Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Tető javítás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, tető javításához, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Tető javítás

Szakértőre van szüksége a Tető javítás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Tető javítás

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes tetőfedő szakembert keresni a Wilio-nál?
A tetőről megfelelően gondoskodni kell. A szivárgó vagy sérült tető több mint kellemetlenség. Az első esőzések és fagyok idején a megrongálódott tető anyagi károkat okozhat, és veszélyeztetheti a ház lakóinak biztonságát. Soha nem szabad elhalasztania a tetőjavítást ideiglenes megoldásokkal. Akár teljesen ki kell cserélnie a tetőt, meg kell javítania a részeket, vagy megfelelően meg kell tisztítania, csak néhány kattintás szükséges ahhoz, hogy minőségi tetőfedő szakembert találjon a környékén. A Wilio segít megtalálni a tetőfedő szakembert, aki segít megoldani a szél, viharok, kopás és a nem megfelelő karbantartás okozta problémákat.
Milyen képességekkel rendelkezik a tetőfedő?
Minden tetőtípus (nyereg, csípő, fél csípő, sátor, tetőtér, kerek, fűrész, kúpos, lapos stb.) különleges megközelítést és egyedi megoldást igényel, merthogy építésük és felszerelésük nagyban különbözik. A tetőfedők és bádogosok tudják, hogyan lehet professzionális eszközök, anyagok és eljárások segítségével javítani a tetőt. Tanácsot adhatnak a megfelelő tetőszerkezet és tetőfedő anyagok kiválasztásában. Eltávolítják a régi tetőfedést, kicserélik a sérült diffúziós fóliákat, a tető sérült részeit, új tetőfedést helyeznek el, és tömítik az illesztéseket. Ha szükséges, kicserélik vagy megjavítják a sérült alkatrészeket, mint pl. szarufákat. Ellenőrzik azokat a biztonsági eljárásokat is, amelyeket be kell tartani a magasban végzett munka, valamint a tető javítása és felszerelése során.
A tetőm szivárog - mit lehet csinálni, amíg egy tetőfedő vagy vízvezeték-szerelő nem jön megjavítani azt?
Ha a víz behatol a mennyezetbe, gyűjtse össze vödörbe vagy más nagy tartályba. Bútorokat vagy személyes tárgyakat mozgasson úgy, hogy ne nedvesedjenek. Ha ez biztonságos, ideiglenesen elegendő vastagságú, át nem eresztő fóliát vagy műanyag zacskót helyezhet el a tető sérült részén, hogy megakadályozza a víz behatolását a helyiségbe esőzések idején. Soha ne lépjen közvetlenül a tetőre egyedül, megfelelő védelem és a szükséges védőelemek nélkül.
Mennyibe kerül a tető javítása?
A munka költsége a munka mennyiségétől, a kár mértékétől, a felhasznált anyagoktól és az elvégzendő munkák típusától függ. Az árat befolyásolja az is, hogy a felvétel alapján értékelik-e a művet, pl. rácsos építés, tetőszerelés, rácsos zsaluzat, ereszcsatornák kiéőítése és egyéb munkák, vagy teljes teljesítmény, pl. tetőablak vagy kéményperem felszerelése. Az árat befolyásolhatja az is, hogy a tetőfedő vagy a bádogos a közelben van-e, vagy nagyobb távolságból kell utaznia.
Szükséges-e hogy legyen nálam tetőfedéshez alkalmas szerszám, vagy a kivitelező hozza a sajátját?
A tetőfedők és bádogosok általában maguk viszik az összes szükséges szerszámot és felszerelést, de a tetőfedést és egyéb építőanyagokat Önnek kell fizetnie, vagy szakemberrel egyeztetve kell szállíttatnia. Győződjön meg arról, hogy elegendő mennyiségű anyag van-e otthon. A tető javításának vagy felszerelésének árajánlatának megerősítése előtt a legjobb megállapodni abban, hogy milyen anyagokat kell megvásárolnia.
Hogyan fordul elő a tető károsodása?
A tető károsodása különféle okokból következhet be: a tető nem megfelelő felszerelése, szél, viharok, apró kártevők, például madarak vagy egerek, és a nem megfelelő karbantartás. Ezenkívül egyes tetőfedő anyagok élettartama csak 15-20 év, ezért ideje lehet a tető cseréje, ideális esetben közvetlenül azelőtt, hogy a fáradt anyag szétesne.
Milyen tetőjavításokkal tudnak segíteni a szakemberek?
A leggyakoribb probléma, amelyen egy tetőfedő vagy vízvezeték-szerelő segíthet, az a szivárgó tető. Ennek oka lehet megrepedt vagy leesett tetőfedés, sérült vízszigetelő tetőfólia vagy a felületi tömítőanyag problémája. Egy másik gyakori probléma az eltömődött, megrepedt vagy elszakadt ereszcsatornák és vízelvezető csövek, amelyek miatt víz szivároghat a tetőről.
Hogyan találhatok jó szakértőt a tető felszereléséhez vagy javításához?
Érdeklődés a Wilion gyors és egyszerű módja annak, hogy tapasztalt és hajlandó szakembereket találjon a környéken. A Wilio segít megtalálni a szakértőt, aki alkalmazkodni tud az Ön idejéhez, és elvégezheti az összes szükséges munkát.
Mennyi ideig tart a tető javítása?
A tető javítása több napig is eltarthat, a tető méretétől és a kár mértékétől függően. A javítás menete az időjárástól is függ, mert a legtöbb tetőjavítást csak jó időben lehet elvégezni, ha nem esik az eső.
Milyen munkát végez a tetőfedő?
A tetőfedők és bádogosok új tetőket javítanak és raknak fel, hogy biztosítsák azok átjárhatatlanságát és az időjárásnak való ellenállást. Más tetőelemekkel is dolgoznak, például ereszcsatornákkal, lefolyókkal, és napelemekkel.

Milyen szolgáltatásokat tartalmazhat a tetőjavítás?

Tető karbantartása és tisztítása
Akár meg kell tisztítania a tetőz és meg kell akadályoznia annak károsodását, akár rendszeres karbantartást kell végeznie, a Wilio segít megtalálni a megfelelő szakembert. A szakember megvizsgálja a tetőt, azonosítja a problémákat, és javaslatot tesz egy eljárásra, amellyel a tető újszerűnek tűnik. A tető élettartamának meghosszabbítása érdekében rendszeresen ellenőrizni és karbantartani kell azt védőbevonatokkal és tömítésekkel.
Tetőszerelés
Akár tetőt épít egy új házra, akár egy régebbi ház tetőjét cseréli, a tetőjavítással és -szereléssel foglalkozó szakember biztosítja, hogy otthona száraz, biztonságos és időjárásálló legyen.
Tetőjavítás
A tető bármilyen sérülését szivárgás előtt meg kell javítani, ami károsíthatja azt, és nedvességhez és a penészhez vezethet. A tetőjavítási szakértő felméri a károkat, és javaslatot tesz a továbblépésre. A javítás lehet egyszerű vagy összetett, és magában foglalhatja a tetőburkolatok cseréjét, a rozsda eltávolítását és a fém alkatrészek javítását, a tömítőanyagok és a kötőelemek cseréjét.
Az ereszcsatornák felszerelése és javítása
Az ereszcsatornákból és vízelvezető csövekből álló vízleeresztés a tetőről fontos a tető hosszú élettartama szempontjából. Ha az ereszcsatornák eltömődtek, rozsdásak, sérültek, szakadtak vagy szivárognak, különféle problémákat okozhatnak. A tetőjfedő szakember segíthet új ereszcsatornák felszerelésében, a sérült ereszcsatornák és lefolyók javításában, vagy az ereszcsatornák tisztításában.
TetőjavításÁdám K.
TetőjavításErvin A.
TetőjavításJános D.
TetőjavításMarkos D.
TetőjavításPeter S.
TetőjavításSándor R.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt