Tervezés és grafika

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, tervezéshez és grafikához, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet
1890 szolgáltatók
Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet

Miért éppen Wilio?

A Wilio segít megtalálni a minőségi szakembereket a környékéről.

A Wilio segit szakképzett szakemberek megtalálásában szinte minden szolgáltatáshoz. Próbálja ki a Wilio-t ingyen.

27 638szakember
50 983befejezett projektek
4,8 / 5szakértőink átlagos értékelése
199 720 alkalmazásletöltések

Hogyan működik a Wilio?

Add meg a keresleted

Addj meg pár választ arról, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged.

A legjobbakat szólítjuk meg.

A legjobb és a követelményeidnek leginkább megfelelő szakembereket találjuk meg.

Válaszd ki a legjobb kínálatot.

Hasonlítsd össze a kínálatot és válaszd ki a legjobbra értékelt szakembert.

Add meg a keresleted

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Mit kell tudnom

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért a Wilio segítségével béreljen grafikust?

Logót, szalagcímet, prospektust vagy új weboldalt kell terveznie? Ebben egy grafikus segíthet Önnek, legyen szó akár üzleti vagy személyes használatról. A szabadúszó grafikusok megbízható tapasztalattal rendelkeznek és kreativitásukat felhasználva segítenek Önnek ötletei megvalósításában. Önnek csak a megbízást kell feladnia, a többit a grafikus tervezi meg. Oldalunkon megfizethető és tehetséges szabadúszó grafikusokat talál. A projekt megadása után kapcsolatba lépünk a legjobb helyi grafikusokkal. A Wilio segítségével Ön időt takaríthat meg és elkészítheti azt a formatervet, amelyről mindig is álmodott.

Mit csinál egy grafikus?

A tervező a képek, színek, formák és elrendezések segítségével tökéletesen megragadja a koncepciót és elnyeri a közönség tetszését. Milyen feladatokkal találkozik egy grafikus a munkahelyén? A legtöbb grafikai tervező grafikus szoftverrel dolgozik, amelyben megtervezi a megrendeléseket nyomtatott és digitális felhasználásra egyaránt. Ide tartozik a logótervezés, a névjegykártya-tervezés, a brossúra készítés és a közösségi média képei.

Milyen szoftvereket és eszközöket használnak a grafikusok?

A grafikusok különféle eszközöket és szoftvereket használnak koncepcióik kidolgozásához, beleértve a rajztáblát, tollat és papírt. A legnépszerűbb termékek az Adobe Creative Suite-től származnak, például az InDesign, az Illustrator és a Photoshop programok.

Milyen formátumban kapom meg a grafikáimat?

A grafika végleges formátuma attól függ, hogyan és hol fogják használni, ezt megrendeléskor kell megadnia. Nyomtatási célokra a nyomtató (általában PDF) határozza meg a kívánt formátumot. Digitális használatra PDF, PNG vagy JPEG fájlok alkalmasak.

Mennyi időbe telik, amíg elkészül a kész tervem?

A design elkészítéséhez szükséges idő függ a projekt típusától, a grafikus munkaterhelésétől és a munka mennyiségétől. Ezügyben egyeztetnie kell a tervezővel, hogy biztosan időben megkapja a végterméket.

Mennyibe kerül a grafikai tervezés?

A grafikai tervezés ára függ a tervező tapasztalatától, munkakörétől, és a feladat elvégzéséhez szükséges időtől. A projekt kezdete előtt egyeztessen a pontos díjakról a tervezővel.

Szolgáltatások

Mit tartalmaz a grafikai szolgáltatás?

A grafikusok segíthetnek Ön és vállalkozása szakmai bemutatásában. A szakember különféle munkákon dolgozhat, a márkák és grafikák készítésétől, a közösségi média reklámozásáig. Leggyakoribb szolgáltatásaink:

Márkajelzés

Akár új vállalkozást indít, akár frissítenie kell már meglévő márkáját, fontos olyan védjegyet építeni, amely biztosan eléri a célközönséget. Egy független grafikai tervezővel megvitathatja üzleti elképzeléseit, a célközönséggel, a márka színeivel, a betűtípusokkal, a képekkel és a stíluspreferenciákkal. A grafikus segíthet Önnek például a logó megtervezésében, illetve márkaépítési irányelveket hozhat létre a vállakozása számára, melyek mind segítenek a következetes és megnyerő arculat kialakításában.

Grafika a közösségi médiához

Számos szabadúszó grafikus specializálódott az online tartalom grafikáinak létrehozására, például mémek készítésére a közösségi médiához, vagy illusztrációk kreálására webhelyekhez és blogokhoz. Ahhoz, hogy megismerkedhessen grafikusával, adja meg az Önnek tetsző stílusirányzatot, illetve, hogy mely online csatornán van szükség a grafikára. A szakember olyan programokat használ, mint az Adobe Photoshop és az Adobe InDesign, így kiváló minőségű, online is használható grafikákat hoz létre. A legtöbb grafikai tervező legalább egy körös felülvizsgálatra számít, ezért ne féljen visszajelzést adni, ha az eredeti design nem pontosan az, amit szeretne. A végső grafikai termék általában JPEG vagy PNG formátumban van.

Promóció nyomtatott anyagokkal

Szüksége van grafikákra és promóciós anyagok tervezésére, például prospektusokra, szórólapokra, névjegykártyákra, plakátokra vagy akár termékcsomagolásra? A szabadúszó grafikus segít Önnek a professzionális nyomtatott termék elkészítésében. A tervező megismerkedik márkával, felméri a célközönséget és a nyomtatási specifikációkat, majd visszajelzésre kész dizájnt készít. Ha elégedett az eredménnyel, nagy felbontású, megfelelő formátumú (általában PDF) képet készít, amely készen áll a nyomtatásra.

Személyes projektek és meghívók

A grafikai tervezés nem csak a vállalatok számára elérhető. Különleges meghívót szeretne egy bulira? Olyan esküvői meghívóra vágyik, amely tökéletesen illeszkedik a témához, vagy egyedi illusztrációt adna szeretteinek? A grafikus művész olyan kivételes alkotást hoz létre, amely Önnek és címzettjének is maradéktalanul elnyeri tetszését.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery
Kezdje el keresniA Wilio projektek átlagos értéke 766 000 Ft.