást.

A gyantázás / szőrtelenítés alkalmas minden bőrtípusra?

Technikailag a gyantázás / szőrtelenítés minden bőrtípusra alkalmas. Ha azonban helyi gyógyszereket, például retinoidokat vagy pattanás elleni gyógyszereket használ, úgy, mint az Accutane vagy Differin, egyelőre kerülje a szőrtelenítést. Ezek a gyógyszerek általában gyengítik a bőrt, ezért a szőrtelenítés itt nem ajánlott. Azok számára, akiknek egyéb bőrproblémái vannak, például dermatitis vagy leégett bőr, javasoljuk a gyantázás elkerülését is.

Mit szükséges tennem két szemöldökformázási időpont között?

A legjobb dolog az előző és a következő gyantázás / szőrtelenítés között, ha nem nyúl szemöldökéhez és hagyja, hogy az újranőjön. Kihúzhatja azonban a zavaró kóbor szőrszálakat, amelyek a szemöldök alakja fölé vagy alá nőnek. Ne feledje, hogy soha ne nyúljon bele a szemöldök belsejébe vagy az aktuális ívébe. Egyszerűen húzza ki óvatosan a kóbor szőrszálakat azok növekedési irányával megegyezően.

Mennyivel előre kell időpontot egyeztetnem a szemöldökformázásra?

Ideális az időpontot néhány nappal vagy egy héttel korábban lefoglalni. Ha azonban sürgős igazításra van szüksége, ez sem jelent problémát. Összekapcsoljuk Önt olyan kozmetikusokkal, akik még aznap, vagy másnap kezelésbe tudják venni szemöldökét.

Szolgáltatások

Mit tartalmaz a gyantázás / szőrtelenítés / szemöldökformázási szolgáltatás?

A test minden része ápolásra szorul, és ez alól a szemöldök sem kivétel. Az ápolt és rendezett szemöldök szebbé teheti arcát, és jobban kiemelheti szépségét. Ha segítségre van szüksége a rakoncátlan szemöldök megszelídítésében vagy természetes ívének formázásában, a Wilio segít megtalálni a közelben lévő kozmetikusokat! A vastag és telt szemöldöktől kezdve az elegánsabb és letisztultabb ívű szemöldökig a kozmetikusok az alábbi szolgáltatásokat kínálják:

Szemöldökformázás otthonában

Gondjai támadtak rakoncátlan szemöldökével? Úgy véli, szemöldöke külön életet él? Platformunkon kapcsolatba léphet szakképzett kozmetikusokkal az Ön környékén, akik közvetlenül otthonában végzik el a kívánt formázást. Felejtse el a zsúfolt szalonok okozta fejfájást, vagy a hosszas dugóban ülést a kozmetikushoz menet. Ha lefoglalja a közelében lévő szakembert a Wilio segítségével, akkor otthona kényelmében élvezheti, míg kozmetikusa megszépíti! Szakembereink segítenek megtalálni Önnek a legmegfelelőbb szemöldök formát, teltséget és ívet, egy előzetes konzultáció során. Ezután, eltávolítják a felesleges szőrszálakat és elvégzik a kívánt formázást. Egyszerű és problémamentes! Igényes szemöldököt szeretne a diplomaosztós fotózáshoz, önéletrajzhoz vagy modellportfólióhoz? Számos tehetséges fotóst találhat aki elkészítheti professzionális fényképeit. A legjobb megvilágítás megtalálásától a fényképezőgép felszerelésének beállításáig mindent meg tudnak csinálni, így Önnek már csak meg kell jelennie a fotózáson és legjobb formáját hoznia!

Szemöldökfestés otthonában

Ha a szemöldöke sötétebb és intenzívebb, fontolja meg egy szakember foglalását, aki tompíthatja ezt a hatást. A szemöldökfestés gyors és problémamentes módszer a szemöldök kinézetének és érzetének javítására. A félig tartós festék felvitele előtt a szakember megtisztítja a területet. Ez a festék általában egy alap- és kiemelő színből áll a tökéletes árnyalat elérése érdekében, amely megadja a szemöldök mélységét és méretét. Talált olyan kozmetikust aki megformázta és befestette szemöldökét egy közelgő alkalomra vagy különleges eseményre? Miért ne találhatna egy profi sminkest is a Wilio révén? Akár olyan szakemberekkel is kapcsolatba léptethetjük, akik többek között a haját is levághatják vagy formázhatják, így teljesen új külsőt kaphat, mely biztosan növeli majd önbizalmát!

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery
Kezdje el keresniA Wilio projektek átlagos értéke 766 000 Ft.