Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Teherszállítás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, szállításhoz, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása
8 195 szakember
4 343 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Teherszállítás

Szakértőre van szüksége a Teherszállítás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
8 195 szakember
4 343 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Gyakran ismételt kérdések
Miért a Wilio segítségével foglaljon fuvarozást?
Fuvarozási szolgáltatásra van szüksége, hogy könnyedén szállítsák csomagjait, dokumentumjait, szórólapjait, bútorait vagy építőanyagait? Takarítson meg időt, és bízza ránk a fuvarozást! Szakértőink alkalmazkodnak az Ön ütemtervéhez, és mindent a megfelelő időben, a megfelelő helyre szállítanak. A szállítási szolgáltatást legegyszerűbben a Wilio segítségével foglalhatja le. Tapasztalt sofőreinkkel - akik készek átvenni a termékeket és azonnal átadni őket -, könnyedén megszervezheti a munkát. Velünk kényelmesen és egyszerűen tervezheti meg a fuvarozást!
Mit csinál a futár?
A futár felveszi az árut, majd biztosítja azok biztonságos szállítását egy előre meghatározott helyre. A legtöbben képesek nagyobb teherautókat vezetni, amelyek elegendő rakodótérrel rendelkeznek méretesebb csomagok vagy nagyobb mennyiségű áru szállításához.
Miért érdemes a Wilio segítségével kézbesítési vagy futárszolgálatot foglalni?
Az oldalon keresztül foglalt fuvarozási megbízás rendkívül kényelmes és pénztárcabarát. Az alacsony szállítási költségeknek és a megbízható szállítóknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy a legjobb szolgáltatást kapja kiváló áron.
Melyik fuvarozási szolgáltatások a leggyakoribbak?
A leggyakoribb szolgáltatások közé tartozik az építőanyagok, a nagy bútorok és a háztartási gépek szállítása.
Hogyan kezeli a futár a csomagomat?
A megbízott futár gondoskodik arról, hogy a törékeny tárgyak megfelelően legyenek becsomagolva és védve, illetve hogy szükség esetén függőleges pozícióban maradjanak.
Mennyi ideig tart a szállítás?
Egyes szolgáltatók a megrendelés napján is vállalják a szállítást, így néhány órán belül megérkezhet az áru. Nemzetközi szállítás esetén vagy ha egy adott időpontra / dátumra szeretné megrendelni a szállítást, akkor tovább tarthat a csomagok kézbesítése.
Mennyibe fog kerülni a szállítás?
A szállítás költségei függnek a távolságtól és a szállított anyag mennyiségétől. A végösszeget a csomagok típusa, mérete és a szállítás dátuma határozza meg.
Szükségem van speciális engedélyre?
Bizonyos fuvarozási módok esetén ellenőrizni kell, hogy a fuvarozónak nincs-e szüksége külön engedélyre az áruk szállításához. A feltételek az áru típusától függően változhatnak. Az ajánlat elfogadása előtt győződjön meg arról, hogy a kiválasztott fuvarozó rendelkezik-e a megfelelő engedéllyel és az árukhoz szükséges biztosítással.
Szolgáltatások
Mit tartalmaz a szállítási szolgáltatás?
Átvételi és kézbesítési szolgáltatást szinte bármilyen termékhez bérelhet. Olvassa el, hogy mire lehet megrendelni ezt a szolgáltatást:
Bútorok és háztartási készülékek szállítása
Nagy bútor, készülék vagy egyéb háztartási cikk elszállítására van szüksége? Nincs kisteherautója vagy pótkocsija? Béreljen nagyobb járművel történő szállítási szolgáltatást, így a sofőr hazaviszi az árut az üzletből egyenesen az otthonába! A futár ellenőrzi a részleteket, például a szállítandó tételek számát, az áru méretét és esetleges törékenységét. A bútorok szállítása magában foglalhatja a népszerű üzletek, például az IKEA termékeit is. Egyszerűen mondja el a futárnak, hogy mit és hol szeretne átvenni, és hagyja, hogy gondoskodjon az Ön számára megfelelő szállításról!
Csomagok és szórólapok kézbesítése
Üzleti célokra is igénybe veheti a szolgáltatást, és pénzt takaríthat meg a futárköltségen. Ha egy adott időpontban szeretne szállítmányt feladni, kérem jelezze a szakembereknek. A beszállítók örömmel segítenek Önnek időre eljuttani a csomagot. Ideális születésnapi vagy egyéb ajándékokhoz. A sofőr ellenőrzi a csomagját, valamint hogy törékeny-e, és ha igen, akkor különös gonddal fogja kezelni, illetve gondoskodik az időben történő szállításról is. A helyi vállalkozások támogatása érdekében kérheti tőlünk szórólapok terjesztését és katalógusok átadását. Ha szórólapterjesztést szeretne rendelni vállalkozásának népszerűsítése érdekében, a szolgáltatónak ismernie kell a szórólapok vagy katalógusok számát, hogy hová szeretné szállítani őket, és hogy mikorra érkezzenek meg.