Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Telefonjavítás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, telefonjavításához, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Telefonjavítás

Szakértőre van szüksége a Telefonjavítás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Telefonjavítás

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes telefonszerelőt bérelni a Wilio révén?
A mobiltelefonok ellenére sokan még mindig a vezetékes telefonokra támaszkodunk. A telefonszerelő megtalálása azonban nem mindig a legegyszerűbb. Nem akar örökké arra várni, mikor ér rá egy szolgáltató cég telefonszerelője? Jó híreink vannak! Létezik egyszerűbb módja a telefon megjavításának: béreljen szerelőt a Wilio segítségével! Ha telefonszerelőt kér fel a telefonvonal telepítésére és egyéb kapcsolódó munkálatok kivitelezésére, kényelmes és költséghatékony megoldásra számíthat. A szerelő az Ön környékén található, így nem kell adott számú munkanapot várnia, amíg eléri Önt. Megállapodhat az árban, és elkerülheti a rászámolt díjakat. Ezenkívül, szakértőinket más ügyfelek értékelik és véleményezik, így megtudhatja, melyik szerelő lehet az Ön számára legmegfelelőbb. Jó ajánlatnak tűnik? Próbálja ki, és kérjen telefonjavítást még ma! Kattintson a "Feladat elküldése" gombra, és maradjon kapcsolatban a világgal mobiltelefonnal vagy anélkül.
Végezhet javítást a telefonvonalamon egy magán telefonszerelő?
Igen. Ha felkéri szakemberünket, hogy javítsa meg telefonvonalát, megérkezik a szükséges eszközökkel és felszereléssel a telefonvonal megjavításához. Megoldja a problémát, kijavítja és szükség esetén kicseréli a kapcsolati alkatrészeket. Ha otthoni telefonszervizt szeretne találni a közelben, kattintson a "Kérés megadása" gombra, töltse ki az űrlapot, és várja meg a szakértők ajánlatait.
Hogyan tudom megoldani a vezetékes problémát?
Kezdje azzal, hogy azonosítja a probléma forrását: teszteljen több telefont a házában, ellenőrizze a DSL szűrőt és az elektromos csatlakozásokat, amelyekhez a telefonjai csatlakoznak. Miután észlelte a problémát, előfordulhat, hogy meg kell javítania vagy ki kell cserélnie a telefonkapcsolat egyes részeit. Ha segítségre van szüksége telefonjával, számítógépével vagy otthoni hálózatával kapcsolatban, a Wilio segítségével szakembert találhat a környékén.
Hol találhatok telefonszervizt a közelben?
Csak írjon be egy kérést a Wilio-ra! Ajánlatokat kap értékelt és ellenőrzött magántechnikusoktól, akik értenek a telepítéshez, feltárják és megoldják a vezetékes telefonkapcsolat problémáit, valamint képzettek internetkapcsolati és egyéb problémák terén is. Ha talál egy tetsző ajánlatot, erősítse meg, és kész is van.

Szolgáltatások

Mit tartalmaz a telefonjavítási szolgáltatás?
A telefonmérnökök nemcsak új telefonvonalat telepíthetnek az irodájába vagy az otthonába - segíthetnek megoldani a szélessávú vagy fax vonalakhoz történő csatlakozási problémákat, megjavíthatják az ezeken az eszközökön kapott vételt stb. Noha a részletek szakértőnként változhatnak, a következőkre számíthat, amikor telefonjavítást kér:
Telefonvonal és aljzat telepítése
Új otthona vagy irodája van, és gyorsan kell telepítenie a telefonvonalakat? Találhat egy olyan Wilio szerelőt, aki megteszi mindezt Ön helyett! Ez a szolgáltatás ideális azok számára is, akik egy második telefonvonalat szeretnének telepíteni, vagy azok számára, akik egy adott helyiségbe vagy területre kívánnak telepíteni. A telefonszerelők áthelyezhetik a meglévő konnektorokat, vagy újakat is telepíthetnek egy olyan helyre, amely könnyebben hozzáférhető. Nem kell attól tartania, hogy Önnek bármilyen felszerelést vagy eszközt kell biztosítania - szakértője készletében minden megtalálható! Csak biztosítson egy telefonvonalat, mutasson arra a helyre, ahová fel szeretné állítani, és a szerelő mindent elintéz!
Telefonos hibaelhárítás és javítás
Ha problémák merültek fel a telefonjával, például túl távoli vevővel ellátott vezeték nélküli telefonok vagy korábbi rosszul elvégzett javítások esetén, akkor a telefonszerelő segíthet a probléma megoldásában. A feladatban írja le részletesen a telefon problémáit, hogy a szerelő tudja, milyen felszerelést vigyen magával. Ezután felméri a telefonegységeket, az elektromos csatlakozásokat, a DSL szűrőt és a csatlakozódobozt. Amint problémát talál, elvégzi a szükséges javításokat vagy cseréket, és teszteli a telefont.
Internet telepítés, kapcsolat és hibaelhárítás
A telefonvonalak erősen kapcsolódnak az internetkapcsolathoz, ezért ha lassú az internet sebessége, vagy új számítógépet szeretne beállítani, akkor kapcsolatba kell lépnie egy telefonszervizzel. Ellenőrizheti a kábeleket és a telefonvonal-hosszabbításokat. Szükség esetén közelebb állíthatja az aljzatot a munkaállomáshoz a szélessávú vagy vezeték nélküli kapcsolat javítása érdekében. A telefonos problémák elhárítása után továbbra is informatikai problémákat tapasztal? Ezesetben, ideje lehet frissíteni a számítógépet.
Teljes otthoni vagy irodai telefonvonal beállítása
Irodájának vagy otthoni munkaállomásának nem csak működő telefonvonalra és internetkapcsolatra van szüksége - előfordulhat, hogy telepítenie kell egy faxot, el kell rejtenie a csúnya kábeleket, vagy csatlakoztatnia kell a TV-készüléket! Jó hír, hogy telefonszerelőink általában fel vannak készülve az ilyen típusú feladatok elvégzésére. Ha pedig a telefonvonal csatlakoztatása csak az irodai feladatlista kezdete, akkor olyan munkákban is segíthetünk, mint a bútorok vagy a munkaállomások összeszerelése. A Wilio segítségével egy pillanat alatt felállíthatja új munkahelyi környezetét!

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt