Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Tetőjavítás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, tető javításához, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

1 513 szakember

4 041 befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

252 005 + alkalmazásletöltés

Tetőjavítás

Szakértőre van szüksége a Tetőjavítás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

1 513 szakember

4 041 befejezett projekt

4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

252 005 + alkalmazásletöltés

Szolgáltatók

18 032 szolgáltató a környéken

András K.

vállalat
Sülysáp
4,8

Szobafestő, festő

Igazi EZERMESTER. 40 éves munka amit az építőiparba töltöttem, most szeretnék saját magam úra lenni.Amivel foglalkozom :kőműves munka, festés, hűté- fűtés, burkólás, hegesztés stb. Munkám után mondjon bárki kritikát.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása

Gergely C.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,8

Szobafestő, festő

Fiatalos, csapat vagyunk. Rendezetten, tisztán dolgozunk. Igényes, szép munkát végzünk. Számlaképesen dolgozunk. Vállaljuk házak, lakások külső és belső teljes vagy részleges felújítását. Bútor össze szerelést. Javítási munkálatokat. Bontást, törmelék (sitt) elszállítást. Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot !

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása

István K.

Egyéni vállalkozó
Bicske
4,8

Kőműves munkák

Kertészeti munkákat, famunkákat az ácsszerkezettől a bútorokig, és kőműves munkákat vállalunk. Három főből álló brigádunk tagjai az építő ipar különböző területein jártasak, ezért komplett felújítási munkákat is vállalunk. Jól összeszokott csapat, gyors és pontos munkavégzés. A munkánkat gyakran segitik külsős szakemberek, például építő mérnök, így elkerülhető, hogy ne csak egy-egy szakterületen legyen minden hibamentes, hanem a teljes munka egyben is kifogástalan legyen.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása

Ádám J.

vállalat
Budapest
4,7

Szobafestő, festő

Üdvözlöm Jónás Ádám vagyok 7 éve foglalkozok lakasfelújítással. Komplett lakásfelújítas egy kézben, a bontástól a kapcsolóig. Egyéni vállalkozóként szerzőzédessel vállaljuk a kivitelezést.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása

Richárd S.

vállalat
Dunakeszi
4,4

Kőműves munkák

Jó napot! Én és kollégáim több éves gyakorlattal rendelkezünk. Megbízható, precíz munkát végzünk. Forduljanak hozzánk bizalommal.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása
Mutass többet
Gyakran ismételt kérdések

Miért érdemes tetőfedő szakembert keresni a Wilio-nál?
A tetőről megfelelően gondoskodnod kell. A hiányos vagy sérült tető több mint kellemetlenség. Az első esőzések és fagyok idején a megrongálódott tető anyagi károkat okozhat, és veszélyeztetheti a ház lakóinak biztonságát. Soha nem szabad elhalasztani a tetőjavítást ideiglenes megoldásokkal. Akár teljesen ki kell cserélni a tetőt, meg kell javítani a részeket, vagy megfelelően meg kell tisztítani, csak néhány kattintás szükséges ahhoz, hogy minőségi tetőfedő szakembert találj a környékeden. A Wilio segít megtalálni azt a tetőfedő szakembert, aki segít megoldani a szél, viharok, kopás és a nem megfelelő karbantartás okozta problémákat.
Milyen képességekkel rendelkezik a tetőfedő?
Minden tetőtípus (nyereg, csípő, fél csípő, sátor, tetőtér, kerek, fűrész, kúpos, lapos stb.) különleges megközelítést és egyedi megoldást igényel, merthogy építésük és felszerelésük nagyban különbözik. A tetőfedők és bádogosok tudják, hogyan lehet professzionális eszközök, anyagok és eljárások segítségével javítani a tetőt. Tanácsot adhatnak a megfelelő tetőszerkezet és tetőfedő anyagok kiválasztásában. Eltávolítják a régi tetőfedést, kicserélik a sérült diffúziós fóliákat, a tető sérült részeit, új tetőfedést helyeznek el, és tömítik az illesztéseket. Ha szükséges, kicserélik vagy megjavítják a sérült alkatrészeket, mint pl. szarufákat. Ellenőrzik azokat a biztonsági eljárásokat is, amelyeket be kell tartani a magasban végzett munka, valamint a tető javítása és felszerelése során.
A tetőm szivárog - mit lehet csinálni, amíg egy tetőfedő vagy vízvezeték-szerelő nem jön megjavítani azt?
Ha a víz behatol a mennyezetbe, gyűjtsed össze vödörbe vagy más nagy tartályba. Bútorokat vagy személyes tárgyakat célszerű úgy elmozdítani, hogy ne nedvesedjenek. Ha ez biztonságosan megoldható, ideiglenesen elegendő vastag, át nem eresztő fóliát vagy műanyag zacskót elhelyezni a tető sérült részén, hogy megakadályozzad a víz behatolását a helyiségbe esőzések idején. Soha ne lépj közvetlenül a tetőre egyedül, megfelelő védelem és a szükséges védőelemek nélkül.
Mennyibe kerül a tető javítása?
A munka költsége a munka mennyiségétől, a kár mértékétől, a felhasznált anyagoktól és az elvégzendő munkák típusától függ. Az árat befolyásolja az is, hogy milyen típusú munkát kell elvégezni, pl. rácsos építés, tetőszerelés, rácsos zsaluzat, ereszcsatornák kiépítésé és egyéb munkák, pl. tetőablak vagy kéményperem felszerelése. Az árat befolyásolhatja az is, hogy a tetőfedő vagy a bádogos a közelben van-e, vagy nagyobb távolságból kell utaznia.
Szükséges-e hogy legyen nálam tetőfedéshez alkalmas szerszám, vagy a kivitelező hozza a sajátját?
A tetőfedők és bádogosok általában maguk viszik az összes szükséges szerszámot és felszerelést, de a tetőfedést és egyéb építőanyagokat neked kell fizetned, vagy szakemberrel egyeztetve kell szállíttatnod. Győződj meg arról, hogy elegendő mennyiségű anyag van-e otthon. A tető javításának vagy felszerelésének árajánlatának megerősítése előtt a legjobb megállapodni abban, hogy milyen anyagokat kell megvásárolnod.
Hogyan fordul elő a tető károsodása?
A tető károsodása különféle okokból következhet be: a tető nem megfelelő felépítése, szél, viharok, apró kártevők, például madarak vagy egerek, és a nem megfelelő karbantartás. Ezenkívül egyes tetőfedő anyagok élettartama csak 15-20 év, ezért ideje lehet a tető cseréje, ideális esetben közvetlenül azelőtt, hogy az elavult anyag szétesne.
Milyen tetőjavításokkal tudnak segíteni a szakemberek?
A leggyakoribb probléma, amelyen egy tetőfedő vagy vízvezeték-szerelő segíthet, az a szivárgó tető. Ennek oka lehet megrepedt vagy leesett tetőfedés, sérült vízszigetelő tetőfólia vagy a felületi tömítőanyag problémája. Egy másik gyakori probléma az eltömődött, megrepedt vagy elszakadt ereszcsatornák és vízelvezető csövek, amelyek miatt víz szivároghat a tetőről.
Hogyan találhatok jó szakértőt a tető felszereléséhez vagy javításához?
A Wilion keresztül gyors és egyszerű módon találhatsz tapasztalt és készséges szakembereket a környékeden. A Wilio segít megtalálni a szakértőt, aki alkalmazkodni tud az időbeosztásodhoz, és elvégezheti az összes szükséges munkát.
Mennyi ideig tart a tető javítása?
A tető javítása több napig is eltarthat, a tető méretétől és a kár mértékétől függően. A javítás menete az időjárástól is függ, mert a legtöbb tetőjavítást csak jó időben lehet elvégezni, ha nem esik az eső.
Milyen munkát végez a tetőfedő?
A tetőfedők és bádogosok új tetőket javítanak és raknak fel, hogy biztosítsák azok szigetelését és az időjárásnak való ellenállást. Más tetőelemekkel is dolgoznak, például ereszcsatornákkal, lefolyókkal, és napelemekkel.
Milyen szolgáltatásokat tartalmazhat a tetőjavítás?

Tető karbantartása és tisztítása
Akár meg kell tisztítanod a tetőt és meg kell akadályoznod annak károsodását, akár rendszeres karbantartást kell végezned, a Wilio segít megtalálni a megfelelő szakembert. A szakember megvizsgálja a tetőt, azonosítja a problémákat, és javaslatot tesz egy eljárásra, amellyel a tető felújítható. A tető élettartamának meghosszabbítása érdekében rendszeresen kell ellenőrizni és karbantartani azt védőbevonatokkal és tömítésekkel.
Tetőszerelés
Akár tetőt építesz egy új házra, akár egy régebbi ház tetőjét cserélnéd le, a tetőjavítással és -szereléssel foglalkozó szakember biztosítja, hogy otthonod száraz, biztonságos és időjárásálló legyen.
Tetőjavítás
A tető bármilyen sérülését szivárgás előtt meg kell javítani, mivel az károsíthatja azt, nedvességhez és a penészhez vezethet. A tetőjavítási szakértő felméri a károkat, és javaslatot tesz a következő lépésre. A javítás lehet egyszerű vagy összetett, és magában foglalhatja a tetőburkolatok cseréjét, a rozsda eltávolítását és a fém alkatrészek javítását, a tömítőanyagok és a kötőelemek cseréjét.
Az ereszcsatornák felszerelése és javítása
Az ereszcsatornákból és vízelvezető csövekből álló vízleeresztés a tetőről fontos a tető hosszú élettartama szempontjából. Ha az ereszcsatornák eltömődtek, rozsdásak, sérültek, szakadtak vagy szivárognak, különféle problémákat okozhatnak. A tetőfedő szakember segíthet új ereszcsatornák felszerelésében, a sérült ereszcsatornák és lefolyók javításában vagy az ereszcsatornák tisztításában.
Milyen szolgáltatásokat tartalmazhat a tetőjavítás?

A javítás típusai

 • Törött pala, fémlemez, aszfalt- vagy műanyag tetőfedés vagy egyéb anyagok és lécek eltávolítása és javítása  
 • Tetőfedés, zsindely, cserép, lemez, pala alkalmazásával, vágással és kiegészítőkkel együtt 
 • Faszerkezetek, gerendák és szarufák vizsgálata  
 • Szélvédő lemezek felszerelése a tetőkre  
 • Rácsok felszerelése
 • Tetőrácsos zsaluzat  
 • Fóliatakarás és tetőszerkezet összeállítása  
 • Kémények és falak vágása és burkolása  
 • Kéményperem beépítése  
 • Ereszcsatorna felszerelése  
 • A tetőfugák tömítése habarccsal  
 • Tetőablak beépítése
Tanácsok és tippek

Ne felejtsen el vigyázni

A tetőfedők sokkal többet tehetnek Önért mint egy új tető telepítése. Kijavíthatják a tető egyes részeit, kicserélhetik a régi tetőfedéseket, megjavíthatják az ereszcsatornákat és a lefolyókat, és a teljes tető karbantartását ellenőrizhetik, ha ez szükséges a további problémák elkerülésére a jövőben.

Ellenőrizze a megvalósítást

Annak érdekében, hogy minden munkát jól végezzenek, ellenőrizze a munkát közben és befejezése után is.

Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Galéria

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

TetőjavításÁdám K.
TetőjavításErvin A.
TetőjavításJános D.
TetőjavításMarkos D.
TetőjavításPeter S.
TetőjavításSándor R.