Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Tv-szerviz
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóRemek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Tv-szerviz

Szakértőre van szüksége a Tv-szerviz kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Gyakran ismételt kérdések
Miért keressen egy környékbeli TV-szerelőt Wilio-val?
Problémája van a TV-vel és szerelőt keres a közelben? A szerelő felkeresése két okból is megfelelő választás. Először is, nem ajánlott a TV elektromos alkatrészeinek javítása - ez veszélyes és még több kárt okozhat. Másodszor, a készülék üzembe helyezése a probléma diagnosztizálása érdekében (remélve, hogy megoldják) gyakran olcsóbb, mint egy új TV-t vásárolni. A minőségi javításnak köszönhetően rövid idő alatt újra élvezheti kedvenc műsorát az otthona kényelmében. A legjobb hely a TV-szerelő keresésére a Wilio. Nálunk tapasztalt szakértőket talál, akik azonnal segítenek.
Melyek a TV-vel kapcsolatos leggyakoribb problémák?
Gyakori problémák pl. a képernyő hibás működése, némítás, bekapcsolási problémák, vonalak és fekete árnyékok megjelenítése a képernyőn, a HDMI bemenetek hibás működése és a Wi-Fi csatlakozási problémák az okos TV-knél.
Mit kell tennem, mielőtt kapcsolatba lépnék egy szerelővel?
A TV-javítás lefoglalása előtt végezzen alapvető ellenőrzéseket, hogy meg tudja-e oldani vagy legalább diagnosztizálni a problémát. Többek között ki- és bekapcsolhatja a TV-t, ellenőrizheti a csatlakoztatott kábeleket, csatlakoztathatja a TV-t egy másik elektromos aljzathoz, ahol nincs más alkatrész csatlakoztatva, ellenőrizheti a beállításokat és a bemeneteket, és a távirányítóval visszaállíthatja a gyári beállításokat.
Javítható a TV-m, vagy újat kell vennem?
Ha a TV-je nem régi, érdemes egy szerelőt keresnie, hogy kiderüljön, melyik a legkedvezőbb lehetőség az Ön számára. Az információk segítenek eldönteni, hogy újat vásárol, vagy megjavíttatja a jelenlegi TV-t.
Szervizbe kell vinnem a TV-met, vagy kijönnek megszerelni?
A legelőnyösebb lehetőség ha a szerelő házhoz jön. A javítás időpontját a szervízben tudja megbeszélni. A mobilszervíz magával hozza a leggyakoribb javítóeszközöket és alkatrészeket. Ha a problémát a helyszínen nem lehet megoldani, speciális alkatrészek megrendelése után elviszik a TV-t, és befejezik munkájukat.
Szükség van-e valamilyen képesítésre ahhoz hogy valaki szerelő legyen?
Bár a TV-szerelőknek általában nem kell külön végzettséggel rendelkezniük, sokan közülük elvégeztek egy szakképzést, vagy elektronikai képesítéssel rendelkeznek.
Mennyibe kerül egy TV javítása?
A TV javításának költsége egy Wilio-n talált szerelő által általában 10.000 és 40.000 Ft között mozog. Az ár a TV típusától, a meghibásodástól, a javításhoz szükséges időtől, valamint az összes szükséges alkatrész költségétől függ.
Szükségem van egy engedéllyel rendelkező szakemberre a TV javításához és telepítéséhez?
Bizonyos beavatkozásokhoz engedéllyel rendelkező szakemberre van szükség. Az ajánlat elfogadása előtt mindig győződjön meg arról, hogy a szerelő rendelkezik a TV-készülék javításához és felszereléséhez szükséges megfelelő jogosultságokkal.
Mit tartalmaz a TV javítási és szerelési szolgáltatás?
A TV javítási és telepítési szolgáltatások különféle feladatokból állnak, a probléma felmérésétől és az ok felkutatásától kezdve, a hang-, kép-, képminőség hibaelhárításán át, a hibás vagy sérült alkatrészek cseréjéig, valamint az intelligens tévék Wi-Fi-kapcsolatának beállításáig. A bonyolultabb javításokhoz szükség lehet egy szerelőre, aki a TV-t műhelyébe viszi.
Szolgáltatások
Tv hibaelhárítás
Alapvető szolgáltatás, amely magában foglalja a televízió működésének ellenőrzését, és a probléma okának meghatározását. Ezt számos tényező okozhatja, például hibás vezetékezés, elégtelen áramellátás vagy rossz / hibásan működő alkatrészek. A szerelő megpróbálja meghatározni a probléma jellegét, és tájékoztatja Önt a szükséges javításokról és alkatrészekről, amelyeket meg kell vásárolnia.
Tv képernyők javítása
A legtöbb tv-szerelő gyorsabban képes megjavítani az újabb LCD vagy LED tv-ket. Régebbi, lapos képernyő nélküli modelleknél a javítás bonyolultabb lehet, az alkatrészek drágák vagy nehezen beszerezhetők. Ha LCD vagy LED tv-je megrepedt vagy elromlott, bizonyos esetekben előfordulhat, hogy a szerelő megjavítja vagy kicseréli. A szerelő felméri a kárt, és tájékoztatja Önt a javítás áráról és időtartamáról.
Okos tv-k telepítése
Az internetkapcsolattal rendelkező intelligens tv-k napjainkban alapfelszereltségnek számítanak, de a wifihálózathoz való csatlakozás bonyolult lehet. Ha kapcsolódási problémája van, a szerelő megtalálja és megoldja a problémát. Ezenkívül elvégzi az összes szükséges lépést a Smart tv és a wifi összekapcsolásához, valamint ellenőrzi a vezeték nélküli kapcsolatokat és kábeleket a jelosztón, illetve a tv-n. Ellenőrzi a wifi jel erősségét, és egyes esetekben javasolhatja az jelosztó vagy a televízió elmozdítását a jel javítása érdekében.
Problémáim vannak a tv-jellel. Mi lehet a probléma?
Az antennát vihar, madarak vagy állatok károsíthatják a tetőn. Jelproblémák a magas épületeken, a fákon vagy más objektumokon keresztüli jelterjedés blokkolása miatt is jelentkezhetnek. Alkalmazzon antennaszerelőt az alapos diagnózis és a hibaelhárítás érdekében.
Meddig lesz működőképes a műhold?
A legtöbb televíziós műholdat legalább 10 évre tervezték. A funkcionalitás az időjárási körülményektől (erős viharok, szél vagy hó) függ. Ha gyenge teljesítményt észlel, javításra vagy cserére lehet szükség.
Mennyi ideig tart egy műhold telepítése?
A műhold telepítése körülbelül 2 órát vesz igénybe. Ha a ház többszintes, vagy további berendezéseket kell felszerelnie, ez az idő meghosszabbodhat.
Mennyibe kerül egy műholdas tv telepítése?
A műhold telepítése a Wilio-n keresztül megbízott szerelőknél 20 000 - 60 000 Ft-ba kerül. Az ár attól függően változhat, hogy mit kell felszerelnie, milyen magas a háza, vagy hogy szükséges-e bármilyen javítás.
Mit jelent a műholdas telepítés?
A műholddal foglalkozó szerelők a szolgáltatások széles körében alkalmazhatják műszaki ismereteiket. Az alábbiakban felsoroljuk a leggyakoribb szolgáltatásokat.
Műholdas telepítés
A szerelő segít kiválasztani az otthona számára megfelelő parabola antennát. A műholdat kívülre kell felszerelnie, általában a tetőre. A szerelő meghatározza az adó helyét, és a műholdat a megfelelő irányba irányítja. A legjobb és legmegbízhatóbb vétel érdekében teszteli és állítja be a jelet. Amint a műhold a helyén van, a szerelő a kábelt a műholdról az otthonon (falon) keresztül a tv-ig vezeti. Gondoskodni fog a helyes csatlakozásról, és lehetővé teszi kedvenc tv-műsorainak megtekintését.
Műhold javítása
A televíziós műholdak működőképessége általában tíz év. Ha a műhold nem rendeltetésszerűen működik, akkor javításra vagy újbóli beállításra lehet szükség. Vannak olyan esetek, amikor az időjárás gyakori és hirtelen változása, a károsodott fák, de a madarak vagy az élővilág is arra kényszeríti a műholdat, hogy a megfelelő helyről elmozduljon, elhajoljon vagy eltörjön. A műhold megjavításával pénzt takaríthat meg, és jelproblémáját is gyorsabban megoldhatja, mintha egy újat vásárolna. A szerelő általában szemrevételezést végez a talajról és a tetőről, hogy megtudja, mi a probléma. Megvizsgálja a jel vételét, és visszahelyezi a műholdat arra a helyre, ahol a legjobb jel van. Ha a problémát az időjárás és a külső behatások okozzák, javasolhat más megoldást, pl. erősítő telepítése a vételi jel növelése érdekében.