Tervezési munkák

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, tervezési munkákhoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet
15361 szolgáltatók
Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet

Miért éppen Wilio?

A Wilio segít megtalálni minőségi szakembereket a környékéről.

A Wilio segít majd szakképzett szakemberek megtalálásában szinte minden szolgáltatáshoz vagy kézműveshez. Próbálja ki Wilio-t ingyen.

27 638szakember
50 983befejezett projektek
4,8 / 5szakértőink átlagos értékelése
199 720 alkalmazásletöltések

Hogyan működik a Wilio?

Add meg a keresleted

Addj meg pár választ arról, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged.

A legjobbakat szólítjuk meg.

A legjobb és a követelményeidnek leginkább megfelelő szakembereket találjuk meg.

Válaszd ki a legjobb kínálatot.

Hasonlítsd össze a kínálatot és válaszd ki a legjobbra értékelt szakembert.

Add meg a keresleted

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Mit kell tudnom

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes tervezőt keresni a Wilio-n?

Gondolt már új ház építésére vagy a jelenlegi háza felújítására? Ne pazarolja az idejét az építők webhelyeinek böngészésével és az Ön számára amúgy sem éppen megfelelő házterv kiválasztásával. Ehelyett vegyen fel egy szakértőt, aki elkészítheti tervét új otthonához vagy bővítéséhez az összes elemmel, amelyre szüksége van a kívánt tökéletes eredmény eléréséhez. Az építőipari szakemberek megtalálásának legjobb helye a Wilio. Akár segítségre van szüksége magánlakások,vagy kereskedelmi projektek kidolgozásához, találhat egy tapasztalt helyi tervezőt, aki segít elindulni a projektben. Egyszerűen adja meg az igényeit, és vegye fel a kapcsolatot építészekkel és tervezőkkel, akik terveket dolgoznak ki, és még az irodákban is hozzájárulnak a jóváhagyási folyamathoz.

Ki a tervező és mit csinál?

A tervező munkája kissé hasonlít az építészére. Felelős a műszaki rajzok és tervek elkészítéséért. Ez magában foglalja a konstrukció vagy a mechanizmusok specifikációit. A tervezők együtt dolgozhatnak építészekkel, tudósokkal vagy mérnökökkel, és felelősek a szerkezet szilárdságának és az épület pénzügyi költségeinek felméréséért is. A tervezők általában számítógéppel segített tervezési (CADD) technikákat alkalmaznak e tervek elkészítéséhez, de néha ceruzákat és rajzeszközöket is használnak.

Építészre vagy tervezőre van szükségem?

Az elsődleges különbség közöttük: az építészek technikai és művészi tanácsokkal is szolgálhatnak, míg a tervező a projekt technikai szempontjaira összpontosít. A tervezők kész rajzokat tudnak nyújtani, minden műszaki specifikációval együtt. Sajnos általában nem tudnak segíteni az elrendezés alapvető változásaiban. Ha építész alkalmazását is fontolgatja, a Wilio segítségével megtalálhatja a megfelelőt a környékén.

Tervezhet-e egy tervező házat?

A tervező technikai terveket készít egy már kész terv alapján, ezért a tervet először építésznek kell elkészítenie. A tervező általában az építésznél dolgozik. Amikor az építész vizualizálja a házat, beleértve az olyan szempontokat is, mint a helyhasználat vagy az épület elhelyezése a környezetben, a tervező technikai specifikációkká alakítja át a tervet, amelyet aztán az építőipari vállalat felhasználhat.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő tervezőt az építés terveihez?

A megfelelő munkatárs felvételekor fordítson különös figyelmet a területen bizonyított ismeretekre és oktatásra, tapasztalatra és kommunikációs készségekre. Az első tényező magában foglalja a műszaki ismereteket és az építési előírások és szabványok ismeretét. Tapasztalata és portfóliója azt is megmondhatja, hogy alkalmas-e a projektjére. Célszerű azt is megkérdezni, hogy csinált-e valaha valami hasonló tervet. Végül emlékezzünk a kommunikáció fontosságára az együttműködésben. Szüksége van valakire, aki figyelmesen hallgat, jó tanácsokat ad és segít megvalósítani elképzeléseit.

Mi tartozik a tervező szolgáltatásai közé?

A Wilio összekapcsolja Önt egy megbízható tervezővel a környékén. Segíteni fog abban, hogy a jövőbeli épületről alkotott elképzeléseit világos tervekké alakítsa, ideális esetben egy építész segítségével.

Mi a szolgáltatás része

Konzultáció a kidolgozással kapcsolatban

Ha már konkrét elképzelése van a projektjéről, a tervező segíthet abban, hogy tervekké alakítsa, amelyeket mérnökök jóváhagyhatnak és az építőipari vállalatok megvalósíthatnak. Ne feledje, hogy a tervezők tanácsadói köre korlátozott; az építészekkel ellentétben nem tudnak átfogó elképzelést nyújtani a projektjéről. A legjobb, ha kisebb változtatásokat hajtanak végre az ötletein, majd mindent papírra vetnek. Még jobb, ha az ötletről konzultál az építésszel, mielőtt kapcsolatba lépne a tervezővel. Tervezője ajánlhat néhány építész társat is, ezért kérdezze meg őt is.

Műszaki rajzok készítése CAD vagy hagyományos rajzok felhasználásával

A tervezők általában technikai vagy űrtervet készítenek a CADD számítógépes program segítségével. Használhatnak azonban hagyományosabb eszközöket is, például papírt, ceruzát és vonalzót. Akárhogy is, nagyon konkrét és precíz tervet nyújtanak, amelyet az építkezés csapata aztán könnyedén megvalósíthat. Ha előnyben részesíti a műszaki rajzok elkészítésének módját, ezt megadhatja a bejegyzésében.

Együttműködés építészekkel és mérnökökkel

A tervező feladata építészekkel, mérnökökkel vagy akár tudósokkal dolgozni. Ha már felvett egy mérnököt és egy építészt, akkor a Wilio segítségével tervezőt bérelhet a csapatának kiegészítésére. Platformunk összekapcsolja Önt a területén elérhető szakemberekkel, így nem kell messzire mennie vagy sokáig várnia, mielőtt első személyes találkozóját megtartja.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery
Kezdje el keresniA Wilio projekt átlagos értéke 766 000 Ft.