Úszótamfolyam

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, úszótamfolyamhoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet
218 szolgáltatók
Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet

Miért éppen Wilio?

A Wilio segít megtalálni a minőségi szakembereket a környékéről.

A Wilio segit szakképzett szakemberek megtalálásában szinte minden szolgáltatáshoz. Próbálja ki a Wilio-t ingyen.

27 638szakember
50 983befejezett projektek
4,8 / 5szakértőink átlagos értékelése
199 720 alkalmazásletöltések

Hogyan működik a Wilio?

Add meg a keresleted

Addj meg pár választ arról, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged.

A legjobbakat szólítjuk meg.

A legjobb és a követelményeidnek leginkább megfelelő szakembereket találjuk meg.

Válaszd ki a legjobb kínálatot.

Hasonlítsd össze a kínálatot és válaszd ki a legjobbra értékelt szakembert.

Add meg a keresleted

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Mit kell tudnom

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes úszásoktatót keresni a Wilio-val?

Vitathatatlan a sport és az úszás fontossága, különösen az emberi egészség szempontjából. Az úszás nemcsak a betegségek megelőzésében és az optimális egészség megőrzésében játszik szerepet, hanem segít fenntartani a jó fizikai és mentális állapotot, szívósságot és a káros környezeti hatásokkal szembeni ellenállást. Ez az egyik legkevésbé kockázatos sport. Ezen kívül az úszás minden egyén számára megfelelő tevékenység - a legfiatalabbaktól a legidősebbekig. Az úszás azonban nem mindenkinek jön természetes módon. Ön akár felnőtt, aki soha nem tanult meg úszni, akár szülő, aki meg akarja taníttatni gyerekeit úszni, könnyen megtalálhatja az úszásoktatót a Wilio-nál. Egyszerűen írja be a keresőbe, hogy úszásoktatót keres, írja le azt, hogy kinek van szüksége az oktatásra, és milyen gyakorisággal szeretne úszásra járni.

Szükségem van saját medencére a privát úszásoktatáshoz?

Bár a saját medencéhez való hozzáférésnek megvannak a maga előnyei, ez nem szükséges. Néhány oktatónak megvan a kedvenc medencéje, amelyet szívesen használnak, vagy Ön megszervezheti az órát bármely nyilvános uszodába.

Milyen végzettséggel kell rendelkeznie egy úszástanárnak?

Bár formális oktatás nélkül is lehet nagyszerű oktató valaki, vannak országosan elismert úszástanár-tanfolyamok. Ha professzionálisabb célja van az úszással, például életmentőnek, vízimentőnek vagy búvárnak készül, akkor oktatójának el kell végeznie a megfelelő tanfolyamot. Ha az órákat gyermek számára keresik, akkor célszerű olyan oktatót keresni, aki gyermekekkel dolgozik.

Mi az alsó korhatár gyerekeknél?

A csecsemők újszülöttként is elkezdhetnek a vízbe szokni, de leggyakrabban hat hónapos korukban kezdik a baba medencében tartott órákat. A babaúszás a születés utáni időszak kellemes elfoglaltsága lehet bármelyik szülő számára. Az édesvízi medencék mellett vannak még sósvizes tanfolyamok is.

Mennyi ideig tart megtanulni úszni?

Teljesen az ambíciótól és számos személyes tényezőtől függ. Nincs két ember aki ugyanabban a tempóban fejlődik, de rendszeres órákkal és gyakoribb tandíjakkal felgyorsíthatja a dolgokat (pl. heti kétszer, nem pedig heti egyszer). A víztől félő gyermeknek hosszabb ideig tart megbirkózni az úszással, mint annak, aki szeret csobbanni, de az általa megszerzett úszási képességek egész életében hasznosak lesznek számára.

Mikor hagyjam abba az úszásoktatást?

Ha vízbiztonsági leckéket vesz, fontos tisztában lennie azzal, hogy a medencében és különösen a tengerben mindig fennáll a kockázat. Egy jó aranyszabály azonban az, hogy az oktatás abbahagyása előtt képesnek kell lennie 100 méter leúszására segítség nélkül.

Mennyibe kerül egy úszásoktató?

Az úszásoktatás átlagos költsége 3.000-5.000 Ft/óra körül mozog. Ne feledje azonban, hogy több órára is szüksége lesz, hogy biztonságban érezze magát a vízben.

Mit várhatunk egy úszásoktatótól?

Az úszásoktatás az Ön vagy gyermekei igényeihez igazítható. Függetlenül attól, hogy gyermeke még soha nem volt vízben, vagy éppen azt szeretné, ha versenyeken venne részt, a Wilio mindenféle úszásoktatóval rendelkezik az Ön igényeinek megfelelően. Amint felvázolja mit szeretne, a Wilio-n beszélhet néhány oktatóval, és megtalálhatja azt, aki a legjobban megfelel a céljainak. Képesek lesznek adni Önnek egy tantervet és hozzávetőleges képet arról, hogy hány órára lesz szüksége ahhoz, hogy eljusson oda, ahova szeretne. Ne feledje, hogy az Ön által elfogadott ár csak az oktató idejére vonatkozik. Ha nyilvános uszodát kell használnia, vagy speciális felszerelést (fürdőruha, szemüveg, úszók) kell vásárolnia, ezek a költségek meghaladják az óra költségvetését.

Szolgáltatások

Úszásoktatás gyerekeknek

Szülőként gyermeke fejlődése az egyik legfontosabb dolog az Ön számára. Ez azt is jelenti, hogy gyermeke tudjon úszni. A gyermekeknek szóló úszásoktatás megismerteti gyermekeit a vízi világgal, és megtanítja őket arra, hogy mozgékonyak legyenek a vízben és biztonságban érezzék magukat. A kisgyermekektől kezdve az iskoláskorú gyermekekig lehetőség van a vízben levő órák előkészítésére, amelyek lehetővé teszik számukra az úszáshoz szükséges segédeszközök használatát és az önálló úszást. Ne feledje, hogy a kisbabák számára szervezett csoportos órákhoz a szülő medencében való tartózkodása is szükséges.

Úszásoktatás felnőtteknek

Nem minden felnőtt tanult meg úszni fiatalabb korában, de soha nem késő. Hasznos lesz az egészségére, és egyúttal képes lesz hasznosan eltölteni a szabadidejét. Néhány tanfolyam segít leküzdeni a félelmeit, valamint megérteni az alapvető mozgásokat és légzési technikákat.

Versenyképes úszóedzés

Ha gyermeke nagy érdeklődést mutat az úszás iránt, és versenyképes, tanácsos egy tapasztalt úszóoktatót felvenni, aki rendelkezik tapasztalattal a versenyúszásban. Egy ilyen professzionális oktató képes lesz átalakítani az úszási technikákat, gyakorolni a szakmai elemeket (például a víz alatti kanyarokat) és felkészíteni a gyermekét a medence mellől.

Életmentő tanfolyamok

Nem számít, milyen jól tud valaki úszni, mindig fennáll a baleset veszélye. A vízben lévő ember megmentésére használt helyes módok ismerete életeket menthet. Ezen túlmenően életmentőnek lenni szórakoztató és hasznos részmunkaidős állás sok hallgató számára. Nekik szánják az életmentő tanfolyamokat, amelyek sikeres elvégzése után életmentő bizonyítványt is kapnak.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery
Kezdje el keresniA Wilio projektek átlagos értéke 766 000 Ft.