Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Telepítés / javítás légkondicionáló

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, légkondicionáló telepítéséhez / javításához, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Telepítés / javítás légkondicionáló

Szakértőre van szüksége a Telepítés / javítás légkondicionáló kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Telepítés / javítás légkondicionáló

Tanácsok és tippek

A jó feladat a legfontosabb

Írja a feladatba a legpontosabb leírást arról, hogy milyen munkát és milyen mértékben kell elvégeznie, hogy a szakértő pontosan tudja, mi az ötlete.

Ellenőrizze a megvalósítást

Annak érdekében, hogy minden munkát jól végezzenek, ellenőrizze a munkát közben és befejezése után is.

Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért keressen klímaberendezés-javító szakembert a Wilio-nál?
Szakértőt keres klímaberendezések telepítéséhez vagy javításához az Ön területén? A légkondicionálás megfelelő működéséhez megfelelően kell felszerelni, rendszeresen tisztítani és karbantartani a legkondicionálót. A javításokat képzett szakembernek kell elvégeznie. A Wilio segít megtalálni a környék légkondicionáló szakértőit. Csak írjon be egy kérdést, és néhány perc múlva megkapja az első ajánlatokat a helyi szakértőktől, akik akkor végzik el a munkát, amikor Önnek megfelel, és barátságos áron.
Mi a szokásos légkondicionáló karbantartás része?
A légkondicionáló szolgáltatás során a szerviztechnikus ellenőrzi a hűtőközeget (R32, R410A), a rendszer nyomását, a szűrőket, az elektronikát, a tömítéseket és a kondenzátum leeresztését. Fertőtleníti és tisztítja az elpárologtatót, a szűrőket, a burkolatokat, a külső kondenzátorokat, a kondenzátum hulladékot és az elektronikát. Ellenőrzi a hűtőkört, a zajt, az egyes üzemmódok működését és meghúzza a csatlakozásokat.
Miért szükséges a rendszeres éves légkondicionáló szolgáltatás, az ún profilaxis?
A légkondicionáló rendszeres szervizelése szükséges a problémamentes működéséhez és a hosszú élettartamhoz. A légkondicionálás ellenőrzése és javítása nemcsak a légkondicionálás tisztítását és fertőtlenítését foglalja magában, hanem a berendezés működésének felülvizsgálatát is. A légkondicionáló tisztítása csökkentheti az energiafogyasztást és ezáltal a működtetés költségeit. A szükséges karbantartás elhanyagolása a klímaberendezés teljesítményének folyamatos csökkenését eredményezi, miközben az energiafogyasztás növekszik.
Milyen gyakran kell szervizelni a légkondicionálót?
A légkondicionáló karbantartásának gyakorisága attól függ, hogy milyen gyakran használja a légkondicionálót, és mennyire poros vagy szennyezett a külső környezet. Ha rendszeresen tisztítja a szűrőket néhány hetente, és a kültéri egységet tisztán tartja a szennyeződéstől és a pókhálóktól, akkor csak évente egyszer lesz szüksége szakszerű karbantartásra.
Javítanom vagy kicserélnem kell a légkondicionálót?
A klímaberendezés javításának vagy cseréjének eldöntésekor vegye figyelembe az olyan tényezőket, mint: a légkondicionáló kora, energiahatékonysága, valamint az új egység költsége a javítás költségeivel szemben.
Milyen típusú légkondicionálási javításokra van szükség leggyakrabban?
A klímaberendezés hűtési javításai: • Új hűtőközeg feltöltése a hűtőközeg szivárgásának megszüntetésére • Hűtőközeg pótlása • A hűtőkör alkatrészének cseréje • Új kompresszor • A légkondicionáló elektromos javításai: • Intervenció vagy probléma diagnosztizálása az el. áramkör • Klíma elektromos javítása alkatrészcserével • Tartalék indító kondenzátor • Kondenzátum javítás: tisztítás • Kondenzátum javítás: átalakítás (egyéb szerelés, ragasztás, fúrás) • Kondenzátum szivattyú javítása • Kondenzátum szivattyú telepítése • Kondenzátum tömlő / cső javítás / csere
Mi történik, ha a légkondicionálót nem javítják rendszeresen?
A klímaberendezésnek vannak olyan alkatrészei, amelyek szűrik a levegőt, és ha ezeket a szűrőket nem tisztítják rendszeresen, akkor az egységben baktériumok kezdenek szaporodni, amelyek a légkondicionáló működésével a keringésbe kerülnek. Ezért rendszeres karbantartásra van szükség annak biztosítása érdekében, hogy a légkondicionáló levegője tiszta és biztonságos legyen, de azért is, hogy a légkondicionáló egység hibátlanul működjön, hogy a készülék a lehető legkisebb villamosenergia-fogyasztással és hosszú élettartammal rendelkezzen.
Milyen gyakran kell karbantartani a légkondicionáló egységet?
A szakértők azt javasolják, hogy az apartmanokban és a házakban évente egyszer szervizeljék a légkondicionálást. Legjobb kora tavasszal. Azonban annak biztosítása érdekében, hogy légkondicionálója hatékonyan működjön, az éves szolgáltatás mellett rendszeresen tisztítani is kell.
Mennyibe kerül egy légkondicionáló szolgáltatás?
A légkondicionáló szolgáltatás átlagos költsége 50 és 300 euró között mozog. Az ár attól függ, hogy hány légkondicionáló egység van csatlakoztatva, milyen típusok és más tényezőktől is.

Hogyan kell felszerelni a légkondicionálót?

A légkondicionálás ellenőrzése és fókusza
Minden légkondicionáló szervisz a berendezés ellenőrzéssel és összpontosításával kezdődik. Ez az egyik legfontosabb lépés ahhoz, hogy a légkondicionálás felhasználóbarát, hatékony, kivitelezhető legzen és a lehető legkevesebb beavatkozással legyen az épületben. Az ellenőrzés során méretezik a telepítéshez szükséges egységek számát, teljesítményét és helyét.
Légkondicionáló felszerelése és szerelése
A fali klímaberendezések leggyakrabban egy kültéri egységből és egy vagy több beltéri egységből állnak. A légkondicionáló felszerelésekor ezeket a beltéri és kültéri egységeket a hűtőközeghez, valamint elektromos módon kell csatlakoztatni, ami szakértelmet és tapasztalatot igényel. Ezért szakértővel kell konzultálni. A légkondicionáló felszerelése a kültéri és beltéri egységek pontos helyével kezdődik. Szükséges, hogy a beltéri és kültéri egységekhez vezető csövek akadálytalanul vezethetők legyenek a berendezéshez. Meg kell határozni azt is, hogy a kondenzátumot hol fogják elvezetni. Amikor a légkondicionálás működik, sok víz keletkezik, ezért a vízelvezetésnek lejtőn kell lennie. Naponta akár öt liter is megtermelhető. A vizet általában a házon kívül vezetik le, pl. csatornába, szifonba vagy WC-tartályba. A csövek átvezethetők áty kábelcsatornán, de falakba is beépíthetők, ha a beépítést jó előre megfontolják, vagy ha a falazat vastagsága lehetővé teszi. A csövek falba fektetése esetén nagyobb bontási munkákra van szükség, és utána további rekonstrukciós munkákra is, pl. falfestés. Ugyanakkor anyagilag jobb és időigényesebb. Ezt követően a kültéri egység elhelyezésére szolgáló tartó és a belső tartólemez van felszerelve. Amikor a kültéri és beltéri egységek telepítése befejeződött, és a csövek és vezetékek a helyükön vannak, a csöveket és kábeleket csatlakoztatják, a készüléket szellőztetik, csatlakoztatják az áramhoz és szükség szerint további hűtőfolyadékkal töltik meg. Végül a megfelelő működését nyomásmérő eszközökkel ellenőrizzük és teszteljük, hogy a légkondicionálás teljesítménye nagy terhelés mellett is megfelelő legyen.
Miért kell a légkondicionálást akkreditált személynek felszerelni?
A légkondicionáló berendezés magában foglalja a hűtőközeg feltöltését is. Az érvényes jogszabályok szerint csak igazolt személy kezelheti. Ezért a légkondicionáló felszerelését törvény szerint csak akkreditált szakember végezheti.

Ce face parte din întreținerea standard a aerului condiționat?

Întreținerea aerului condiționat

dezinfectarea evaporatorului curățarea motorului și a rulmenților curățarea conexiunii electrice și mecanice strângerea deșeurilor condensate inspecția și curățarea sau înlocuirea filtrelor curățarea condensatorilor controlul funcțiilor curățarea etanșeității circuitului către unitățile exterioare

Hogyan kell felszerelni a légkondicionálót?

A légkondicionálás ellenőrzése és fókusza
Minden légkondicionáló szervisz a berendezés ellenőrzéssel és összpontosításával kezdődik. Ez az egyik legfontosabb lépés ahhoz, hogy a légkondicionálás felhasználóbarát, hatékony, kivitelezhető legzen és a lehető legkevesebb beavatkozással legyen az épületben. Az ellenőrzés során méretezik a telepítéshez szükséges egységek számát, teljesítményét és helyét.
Légkondicionáló felszerelése és szerelése
A fali klímaberendezések leggyakrabban egy kültéri egységből és egy vagy több beltéri egységből állnak. A légkondicionáló felszerelésekor ezeket a beltéri és kültéri egységeket a hűtőközeghez, valamint elektromos módon kell csatlakoztatni, ami szakértelmet és tapasztalatot igényel. Ezért szakértővel kell konzultálni. A légkondicionáló felszerelése a kültéri és beltéri egységek pontos helyével kezdődik. Szükséges, hogy a beltéri és kültéri egységekhez vezető csövek akadálytalanul vezethetők legyenek a berendezéshez. Meg kell határozni azt is, hogy a kondenzátumot hol fogják elvezetni. Amikor a légkondicionálás működik, sok víz keletkezik, ezért a vízelvezetésnek lejtőn kell lennie. Naponta akár öt liter is megtermelhető. A vizet általában a házon kívül vezetik le, pl. csatornába, szifonba vagy WC-tartályba. A csövek átvezethetők áty kábelcsatornán, de falakba is beépíthetők, ha a beépítést jó előre megfontolják, vagy ha a falazat vastagsága lehetővé teszi. A csövek falba fektetése esetén nagyobb bontási munkákra van szükség, és utána további rekonstrukciós munkákra is, pl. falfestés. Ugyanakkor anyagilag jobb és időigényesebb. Ezt követően a kültéri egység elhelyezésére szolgáló tartó és a belső tartólemez van felszerelve. Amikor a kültéri és beltéri egységek telepítése befejeződött, és a csövek és vezetékek a helyükön vannak, a csöveket és kábeleket csatlakoztatják, a készüléket szellőztetik, csatlakoztatják az áramhoz és szükség szerint további hűtőfolyadékkal töltik meg. Végül a megfelelő működését nyomásmérő eszközökkel ellenőrizzük és teszteljük, hogy a légkondicionálás teljesítménye nagy terhelés mellett is megfelelő legyen.
Miért kell a légkondicionálást akkreditált személynek felszerelni?
A légkondicionáló berendezés magában foglalja a hűtőközeg feltöltését is. Az érvényes jogszabályok szerint csak igazolt személy kezelheti. Ezért a légkondicionáló felszerelését törvény szerint csak akkreditált szakember végezheti.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

A légkondicionáló telepítése / javításaDomos V.
A légkondicionáló telepítése / javításaJános D.
A légkondicionáló telepítése / javításaErvin A.
A légkondicionáló telepítése / javításaLászló D.
A légkondicionáló telepítése / javításaPeter S.
A légkondicionáló telepítése / javításaTimur S.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt