Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Teraszburkolat

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, teraszburkoláshoz, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Teraszburkolat

Szakértőre van szüksége a Teraszburkolat kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

6 642 + szakember

2 676 + befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

220 000 + alkalmazásletöltés

Hasznos információ

Amit tudnia kell

Teraszburkolat kiválasztása

A ház tervezésénél nem szabad csak arra figyelni, hogy milyen lesz a belső tér. A külső megjelenése is fontos. Végül is ki ne akarna egy kellemes és szép teraszon reggelizni egy csésze kávéval? Ugyanakkor a teraszhoz megfelelő csempéket is ki kell választania. Tehát hogyan kell csinálni?

Ne csak az esztétikát nézze

A terasz csempéinek kiválasztásakor mindenképpen nemcsak a megjelenését, hanem mindenekelőtt a funkcionalitását kell megvizsgálnia. A teraszcsempéknek feltétlenül erősnek és rendkívül tartósnak kell lenniük, hogy kibírják a szélsőséges időjárási körülményeket is anélkül, hogy egy idő után cserélni kellene őket. Ügyeljen arra is, hogy csúszásmentes legyen. Ezt különösen az idősebb emberek és gyermekek fogják értékelni, de eső vagy harmat után mindenki más.

Ennek azonban összhangban kell lenie

A terasz csempéinek kiválasztásakor még egy fontos dologgal harmonizálni kell a minőségi követelményeket. Be kell illeszkednie a környező környezetbe, ideális esetben a felhasznált anyagokhoz és a ház általános jellegéhez viszonyítva.

A terasz rendeltetése is sokat fog mondani a választásról

Egy másik dolog, amit szem előtt kell tartani a teraszlapok kiválasztásakor, hogy mit fog tenni rajta. Csak iszol rajta kávét? Vagy grillezni? Vagy használhatja kreatív műhelyként? Ezek mind olyan kérdések, amelyek megválaszolásával megtudhatja a teraszcsempék minimális követelményeit.

Általában azonban vízállónak, ellenállónak kell lenniük a járási ütésekkel, a nagyobb súlyokkal (asztal, virágcserepek stb.), Hőálló, csúszásmentesen, könnyen tisztíthatók minimális karbantartással. Akkor is értékelni fogja, ha alacsony törésmutatóval (fény) rendelkezik, ami csökkenti a keletkező hő mennyiségét, és a burkolat felülete nem meleg.

Nem szabad megfeledkezni az anyag fontosságáról

Annak ellenére, hogy számos tényezőnek meg kell felelnie a teraszburkolásnak, rengeteg olyan anyag található, amely kültéri terekre is alkalmas. Tehát porcelán, kőbánya, pala vagy kő közül választhat. Ahhoz azonban, hogy Ön választhasson, egy rövid és tömör anyagú "ablakon" keresztül vezetünk.

Porcelán

A porcelán burkolólapokat kültéri területekre tervezték. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy rendkívül magas hőmérsékleten égnek, de annak is, hogy a hideg hónapokban képesek megakadályozni a fagyást, és ellenállnak az erős hőség idején történő felrepedésnek. A penésznek és az elszíneződésnek ellenálló képességének köszönhetően Önnek sem kell aggódnia a fényes új megjelenés gyors elvesztésétől. Ezeket a burkolólapokat különböző színekben, méretben és textúrákban találja meg a piacon. Néhány textúra még a valódi kőtől sem különböztethető meg.

Fejtett kő

Ha hagyományosabb módon szeretne burkolatot készíteni, akkor a kőbánya csempe lesz a megfelelő választás. Természetes agyagból készülnek, ami rendkívül sűrűvé és tartóssá teszi őket. Biztos lehet benne, hogy ez a burkolat még a legnagyobb elemnek is ellenáll, és még mindig jól fog kinézni. Természetesen mély, földes vöröses színe van, amely egyedülálló mediterrán benyomást vált ki. A burkolat sokféle formája lehetővé teszi érdekes és figyelemfelkeltő minták készítését.

Pala

Rusztikus vagy kortárs, hagyományos vagy modern. A pala csempe időtállónak tűnik, függetlenül attól, hogy milyen külsőt használ. Első pillantásra a pala lapok felülete egyenetlen. Ennek köszönhetően ennek a burkolatnak természetes és organikus benyomása van.

Ugyanakkor el kell mondani, hogy nehezebb fenntartani. A pala természetesen sűrű anyag, de nem nagyon bírja a fagyot, és ha nincs megfelelően lezárva, könnyen megkarcolódhat, elnyeli a különféle szennyeződéseket és olajokat. Azonban nem kell azonnal elbátortalanodni. Csak egy kiváló minőségű természetes kőtisztítóval lehet kezelni a felületet.

Kőlapok

A követ évezredek óta használják építőanyagként, és napjainkban is népszerű. Nem csoda, mivel felületkezelése rendkívüli vonzerőt és természetesen csúszásmentes felületet kölcsönöz neki. Csakúgy, mint a pala és a kő esetében, több gondozásra és karbantartásra van szükség.

A teraszburkolat kiválasztása első ránézésre nem tűnik egyszerűnek, de ha előre tisztázza, hogy mit vár és mit szeretne a burkolattól, akkor ez nem biztos, hogy olyan nehéz feladat.