Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Utak, járdák

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, utakhoz, járdákhoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Utak, járdák

Szakértőre van szüksége a Utak, járdák kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!
Lásd még Utak, járdák ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Utak, járdák

Szolgáltatások

Mit jelent a csempék fektetése?
A járólap-lefektető segíthet a munka megvalósításában, amely magában foglalja az útburkolatok (járólapok) fektetését vagy javítását az úttesteken, járdákon és a kültéri teraszokon. Az alábbiakra számíthat az egyes burkolattípusoknál:
Műút
Minden ház elengedhetetlen része a felhajtó, amely egyben az építési jóváhagyás egyik feltétele. A műút kikövezése növeli háza vonzerejét és értékét. A járólap-szakember megkezdi a munkát az aljzat előkészítésével. Az aljzatnak kellően erősnek és teherbírónak kell lennie, ugyanakkor át kell engednie az esővizet. Kiássák és kiegyenlítik a felületet, vastag zúzott kő alapréteget öntve rá, amelyet vibrációs lemez segítségével kell tömöríteni. Ezt általában szegélyek elhelyezése követi, amelyek meghatározzák és összekapcsolják az egymásba illeszthető burkolat által lefedett terület határait. Ezt követően finom zúzott kő alapréteget kell felhordani és tömöríteni. Az utolsó lépés a finom kövek töltése, amelyet összekötő burkolatok fektetésére szánnak. A felületnek egyenletesnek és tömörítettnek kell lennie. Ezt követi a reteszelő burkolat fektetése, azaz az egyes blokkokat egymás közelében helyezzük el az előkészített felületen. Végül a járólap-szakember homokkal tölti ki a csempék közötti kötéseket.
Teraszok burkolása
Szüksége van néhány cserép (csempe) elhelyezésére a teraszán vagy a medence körül? A burkolatból készült felületek csökkentik a gyep területét, minimalizálják a kaszálást és a karbantartást, simák és egyenletesek. A fagyálló és csúszásgátló csempék mindig alkalmasak a ház melletti teraszra és a szabadtéri medence közelében. Útburkoló-beszállítója segít kiválasztani a legjobb burkolatot, amely megfelel a ház homlokzatának és építészetének. Biztosítjuk a professzionális megközelítést és az ügyfelek elégedettségét.
Macskaköves járdák
A burkolat praktikus és vonzó alternatívája lehet a beton járdáknak. Szállítója használhat pl. téglaburkolatot bármilyen alakú és ívű ösvény vagy kerti járda kirakásához. Megjelölik a bekötőút tervét, alaposan előkészítik a tömörített alapot és téglacsempéket helyeznek el a meghatározott mintában. Végül a szakemberek homokkal töltik ki a csempék közötti kötéseket.
Útburkolat-javítás
Bár a műút, a burkolt járda tartós, néha károsodik, megrepedezik vagy leromlik. Szerencsére az ilyen csempék javítása általában gyors. A sérült burkolólapokat egyszerűen eltávolítják és új cserepekre cserélik. Útépítő vállalkozója ezt hatékonyan fogja megtenni az Ön számára.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes kövezetet rendelni Wilio-n keresztül?
Szakértőkre van szüksége, akik segítenek a burkolásban? A burkolat praktikus és vonzó választás a legkülönfélébb tereprendezéshez, ideértve a járdákat, a teraszokat, az úttesteket, sőt a kerti gyepszéleket és a medence peremeit is. A térburkolat fektetése műszakilag megterhelő munka, és nem mindenki tudja megtenni. Engedje meg, hogy ezt a munkát az Ön környékén lévő szakemberek végezzék, akik professzionálisan, sokkal gyorsabban végzik, így minél előbb kihasználhatja új terét. A burkolási szakértők megtalálásának legjobb helye a Wilio. Több száz tapasztalt kézműves közül találunk valakit, aki segít a burkolat készítésében, függetlenül a terület nagyságától.
Miért hagynám a burkolatot szakemberre és nem magam csinálnám?
Az útburkolat nagy fizikai erőfeszítést és tapasztalatot igényel. A professzionális útburkoló sok éves tapasztalatot, valamint minden szükséges eszközt és technikát hoz magával, hogy új felületei nagyszerűen nézzenek ki, színbelileg illeszkedjenek és hosszú ideig tartsanak. Szükséges szem előtt tartani a hosszú távú szempontot, mert a tökéletlenül burkolt felületen az amatőrök által fektetett burkolat mindjárt a letétel után jól néz ki, de idővel az időjárási viszonyok miatt lazulni, omolni kezd, és egyenetlenségeket, nem kívánt réseket hoz létre.
Útburkolat vagy beton - melyik a jobb?
A közelmúltig a beton volt a legelterjedtebb anyag a járdák és a bekötőutak megerősítésére. Jelenleg azonban betonból készült, egymáshoz kapcsolható burkolatkockák vagy födémek vannak. Mindkét anyagot használják, de praktikusabb és könnyebb néhány repedt csempét cserélni, mint a sérült betont megjavítani. Ha eredeti megjelenést szeretne elérni, és anyagilag megengedheti magának a betoncsempéket, azok jobb választást jelenthetnek otthonában. A burkolat előnye a szétszerelés és az áthelyezés lehetősége.
Új vagy használt csempéket rendeljek?
A használt anyagok sok pénzt takaríthatnak meg vásárláskor, ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik, és nem bánja, hogy időt szánjon a tisztításukra. Jó választás, ha nem igényes, és ugyanabban a kialakításban elegendő mennyiséget talál a projekt befejezéséhez. Hátránya a csempék korlátozott választéka. Az új anyagok kínálata sokkal változatosabb; és élettartamuk sokkal hosszabb.
Milyen felszereléseket és fogyóeszközöket kell átadnom a kövezőmnek?
A burkolatszerelő saját felszerelését és szerszámait hozza magával, de általában megköveteli, hogy rendeljen alapanyagokat, beleértve a burkolatokat is. Tanácsot adhatnak a megfelelő típusú burkolatokról és a projekthez szükséges mennyiségről.
Mennyi időbe telik általában a térburkolás?
Kis terület esetén szállítója néhány óra alatt képes elvégezni a munkát, hosszú és széles kijáratokkal és nagy teraszokkal a lapok fektetése több napot vesz igénybe.
Mennyibe kerülnek a csempék?
A költségek a terület nagyságától és tagoltságától, a tömbök összetettségétől és a munka mennyiségétől függően változnak. Egymásba illeszthető burkolat (járdák és autók parkolóhelyei) fektetése földmunka nélkül hozzávetőlegesen 12 € / m2. Az ár magában foglalja a terület mérését, a durva felület döngölését és simítását (30 cm vastagságig), az ágy eltávolítását, a csempék fektetését, a lapok vibrálásos préselését és simítását. Az összekapcsolt burkolat lefektetése az előkészített aljzatra már hozzávetőlegesen 7 € / m2; szegélyfektetés 4 € / bm.
Szükségem van szakember-azonosítóra?
Nem. A kézműves / útburkoló legjobb névjegykártyája a korábbi munkája, ezért ne féljen referenciákat kérni tőle, és érdeklődjön munkája felől.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt