Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Televíziók, műholdak javítása

Szakértőre van szüksége a Televíziók, műholdak javítása kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Televíziók, műholdak javítása

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért keressen egy környékbeli TV-szerelőt Wilio-val?
Problémája van a TV-vel és szerelőt keres a közelben? A szerelő felkeresése két okból is megfelelő választás. Először is, nem ajánlott a TV elektromos alkatrészeinek javítása - ez veszélyes és még több kárt okozhat. Másodszor, a készülék üzembe helyezése a probléma diagnosztizálása érdekében (remélve, hogy megoldják) gyakran olcsóbb, mint egy új TV-t vásárolni. A minőségi javításnak köszönhetően rövid idő alatt újra élvezheti kedvenc műsorát az otthona kényelmében. A legjobb hely a TV-szerelő keresésére a Wilio. Nálunk tapasztalt szakértőket talál, akik azonnal segítenek.
Melyek a TV-vel kapcsolatos leggyakoribb problémák?
Gyakori problémák pl. a képernyő hibás működése, némítás, bekapcsolási problémák, vonalak és fekete árnyékok megjelenítése a képernyőn, a HDMI bemenetek hibás működése és a Wi-Fi csatlakozási problémák az okos TV-knél.
Mit kell tennem, mielőtt kapcsolatba lépnék egy szerelővel?
A TV-javítás lefoglalása előtt végezzen alapvető ellenőrzéseket, hogy meg tudja-e oldani vagy legalább diagnosztizálni a problémát. Többek között ki- és bekapcsolhatja a TV-t, ellenőrizheti a csatlakoztatott kábeleket, csatlakoztathatja a TV-t egy másik elektromos aljzathoz, ahol nincs más alkatrész csatlakoztatva, ellenőrizheti a beállításokat és a bemeneteket, és a távirányítóval visszaállíthatja a gyári beállításokat.
Javítható a TV-m, vagy újat kell vennem?
Ha a TV-je nem régi, érdemes egy szerelőt keresnie, hogy kiderüljön, melyik a legkedvezőbb lehetőség az Ön számára. Az információk segítenek eldönteni, hogy újat vásárol, vagy megjavíttatja a jelenlegi TV-t.
Szervizbe kell vinnem a TV-met, vagy kijönnek megszerelni?
A legelőnyösebb lehetőség ha a szerelő házhoz jön. A javítás időpontját a szervízben tudja megbeszélni. A mobilszervíz magával hozza a leggyakoribb javítóeszközöket és alkatrészeket. Ha a problémát a helyszínen nem lehet megoldani, speciális alkatrészek megrendelése után elviszik a TV-t, és befejezik munkájukat.
Szükség van-e valamilyen képesítésre ahhoz hogy valaki szerelő legyen?
Bár a TV-szerelőknek általában nem kell külön végzettséggel rendelkezniük, sokan közülük elvégeztek egy szakképzést, vagy elektronikai képesítéssel rendelkeznek.
Mennyibe kerül egy TV javítása?
A TV javításának költsége egy Wilio-n talált szerelő által általában 10.000 és 40.000 Ft között mozog. Az ár a TV típusától, a meghibásodástól, a javításhoz szükséges időtől, valamint az összes szükséges alkatrész költségétől függ.
Szükségem van egy engedéllyel rendelkező szakemberre a TV javításához és telepítéséhez?
Bizonyos beavatkozásokhoz engedéllyel rendelkező szakemberre van szükség. Az ajánlat elfogadása előtt mindig győződjön meg arról, hogy a szerelő rendelkezik a TV-készülék javításához és felszereléséhez szükséges megfelelő jogosultságokkal.
Mit tartalmaz a TV javítási és szerelési szolgáltatás?
A TV javítási és telepítési szolgáltatások különféle feladatokból állnak, a probléma felmérésétől és az ok felkutatásától kezdve, a hang-, kép-, képminőség hibaelhárításán át, a hibás vagy sérült alkatrészek cseréjéig, valamint az intelligens tévék Wi-Fi-kapcsolatának beállításáig. A bonyolultabb javításokhoz szükség lehet egy szerelőre, aki a TV-t műhelyébe viszi.

Szolgáltatások

TV hibaelhárítás
Alapvető szolgáltatás, amely magában foglalja a TV ellenőrzését és a probléma okának meghatározását. Ezt számos tényező okozhatja, például hibás vezetékezés, elégtelen áramellátás vagy rossz / hibásan működő alkatrészek. A szerelő megpróbálja meghatározni a probléma jellegét, és tájékoztatja Önt a szükséges javításokról és alkatrészekről, amelyeket meg kell vásárolnia.
TV képernyők javítása
A legtöbb TV-javító gyorsabban képes megjavítani az újabb LCD vagy LED TV-ket. Régebbi, lapos képernyő nélküli modelleknél a javítás bonyolultabb lehet, az alkatrészek drágák vagy nehezen beszerezhetők. Ha LCD vagy LED TV-je megrepedt vagy elromlott, bizonyos esetekben előfordulhat, hogy a szerelőmegjavítja vagy kicseréli. A szerelő felméri a kárt, és tájékoztatja Önt a javítás áráról és időtartamáról.
Intelligens TV-k telepítése
Az internetkapcsolattal rendelkező intelligens TV-k napjainkban alapfelszereltségnek számítanak, de a Wi-Fi hálózathoz való csatlakozás bonyolult ügy lehet. Ha kapcsolódási problémája van, a javító megtalálja és megoldja a problémát. Ezenkívül elvégzi az összes szükséges lépést a Smart TV és a Wi-Fi összekapcsolásához, valamint ellenőrzi a vezeték nélküli kapcsolatokat és kábeleket az jelosztón és a TV-n. A szerelő is ellenőrzi a Wi-Fi jel erősségét, és egyes esetekben javasolhatja az jelosztó vagy a TV mozgatását a jel javítása érdekében.
Problémáim vannak a TV-jellel. Mi lehet a probléma?
Az antennát vihar, madarak vagy állatok károsíthatták a tetőn. Jelproblémák a magas épületeken, fákon vagy más objektumokon keresztüli jelterjedés blokkolása miatt is jelentkezhetnek. Alkalmazzon antenna telepítőt az alapos diagnózis és hibaelhárítás érdekében.
Meddig fog tartani a műhold?
A legtöbb televíziós műholdat legalább 10 évre tervezték. A funkcionalitás az időjárási körülményektől (erős viharok, szél vagy hó) függ. Ha gyenge teljesítményt észlel, javításra vagy cserére lehet szükség.
Mennyi ideig tart egy műhold telepítése?
A műhold telepítése körülbelül 2 órát vesz igénybe. Ha a ház többszintes, vagy további berendezéseket kell felszerelnie, ez az idő meghosszabbodhat.
Mennyibe kerül egy műholdas TV telepítése?
A műhold telepítése a Wilio-n keresztül lefoglalt telepítőknél 20.000–60.000 Ft-ba kerül. Az ár attól függően változhat, hogy mit kell felszerelnie, milyen magas a háza, vagy szükséges-e bármilyen javítás.
Mit jelent a műholdas telepítés?
A műholdas telepítők a szolgáltatások széles körében alkalmazhatják műszaki ismereteiket. Az alábbiakban felsorolunk néhány leggyakoribb antennatelepítőt.
Műholdas telepítés
A telepítő segít kiválasztani az otthona számára megfelelő parabolaantennát. A műholdat kívülre kell telepítenie, általában a tetőre. A telepítő meghatározza az adó helyét, és a műholdat a megfelelő irányba irányítja. A legjobb és legmegbízhatóbb vétel érdekében teszteli és állítja be a jelét. Amint a műhold a helyén van, a telepítő a kábelt a műholdról az otthonon (falon) keresztül a TV-ig vezeti. Gondoskodni fog a helyes csatlakozásról, és lehetővé teszi kedvenc TV-műsorainak megtekintését.
Műholdjavítás
A televíziós műholdak működőképessége általában tíz év. Ha a műhold nem a rendeltetésszerűen működik, akkor javításra vagy újbóli beállításra lehet szükség. Vannak olyan esetek, amikor az időjárás gyakori és hirtelen változása, a károsodott fák, de a madarak vagy az élővilág is arra készteti a műholdat, hogy a megfelelő helyről elmozduljon, elhajoljon vagy eltörjön. A műhold javítása pénzt takaríthat meg, és a jel problémáját gyorsabban megoldhatja, mint egy újat vásárolva. A javító általában szemrevételezést végez a talajról és a tetőről, hogy megtudja, mi a probléma. Megvizsgálja a jel vételét, és visszahelyezi a műholdat arra a helyre, ahol a legjobb jel van. Ha a problémát az időjárás és a külső behatások okozzák, javasolhat más megoldást, pl. erősítő telepítése a vételi jel növelése érdekében.
BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt