Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Útépítés
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóRemek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 440 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Útépítés

Szakértőre van szüksége a Útépítés kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Szolgáltatások
Mit jelent a csempék fektetése?
A járólap-lefektető segíthet a munka megvalósításában, amely magában foglalja az útburkolatok (járólapok) fektetését vagy javítását az úttesteken, járdákon és a kültéri teraszokon. Az alábbiakra számíthatsz az egyes burkolattípusoknál:
Műút
Minden ház elengedhetetlen része a felhajtó, amely egyben az építési jóváhagyás egyik feltétele. A műút kikövezése növeli háza vonzerejét és értékét. A járólap-szakember a munkát az aljzat előkészítésével kezdi meg. Az aljzatnak kellően erősnek és teherbírónak kell lennie, ugyanakkor át kell engednie az esővizet. Kiássák és kiegyenlítik a felületet, vastag zúzott kő alapréteget öntve rá, amelyet vibrációs lemez segítségével kell tömöríteni. Ezt általában szegélyek elhelyezése követi, amelyek meghatározzák és összekapcsolják az egymásba illeszthető burkolat által lefedett terület határait. Ezt követően finom zúzott kő alapréteget kell felhordani és tömöríteni. Az utolsó lépés a terület feltöltése apró kövekkel, amelyeket összekötő burkolatok fektetésére szánnak. A felületnek egyenletesnek és tömörítettnek kell lennie. Ezt követi a reteszelő burkolat fektetése, azaz az egyes blokkokat egymás közelében helyezzük el az előkészített felületen. Végül a járólap-szakember homokkal tölti ki a csempék közötti kötéseket.
Teraszok burkolása
Szükséged van néhány cserép (csempe) elhelyezésére a teraszodon vagy a medence körül? A burkolatból készült felületek csökkentik a gyep területét, minimalizálják a fűvágást és a karbantartást, simák és egyenletesek. A fagyálló és csúszásgátló csempék mindig alkalmasak a ház melletti teraszra és a szabadtéri medence közelében. Útburkoló-beszállítód segít kiválasztani a legjobb burkolatot, amely megfelel a ház homlokzatának és építészetének. Biztosítjuk a professzionális megközelítést és az ügyfelek elégedettségét.
Macskaköves járdák
A burkolat praktikus és vonzó alternatívája lehet a beton járdáknak. Szállítód használhat pl. téglaburkolatot bármilyen alakú és ívű ösvény vagy kerti járda kirakásához. Megjelölik a bekötőút tervét, alaposan előkészítik a tömörített alapot és téglacsempéket helyeznek el a meghatározott mintában. Végül a szakemberek homokkal töltik ki a csempék közötti kötéseket.
Útburkolat-javítás
Bár a műút, a burkolt járda tartós, néha károsodik, megrepedezik vagy leromlik. Szerencsére az ilyen csempék javítása általában gyors. A sérült burkolólapokat egyszerűen eltávolítják és új cserepekre cserélik. Útépítő vállalkozód ezt hatékonyan fogja megtenni a számodra.
Gyakran ismételt kérdések
Miért érdemes burkolást rendelni Wilio-n keresztül?
Szakértőkre van szükséged, akik segítenek a burkolásban? A burkolat praktikus és vonzó választás a legkülönfélébb tereprendezéshez, ideértve a járdákat, a teraszokat, az úttesteket, sőt a kerti gyepszéleket és a medence peremeit is. A térburkolat fektetése műszakilag megterhelő munka, és nem mindenki tudja megtenni. Engedd meg, hogy ezt a munkát a környékeden lévő szakemberek végezzék, akik professzionálisan, sokkal gyorsabban végzik, így minél előbb kihasználhatod új teredet. A burkolási szakértők megtalálásának legjobb helye a Wilio. Több száz tapasztalt szakember közül találunk számodra valakit, aki segít a burkolat készítésében, függetlenül a terület nagyságától.
Miért hagynám a burkolatot szakemberre ahelyett, hogy magam csinálnám?
Az útburkolás nagy fizikai erőfeszítést és tapasztalatot igényel. A professzionális útburkoló sok éves tapasztalattal, valamint minden szükséges eszközzel és technikával bír, hogy új felületeid nagyszerűen nézzenek ki, színük illeszkedjen a környezethez és hosszú ideig tartsanak. Szükséges szem előtt tartani a hosszú távú szempontokat, mert a tökéletlenül burkolt felületen az amatőrök által fektetett burkolat is jól mutat rövidtávon, de idővel az időjárási viszonyok miatt lazulni, omolni kezd, és egyenetlenségeket, nem kívánt réseket hoz létre.
Útburkolat vagy beton - melyik a jobb?
A közelmúltig a beton volt a legelterjedtebb anyag a járdák és a bekötőutak megerősítésére. Jelenleg azonban betonból készült, egymáshoz kapcsolható burkolatkockák vagy födémek vannak inkább használatban. Mindkét anyagot használják, de praktikusabb és könnyebb néhány repedt csempét cserélni, mint a sérült betont megjavítani. Ha eredeti megjelenést szeretnél elérni, és anyagilag megengedheted magadnak a betoncsempéket, azok jobb választást jelenthetnek otthonod számára. A burkolat előnye a szétszerelés és az áthelyezés lehetősége.
Új vagy használt csempéket rendeljek?
A használt anyagok sok pénzt takaríthatnak meg vásárláskor, ha korlátozott költségvetéssel rendelkezel, és nem bánod, hogy időt kell szánnod a tisztításukra. Jó választás, ha kevesebbel is beéred, és ugyanabban a kialakításban elegendő mennyiséget találsz a projekt befejezéséhez. Hátránya a csempék korlátozott választéka. Az új anyagok kínálata sokkal változatosabb; és élettartamuk sokkal hosszabb.
Milyen felszereléseket és fogyóeszközöket kell átadnom a szakembernek?
A burkolatszerelő saját felszerelését és szerszámait hozza magával, de általában megköveteli, hogy az alapanyagokat te rendeljed meg, beleértve a burkolatokat is. Tanácsot adhatnak a megfelelő típusú burkolatokról és a projekthez szükséges mennyiségről.
Mennyi időbe telik általában a térburkolás?
Kis terület esetén szállítód néhány óra alatt képes elvégezni a munkát, míg hosszú és széles kijáratok és nagy teraszok esetében a lapok fektetése több napot vesz igénybe.
Mennyibe kerülnek a csempék?
A költségek a terület nagyságától és tagoltságától, a tömbök összetettségétől és a munka mennyiségétől függően változnak. Egymásba illeszthető burkolat (járdák és autók parkolóhelyei) fektetése (földmunka nélkül) hozzávetőlegesen 3600 Ft / m2. Az ár magában foglalja a terület mérését, a durva felület döngölését és simítását (30 cm vastagságig), a terület rendezését, a csempék fektetését, a lapok vibrálásos préselését és simítását. Az összekapcsolt burkolat lefektetése az előkészített aljzatra már hozzávetőlegesen 2100 Ft / m2; szegélyfektetés 1200 Ft / bm.
Szükségem van szakember-azonosítóra?
Nem. A szakember / útburkoló legjobb névjegykártyája a korábbi munkája, ezért ne félj referenciákat kérni tőle, és érdeklődj korábbi munkái felől.