Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Teherszállítás
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóRemek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Teherszállítás

Szakértőre van szüksége a Teherszállítás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Gyakran ismételt kérdések
Miért a Wilio segítségével foglaljon fuvarozást?
Fuvarozási szolgáltatásra van szüksége, hogy könnyedén szállítsák csomagjait, dokumentumjait, szórólapjait, bútorait vagy építőanyagait? Takarítson meg időt, és bízza ránk a fuvarozást! Szakértőink alkalmazkodnak az Ön ütemtervéhez, és mindent a megfelelő időben, a megfelelő helyre szállítanak. A szállítási szolgáltatást legegyszerűbben a Wilio segítségével foglalhatja le. Tapasztalt sofőreinkkel - akik készek átvenni a termékeket és azonnal átadni őket -, könnyedén megszervezheti a munkát. Velünk kényelmesen és egyszerűen tervezheti meg a fuvarozást!
Mit csinál a futár?
A futár felveszi az árut, majd biztosítja azok biztonságos szállítását egy előre meghatározott helyre. A legtöbben képesek nagyobb teherautókat vezetni, amelyek elegendő rakodótérrel rendelkeznek méretesebb csomagok vagy nagyobb mennyiségű áru szállításához.
Miért érdemes a Wilio segítségével kézbesítési vagy futárszolgálatot foglalni?
Az oldalon keresztül foglalt fuvarozási megbízás rendkívül kényelmes és pénztárcabarát. Az alacsony szállítási költségeknek és a megbízható szállítóknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy a legjobb szolgáltatást kapja kiváló áron.
Melyik fuvarozási szolgáltatások a leggyakoribbak?
A leggyakoribb szolgáltatások közé tartozik az építőanyagok, a nagy bútorok és a háztartási gépek szállítása.
Hogyan kezeli a futár a csomagomat?
A megbízott futár gondoskodik arról, hogy a törékeny tárgyak megfelelően legyenek becsomagolva és védve, illetve hogy szükség esetén függőleges pozícióban maradjanak.
Mennyi ideig tart a szállítás?
Egyes szolgáltatók a megrendelés napján is vállalják a szállítást, így néhány órán belül megérkezhet az áru. Nemzetközi szállítás esetén vagy ha egy adott időpontra / dátumra szeretné megrendelni a szállítást, akkor tovább tarthat a csomagok kézbesítése.
Mennyibe fog kerülni a szállítás?
A szállítás költségei függnek a távolságtól és a szállított anyag mennyiségétől. A végösszeget a csomagok típusa, mérete és a szállítás dátuma határozza meg.
Szükségem van speciális engedélyre?
Bizonyos fuvarozási módok esetén ellenőrizni kell, hogy a fuvarozónak nincs-e szüksége külön engedélyre az áruk szállításához. A feltételek az áru típusától függően változhatnak. Az ajánlat elfogadása előtt győződjön meg arról, hogy a kiválasztott fuvarozó rendelkezik-e a megfelelő engedéllyel és az árukhoz szükséges biztosítással.
Szolgáltatások
Mit tartalmaz a szállítási szolgáltatás?
Átvételi és kézbesítési szolgáltatást szinte bármilyen termékhez bérelhet. Olvassa el, hogy mire lehet megrendelni ezt a szolgáltatást:
Bútorok és háztartási készülékek szállítása
Nagy bútor, készülék vagy egyéb háztartási cikk elszállítására van szüksége? Nincs kisteherautója vagy pótkocsija? Béreljen nagyobb járművel történő szállítási szolgáltatást, így a sofőr hazaviszi az árut az üzletből egyenesen az otthonába! A futár ellenőrzi a részleteket, például a szállítandó tételek számát, az áru méretét és esetleges törékenységét. A bútorok szállítása magában foglalhatja a népszerű üzletek, például az IKEA termékeit is. Egyszerűen mondja el a futárnak, hogy mit és hol szeretne átvenni, és hagyja, hogy gondoskodjon az Ön számára megfelelő szállításról!
Csomagok és szórólapok kézbesítése
Üzleti célokra is igénybe veheti a szolgáltatást, és pénzt takaríthat meg a futárköltségen. Ha egy adott időpontban szeretne szállítmányt feladni, kérem jelezze a szakembereknek. A beszállítók örömmel segítenek Önnek időre eljuttani a csomagot. Ideális születésnapi vagy egyéb ajándékokhoz. A sofőr ellenőrzi a csomagját, valamint hogy törékeny-e, és ha igen, akkor különös gonddal fogja kezelni, illetve gondoskodik az időben történő szállításról is. A helyi vállalkozások támogatása érdekében kérheti tőlünk szórólapok terjesztését és katalógusok átadását. Ha szórólapterjesztést szeretne rendelni vállalkozásának népszerűsítése érdekében, a szolgáltatónak ismernie kell a szórólapok vagy katalógusok számát, hogy hová szeretné szállítani őket, és hogy mikorra érkezzenek meg.