Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Takarítás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, takarításhoz, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Takarítás

Szakértőre van szüksége a Takarítás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen képességekkel rendelkezik egy takarító?
A hozzáértő takarító megtervezi a takarítást, hogy a lehető leghatékonyabban dolgozzon, és mindent el tudja végezni a munkát a megfelelő idő alatt. A takarítók gyakran egyszerre több dolgot is elvégeznek, bekapcsolják a mosógépet vagy a mosogatógépet, ezalatt porolnak és porszívóznak, vagy a konyhában olyan tárgyakat áztatnak, amelyek erősen szennyezettek. Ezalatt kitiszítják a fürdőszobát. Egy takarító tudja, hogyan kell megfelelően eltávolítani a szennyeződéseket akár a nehezen elérhető helyeken is. Azt is tudja, milyen eszközöket kell használni ahhoz, hogy minden alaposan tiszta legyen.
Hogyan találok ügyes takarítót?
A Wilio révén ügyes és segítőkész takarítót találhatsz a környékeden. A Wilio segít az olyan takarító megtalálásában, aki alkalmazkodni tud az időbeosztásodhoz, és elvégzi az összes szükséges munkát, például inget vasal, ablakokat mos és így tovább.
Milyen munkát végez egy takarító?
A takarítás leggyakrabban minden helyiségben porszívózást és felmosást jelent. Továbbá beletartozik még: a fürdőszobák tisztítása, beleértve a tükröket, WC-ket, zuhanyzókat és fürdőkádakat; a konyha tisztítása, beleértve a munkalapot, a képernyőt, a mosogatót és a szekrény ajtaját; az ajtók, csempék, ablakpárkányok, tükrök, üvegfelületek és dekorációk tisztítása és törlése. Kérhetsz más szolgáltatást is, például ablaktisztítást, függönyök mosását és felakasztását, vasalást stb.
Milyen gyakran célszerű igénybe venni a takarító szolgáltatást?
Leggyakrabban az ügyfelek rendszeres takarítást rendelnek, általában kéthetente. Ha háziállata vagy kisgyermeke van, vagy csak gyakrabban szeretne takarítást rendelni, akkor megállapodhattok a heti menetrendben is.
Kell tisztítószereket biztosítanom?
Javasoljuk, hogy előzetesen állapodj meg a takarítóval, hogy hoz-e tisztítószereket, vagy a meglévőt használja. Ha a takarító nem használ saját speciális gépeket (például, ha porolást vagy ablakmosást rendel), amelyekhez speciális tisztítószerekre lehet szükség, akkor a rutinszerű tisztítás során inkább a saját tisztítószereit használja. Amikor egy takarító tömegközlekedéssel utazik, problémát okozhat neki tisztítószerek vagy eszközök utaztatása: például porszívó, felmosó és vödör. Javasoljuk, hogy előzetesen állapodj meg a takarítóval, hogy hoz-e tisztítószereket, vagy az otthonodban találhatókat használja-e.
Egyszeri vagy rendszeres takarítás?
Ha egyszeri alapos takarításra van szükséged a lakásban vagy a házban, csak írj be egy kérést a Wilio honlapján, és mi segítünk megtalálni az egyszeri takarítót, aki segít neked. Ha rendszeresen takarításra van szükséged, segítünk megtalálni a rendszeres takarításhoz szükséges takarítónőt. Javasoljuk, hogy szervezz egy bemutatkozó találkozót, hogy megbizonyosodj arról, hogy minden a vártnak megfelelő-e.
Miért érdemes a Wilion keresztül takarítót felvenni?
Nincs időd takarítani a kötelességekkel teli hosszú napok miatt? Nem tudod felmosni a padlót, porszívózni és letörölni a port, miközben iskolába viszed a gyerekeket és segítesz a házi feladatokban is? Ha fáradt vagy és túlterhelt, az utolsó dolog, amit szeretnél, az a szombat reggeli takarítás. Amire szükséged van, az egy ügyes takarítónő, aki a házat, lakást vagy irodát tisztán tartja. A profi takarító rendszeresen tisztán tartja a lakásod vagy házadat, vagy segít az apartmanok megtisztításában a bérlőktől. Továbbá segít az ablakmosás, szőnyegtakarítás terén vagy az ünnepek előtti nagytakarításban.
Tanácsok és tippek

A jó feladat a legfontosabb

A takarítók a rutinszerű tisztítástól a mélytisztításig, az ablakmosásig, a vasalásig sokféle munkát képesek elvégezni. Írja be a feladatba az összes feladatot, hogy a takarító megbecsülhesse a munka terjedelmét, és hozza magával a szükséges eszközöket és tisztítószereket.

Milyen tisztítószereket szeretne használni

Javasoljuk, hogy előzetesen állapodjon meg a takarítóval, hogy hoz-e tisztítószereket, vagy az Önét használja-e.

Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

TakarításMarkos D.
TakarításLászló D.
TakarításTimur S.
TakarításPeter S.
TakarításDomos V.
TakarításDomos V.