Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Teraszok építése

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, teraszok építéséhez, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Teraszok építése

Szakértőre van szüksége a Teraszok építése kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Teraszok építése

Szolgáltatások

Mit csinálnak a teraszépítők?
A terasz kialakítását asztalosok és teraszépítők hajtják végre, akik tudják, hogyan kell egyenletesen lefektetni és rögzíteni a deszkákat, hogy azok kiállják az idő próbáját. Segítenek a kertben a kívánt kialakítás megvalósításában, és egyúttal megbizonyosodnak arról, hogy a terasz biztonságban van-e, különösen, ha azt a medencék köré építik. A terasz-szerelők olykor egyfajta teraszra, vagy speciális teraszanyagokra szakosodhatnak. Ezek közé sorolhatók a következők:
Keményfa teraszok
Ha kedveli a fa természetes megjelenését, akkor semmi sem szárnyalhatja túl a keményfa terasz hangulatát. Egy ilyen, minőségi fából épített terasz számos évig kitart, de rendszeres karbantartást igényel, az időjárás okozta károk megelőzése érdekében. Hátránya, hogy a kivitelezés hosszabb időt vehet igénybe.
Fenyőteraszok
A módosított fenyő, bár nem olyan erős vagy tartós, mint a keményfa, mégis népszerű választás a teraszok számára, mert olcsóbbak és könnyebb a beépítésük is. Ha nem tetszik Önnek a világos fenyő kinézete, bármilyen színre meg tudja azt változtatni. A fenyő védve van a rothadástól, gombától és termeszektől, de évente egyszer meg kell olajozni.
Kompozit teraszok
A kompozit teraszok kombinálják a farostokat az újrahasznosított műanyaggal, így természetes, karbantartást nem igénylő megjelenést biztosítanak a teraszok számára. Az erős padló ellenáll a nedvességnek és a fakulásnak, nem melegszik túl és csúszásgátló, így ideális például medence közelébe. Hátránya az, hogy általában többe kerül, mint más típusú teraszok.
Rostcement terasz
A szálas cementből készült betonlapok olyan alternatívák, amelyeket bármilyen, a kertben kívánt megjelenéssel meg lehet tervezni. Az összetett teraszokhoz hasonlóan alacsony karbantartási igényűek, ellenállnak a hőnek, a nedvességnek és a kártevőknek.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes a teraszépítőket a Wilio-n keresztül foglalni?
A szlovákiai időjárás az év nagy részében kellemes, és lehetővé teszi a kültér nagymértékű használatát. Van elég hely a kertjében? Ne habozzon hát, építsen egy teraszt a ház kiegészítéseként, amely nemcsak Önnek, hanem barátainak és vendégeinek is kedvelt hellyé válhat. Ha Ön nem rendelkezik a szükséges tapasztalattal, szakember segítségére lesz szüksége új terasz építéséhez. Akár régi, elhanyagolt teraszt újít, akár vadonatú keményfa, kompozit teraszlemezes vagy beton teraszt tervez, a Wilio weboldalán helyi terasz-szakértőket talál. A legtöbb szakember a nagyvállalatoktól függetlenül dolgozik, ami alacsonyan tartja a költségeket, de ez természetesen nem megy a minőség rovására. Olvassa el a környékén lévő szakemberekről és teraszépítőkről szóló korábbi elégedett vásárlói véleményeket, és találjon valakit, akire rábízhatja álmai teraszának megépítését. Ne habozzon, írja be még ma az elvégzendő feladatot azzal az árral együtt, amelyet a munkálatokra tud szánni. Ezután már csak annyit kell tennie, hogy várja az ajánlatokat és kiválasztja a legelőnyösebbet.
Kell-e engedély a terasz építéséhez?
A terasz építéséhez általában nincs szükség különösebb építési engedélyre. Ha saját ingatlanára tervezi építeni és az alaprajz nem haladja meg a vonatkozó területet, akkor nem kell építési engedélyt kérni. Ha pergolával és üvegtetővel ellátott fa teraszt szeretne, akkor jobb, ha felveszi a kapcsolatot az illetékes építésügyi hatósággal, hogy van-e szükség építési engedélyre. Nem tanácsos alábecsülni és elhanyagolni ezt a lépést, ugyanis így elkerülheti az esetleges komplikációkat.
Milyen anyagokat használnak leggyakrabban a teraszokhoz?
A terasz építéséhez használt összes rendelkezésre álló anyagnak megvannak az előnyei és hátrányai, melyek a kívánt megjelenéstől és a gyakorlati vagy biztonsági szempontoktól függenek. Az összetett teraszok a fa teraszok népszerű alternatívái, mert könnyebben karbantarthatók, de sokan még mindig a természetes fát részesítik előnyben.
Milyen típusú terasz alkalmas erdőtűzre hajlamos területekre?
Ha tűzveszélyes területen él, akkor érdemes a fa és összetett teraszok alternatíváit szem előtt tartani. A tűzálló kiegészítők között megtalálhatók az alumínium, a cementszálak és betonteraszok eszközei is. Ezeket úgy lehet kialakítani, hogy hasonlítsanak a fa teraszokhoz.
Mennyi ideig tart a terasz építése?
Mennyi ideig tart a terasz építése? A teraszépítés időtartama annak nagyságától és összetettségétől függ. Néhány naptól akár néhány hétig is eltarthat. Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a deszkák fektetése mellett a munkálatok magukban foglalhatják a lyukak ásását a tuskók számára és az alap vagy beton felszerelését a terasz alátámasztására.
Mennyibe kerül egy terasz építése?
A terasz ára a választott terasz típusától, a beépítendő terület méretétől és egyéb tényezőktől függően változik. Szakembere becsült árajánlatot ad Önnek, amelyet összehasonlíthat más jelentkezőkével.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt