Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Üvegezők

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, üvegezőt, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Üvegezők

Szakértőre van szüksége a Üvegezők kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!
Lásd még Üvegezők ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Üvegezők

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes üvegest bérelni a Wilio révén?
A Wilio-n professzionális üvegezőt egyszerű, kényelmes és problémamentes találni. Nem kell pazarolnia az időt arra, hogy vállalatokat keressen a katalógusban. Egyszerűen írja be a kérdést a Wilio oldalon, és mi segítünk megtalálni azokat a helyi üvegeseket, akik tapasztalattal rendelkeznek mindenféle üvegezéssel kapcsolatban, legyen szó lakóházakról vagy irodaházakról. Tudjuk, hogy az üveg törékeny és érzékeny mindenféle sérülésre, legyen szó mechanikai sérülésekről vagy szélsőséges időjárás miatti károsodásokról. Wilio üvegezőink mindent megtesznek annak érdekében, hogy az ablakok, ajtók és egyéb üvegfelületek üvegtáblái az Ön kényelme és biztonsága érdekében működőképesek lehessenek. Amikor leadja kérését, ajánlatokat fog kapni a környéken található képzett üvegesektől. Kiválaszthatja azt, amelyik leginkább megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének. Akár az üvegezés cseréjéről, akár egy új hálószobaablakról legyen szó, Ön megpihenhet!
Milyen üvegfelületekkel dolgozhat egy üvegező?
Az üvegezők az üvegezési szolgáltatások és termékek széles választékát kínálják. Minőségi szolgáltatásokat kínálnak üvegvágáshoz, ablakokat, üvegajtókat, kirakatokat, tükröket, üvegasztalokat és munkalapokat, belső falakat és még sok más elemet szerelnek vagy javítanak. Legyen szó házról, akár irodaházról, a professzionális üvegezés a legjobb és legbiztonságosabb módszer az üveg felhasználásával történő projektek kivitelezésére. A speciális üvegezők képzettsége és tapasztalata lehetővé teszi, hogy professzionálisan, időben és az Ön biztonságának veszélyeztetése nélkül végezzék el a munkát.
Milyen előnyökkel jár, ha üvegezőt rendel a Wilio-n keresztül?
A Wilio professzionális üvegezőket kínál Önnek, megfelelő készségekkel és tapasztalattal. A megrendelt munka kiváló minőségű, biztonságos és elfogadható áron valósul meg. Mindössze annyit kell tennie, hogy közzétesz egy megrendelést munkaköri leírással, meghatározza saját ütemezését és pénzügyi költségvetését.
Biztosítanom kell a saját eszközeimet vagy felszerelésemet az üvegezők számára?
Nem szükséges. A Wilio legtöbb üvegezője elhozza a szükséges szerszámokat és eszközöket, például üvegvágó szerszámokat, vákuum szívókorongokat, védőkesztyűt és még sok mást. Ha megvannak az eszközei, felajánlhatja azokat egy Wilio üvegesnek. A megvalósításig folytassa a megbeszélést Wilio-n keresztül.
Mennyi ideig tart az ablakok cseréje duplaszigetelő üvegezéssel?
Ez az ablak típusától és az ablakok károsodásának mértékétől függ. Az alapvető javítások, például a faváz-repedések javítása egy-két órát vehet igénybe, míg az ablaktáblák vagy ablakkeretek teljes cseréje akár fél napot is. Ha pontos időbecslést szeretne kapni az egyes javításokról, kérdezze meg közvetlenül az üvegest a Wilio-n keresztül, aki szívesen elmagyarázza Önnek.
Egy Wilio üveges felszerelhet-e nekem tükröt?
Határozottan igen! A Wilio-nál különféle szolgáltatásokat nyújtunk, beleértve a tükrök gyártását és felszerelését. Ha valakit keres, aki segít a tükrök biztonságos felszerelésében a fürdőszobában, a hálószobában vagy az előszobában - egyszerűen adjon le kérés a Wilio-n. Az Ön területén találunk szakembert erre a feladatra.
Milyen egyéb ingatlanfenntartási szolgáltatásokat foglalhatok a Wilio-n?
A Wilio-nál gyakorlatilag bármilyen típusú ingatlan-fenntartási szolgáltatás lefoglalható - a befektetett eszközök műszaki értékelése vagy a javítások gyakorlati szempontjából. Legyen szó konyhafelújítási projektről vagy fürdőszoba-átépítésről minden megtalálható. Nem szükséges máshova fordulnia! Webhelyünkön vagy alkalmazásunkon keresztül gyorsan kapcsolatba léphet olyan szakemberekkel, akik problémamentesen és elfogadható áron el tudják látni a munkát.

Szolgáltatások

Mit tartalmaznak az üvegezési szolgáltatások?
Ha otthon vagy kereskedelmi helyiségekben szüksége van üvegezésre, béreljen professzionális üvegezőt a Wilio segítségével. Segítünk megtalálni egy szakértőt, aki képes lebonyolítani az ablaküvegek, üvegajtók cseréjét és felszerelését. Rendelje meg szolgáltatásainkat, és foglaljon helyi üvegezőt a Wilio-n keresztül.
Ablakok cseréje duplaszigetelő üvegezéssel
A dupla üvegezésű ablakok két párhuzamos üvegtáblájú ablakok, amelyeket gyakran szigetelő üvegnek hívnak (dupla üvegezés, hármas üvegezés), és számos előnyük miatt az évek során népszerűek voltak a vásárlók körében. Ezek közé tartozik a magasabb kényelem, az alacsonyabb zajszint, a biztonság és az energiatakarékosság - mindez növeli az ingatlan értékét. Ha bármilyen sérülést, párásodást vagy páralecsapódást észlel az ablakain, ideje duplán/háromszorosan szigetelt ablakokra cserélni a meglévőket. A Wilio segítséget nyújt a folyamat során - kezdve az ablak méretének levételétől, a sérült alkatrészek biztonságos cseréjétől, a későbbi befejező munkákig és a feltakarításig. Semmi más miatt nem kell aggódnia, mert professzionális üvegezőink biztonságosan és egyszerűen pótolhatják a dupla üvegezést.
Vészüvegezés
Legyen Ön akár betörés áldozata, netán üvegablakai, ajtói vagy kirakatai véletlenül megsérültek, sürgősségi üvegeket rendelhet, amelyek újból biztonságossá teszik otthonát vagy vállalkozását. A sérült üveg azonnali kockázatot jelent az Ön biztonságára. Ezért használja a Wilio szolgáltatást - üvegezőink a lehető legrövidebb időn belül elvégzik a munkát. Csak adjon le egy kérést a Wilio-n, és a környékbeli helyi üvegezők felveszik Önnel a kapcsolatot. Legyen az törött ablaktábla vagy törött ajtóüveg, a Wilio üvegezői kijöhetnek Önhöz, felmérhetik a kár súlyosságát, és gyorsan, hatékonyan elvégezhetik a szükséges munkát.
Tükör és üveg
A dupla üveg cseréje és üvegvágás mellett a Wilio-nál is kérhet olyan üvegezést, amely a tükörrel dolgozik. Nem kell semmilyen kockázatos házi megoldásba bonyolodnia! Segítséget kérhet a tükrök, zuhanyajtók, üvegasztalok, homlokzatok és egyéb elemek kivitelezéséhez (vágásához), javításához vagy felszereléséhez. Sötétített üvegeket, biztonsági üvegeket vagy edzett üvegeket is felszerelhetnek, hogy védelmet nyújtsanak, és új életet leheljenek az ablakokba és más üvegfelületekbe. A műszaki paraméterektől és céltól függetlenül professzionális üvegezőink együtt dolgozhatnak Önnel perszonalizált üveg vágásához otthona vagy vállalkozása számára.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt