Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

TV-készülék felszerelése a falra

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, tv-készülék felszereléséhez a falra, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

TV-készülék felszerelése a falra

Szakértőre van szüksége a TV-készülék felszerelése a falra kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: TV-készülék felszerelése a falra

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért a Wilio segítségével szereljen tévét a falra?
A TV-készülék falra helyezése a dizájn és helytakarékosság szempontjából praktikus. Telepítése azonban nehezebb, ezért hagyja a telepítést a megfelelő eszközökkel és tudással rendelkező Wilio szakemberek számára. TV vásárlásakor a kiskereskedő telepítési szolgáltatásokat is kínálhat Önnek, de Ön pénzt takaríthat meg és jobb szolgáltatásokat kaphat, ha TV-telepítőt alkalmaz a környékén lévő Wilio-n. Hasonlítsa össze az elégedett ügyfelek értékeléseit és véleményét, és válasszon egy technikust, aki úgy szereli fel a TV-készülékét, hogy nem károsítja a falat és a TV-t. Küldje el munkáját ingyen a Wilio-nak, és közölje, milyen fali szerelési szolgáltatásokra van szüksége. Ajánlatokat fog kapni a helyi telepítőktől, és ha nagyszerű film- és zenei élményre vágyik, akkor ők is segíthetnek a házimozi kialakításában.
Miért kell a tévét a falra szerelni?
A TV-készülék falra akasztásának számos oka van. Legfőképpen helyet takarít meg, kevésbé valószínű, hogy sérül, és gyerekek számára is biztonságosabb. A falon lévő TV-képernyő elősegíti szobája kialakítását, kényelmesebb szemszöget és jobb élményt nyújt.
Milyen méretű (milyen átlóval rendelkező) tévék szerelhetők fel a falra?
Válasszon szobájának megfelelő méretű TV-t. A megfelelő átlóméret kiválasztásakor számos fontos tényezőt kell figyelembe venni. Ha túl kicsi méretet választ, megzavarhatja a kényelmet nézés közben. Ha viszont túl nagy, akkor betöltheti a nappalit. A TV kiválasztásakor szem előtt kell tartanunk a megfelelő nézési távolságot, amely függ az átló hosszától és a felbontástól. Általánosságban - minél nagyobb az átló, annál nagyobb távolságra lesz szükség a képernyő és a kanapé között (a TV-képernyők átlója körülbelül 1 m és 40 cm között mozog). A szoba mérete alapvetően befolyásolja a TV méretét. Minél nagyobb a képernyő felbontása, annál közelebb ülhet. Célszerű elérni az optimális nézési távolságot, azon a helyen, ahol ülni fog. Ha a tévét a falra akasztja, a vezetékeket elrejtheti a falban.
Felszerelheti a tévét téglafalra vagy kandalló fölé?
Igen, a TV felszerelhető tégla vagy panel falára. A telepítő ennek megfelelően választja ki a megfelelő rögzítési módot. A TV-t nem javasoljuk kandalló feletti falra szerelni. Ha úgy dönt, vállalja a tévé hőkárosodásának lehetséges kockázatát, akkor ezzel érvényteleníti a garanciát. A telepítő azonban ellenőrzi a telepítés helyét, és a lehető legjobbat ajánlja.
Mennyi ideig tart a TV csatlakoztatása?
A TV-készülék falra történő felszerelése, azaz a TV-készülék konzolra akasztása és csatlakoztatásai körülbelül 2 órát vesz igénybe; a bonyolultabb telepítések hosszabb időt vehetnek igénybe. Ha gyors, professzionális telepítés és pénzmegtakarítás érdekli, vegye fel a kapcsolatot a Wilio céggel. A tévékészülék falra szerelésének átlagos költsége a Wilio segítségével 20-50 Ftó között mozog. A síkképernyős TV alapbeállítása olcsóbb, drágábbak lesznek az egyéb szolgáltatások, mint például a hangszórók telepítése, házimozi-telepítés, kábelezés elrejtése, hogy ne zavarják vizuálisan a belső teret.

Szolgáltatások

Mit tesznek a technikusok, ha falra szerelik?
A professzionális szerelők tudják, hogyan kell a TV-t bármilyen felületre felszerelni és az esztétikus kábeleket lefedni. A robusztus fali konzoloknak, a szakmai tapasztalatnak és a megfelelő eszközöknek köszönhetően biztonságosan, megfelelő magasságban és a fal károsodása nélkül telepítik a TV-t.
TV-szerelés
Tájékoztassa a telepítőt a tévé átlós méretéről, típusáról és márkájáról, hogy kiválaszthassa a megfelelő kerettartókat, amelyek biztonságosan képesek megtartani a súlyát, valamint elegáns és professzionális felületet hagynak maguk után. Ha különleges követelményei vannak, egy tapasztalt telepítő tudja, hogyan kell a TV-t konzolok nélküli falra szerelni.
Televíziós terjesztés
akár TV-jét közvetlenül a falra szerelik, a TV, házimozi vagy kábeltévé telepítésekor különböző módon rejtheti el a kábeleket, hogy ne rontsák el a szoba kialakítását.
Hangszóró- csatlakozás
Csatlakoztathat további hangszórókat, hangszórócsíkokat, hangpaneleket a tévékhez, hogy magával ragadó térhangzást kapjon, amely így optimális házimozi és zenehallgatási élményt nyújt. A televízió vezetékeit a falakba rejthetjük a tervezés és az esztétika szempontjából.
TV-beállítások
Ha új TV-t telepített, a helyi szakemberek TV-beállítási szolgáltatást is igénybe vehetnek. Segítenek a kábel TV, a műholdas állomás (Skylink) vagy az Internet TV (UPC, Magio vagy Orange) csatlakoztatásában, az analóg csatornák hangolásában, és kalibrálni tudják a TV-t - képbeállítást pl. fényerő, kontraszt vagy színhőmérséklet a filmstúdiókban alkalmazott szabványnak megfelelően, hogy a legtöbbet hozza ki új HD, 4K vagy Smart TV-jéből.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt