Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Takarítás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, takarításhoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Takarítás

Szakértőre van szüksége a Takarítás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!
Lásd még Takarítás ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Takarítás

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen képességekkel rendelkezik a takarító?
A hozzáértő takarító megtervezi a takarítást, hogy a lehető leghatékonyabban dolgozzon, és mindent el tudjon érni a munkára lefoglalt idő alatt. A takarítók gyakran egyszerre több dolgot is elvégeznek, bekapcsolják a mosógépet vagy a mosogatógépet, ezalatt porolnak és porszívóznak, vagy a konyhában olyan tárgyakat áztatnak, amelyek erősen szennyezettek. Ezalatt tiszítják a fürdőszobát. A takarító tudja, hogyan kell megfelelően megtisztítani a szennyeződéseket vagy a nehezen elérhető helyeket is. Azt is tudja, milyen eszközöket kell használni ahhoz, hogy minden alaposan tiszta legyen.
Hogyan találok jó tisztítószert?
A Wilio révén ügyes és segítőkész takarítót talál a környéken. A Wilio segít az olyan takarító megtalálásában, aki alkalmazkodni tud az Ön idejéhez, és elvégzi az összes szükséges munkát, például inget vasal, ablakokat mos és így tovább.
Milyen munkát végez a takarító?
A takarítás leggyakrabban minden helyiségben porszívózást és padlómosást jelent. Fürdőszobák tisztítása, beleértve a tükröket, WC-ket, zuhanyzókat és fürdőkádakat. A konyha tisztítása, beleértve a munkalapot, a képernyőt, a mosogatót és a szekrény ajtaját. Ajtók, csempék, ablakpárkányok, tükrök, üvegfelületek és dekorációk tisztítása és törlése. Kérhet más szolgáltatást is, például ablaktisztítást, függönyök mosását és felakasztását, vasalást stb.
Milyen gyakran kell tisztítani?
Leggyakrabban az ügyfelek rendszeres takarítást rendelnek, általában kéthetente. Ha háziállata vagy kisgyermeke van, vagy csak gyakrabban kell takarítania, akkor megállapodhat a heti menetrendben is.
Tisztítószereket kell biztosítanom?
Javasoljuk, hogy előzetesen állapodjon meg a takarítóval, hogy hoz-e tisztítószereket, vagy az Önét használja-e. Ha a takarító nem használ saját speciális gépeket (például, ha porolást vagy ablakmosást rendel), amelyekhez speciális tisztítószerekre lehet szükség, akkor a rutinszerű tisztítás során inkább a saját tisztítószereit használja. Amikor egy takarító tömegközlekedéssel utazik, problémát okozhat neki tisztítószerek vagy eszközök utaztatása: például porszívó, felmosó és vödör. Javasoljuk, hogy előzetesen állapodjon meg a takarítóval, hogy hoz-e tisztítószereket, vagy az Önét használja-e.
Egyszeri vagy rendszeres takarítás?
Ha egyszeri alapos takarításra van szüksége a lakásban vagy a házban, csak írjon be egy kérést a Wilio honlapján, és mi segítünk megtalálni az egyszeri takarítót aki segít Önnek. Ha rendszeresen takarítania kell, segítünk megtalálni a rendszeres takarításhoz szükséges takarítónőt. Javasoljuk, hogy szervezzen egy bemutatkozó találkozót, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden a vártnak megfelelő e.
Miért érdemes a Wilion keresztül takarítót felvenni?
Nincs ideje takarítani a kötelességekkel teli hosszú napok miatt? Nem tudja felmosni a padlót, porszívózni és letörölni a port, miközben iskolába viszi a gyerekeket és segít a házi feladatokban is? Ha fáradt vagy és túlterhelt, az utolsó dolog, amit szeretne, az a szombat reggeli takarítás. Ügyes takarítónő, aki a házat, lakást vagy irodát tisztán tartja. A profi takarító rendszeresen tisztán tartja a lakását vagy házát, vagy segít az apartmanok megtisztításában a bérlőktől, ablakmosás, szőnyegmelegítés vagy az ünnepek előtti mélytisztításban.

Tanácsok és tippek

A jó feladat a legfontosabb

A takarítók a rutinszerű tisztítástól a mélytisztításig, az ablakmosásig, a vasalásig sokféle munkát képesek elvégezni. Írja be a feladatba az összes feladatot, hogy a takarító megbecsülhesse a munka terjedelmét, és hozza magával a szükséges eszközöket és tisztítószereket.

Milyen tisztítószereket szeretne használni

Javasoljuk, hogy előzetesen állapodjon meg a takarítóval, hogy hoz-e tisztítószereket, vagy az Önét használja-e.

Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

TakarításMarkos D.
TakarításLászló D.
TakarításTimur S.
TakarításPeter S.
TakarításDomos V.
TakarításDomos V.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt