Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Vakolatok

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, vakolatokhoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Vakolatok

Szakértőre van szüksége a Vakolatok kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!
Lásd még Vakolatok ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Vakolatok

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

HASZNOS INFORMÁCIÓ

Amit tudnom kell

Hogyan lehet vakolási szolgáltatást bérelni a Wilio-n keresztül? 1. lépés: Hozzon létre egy vakolási szolgáltatási kérelmet a Wilio webhelyen vagy a Wilio alkalmazásban. Az űrlap segítségével töltse ki megrendelésének több alapvető paraméterét, például a vakolandó ingatlan helye és mérete, a kívánt vakolat típusa stb.

2. lépés: A kérelem elkészítése után a rendelkezésre álló helyi mesterek, akik érdeklődnek a megrendelése iránt, felveszik Önnel a kapcsolatot.

3. lépés: Járja be az ingatlant a potenciális mesterekkel. Ez biztosítja, hogy a mester képes lesz az Ön igényeihez igazodó árajánlatot készíteni, ugyanakkor az alkalom jó minden kérdés megvitatására.

4. lépés: Az ellenőrzés után kérjen ajánlatokat a potenciális mesterektől. Ennek tartalmaznia kell a munkát és az összes szükséges anyagot.

5. lépés: Az árajánlat és az egyes mesterek értékelése alapján válassza ki a mesterét, aki elkészíti az Ön számára a vakolatot.

6. lépés: A mester a megbeszélt időpontban az Ön ingatlanához érkezik profi vakolócsapatával, amely az összes munkát elvégzi.

Mit tartalmaznak a vakolási szolgáltatások? Vakolás - vakolatot visznek fel a fal vagy a mennyezet belső felületére - egy olyan anyagréteg, amely megerősíti és megvédi, kompenzálja a fal egyenetlenségeit, illesztéseit, furatait és sima felületet hoz létre. Vigyen fel egy fedőréteget a gipszkarton falaira a felület kiegyenlítése érdekében, így sokkal simább lesz. Falburkolat - a gipszkarton falak felszerelésének folyamata.

Gyakran ismételt kérdések Kérdés: Hogyan módosíthatom a Wilio lekérdezésemet? Válasz: Csak jelentkezzen be Wilio-fiókjába, és kattintson a Saját projektek elemre. Kattintson a szerkeszteni kívánt projektre, és válassza az Opciók menü Projekt szerkesztése parancsát. Ennyit kell tennie. Minket is hívhat, hogy megbeszélje az egyik barátságos ügyfélszolgálati képviselőnkkel, aki változtatásokat hajthat végre az Ön számára.

Kérdés: A Wilio szolgáltatás ára tartalmazza az anyagot? Válasz: Ez a szolgáltatóval kötött megállapodástól függ. Kérelmében világosan meg kell adnia, hogy csak a mű árát vagy az anyagot szeretné-e.

Kérdés: Hol érhető el a Wilio szolgáltatás? Válasz: A Wilio szolgáltatás egész Magyarországon és számos más országban elérhető.

Kérdés: Mikor áll rendelkezésre a Wilio ügyfélvonal? Válasz: A Wilio ügyfélszolgálata hétköznap 09:00 és 17:00 óra között áll rendelkezésre.

Kérdés: Garantálja-e a Wilio a munka minőségét? Válasz: A munka minősége az Ön által kiválasztott vállalkozó felelőssége. Az ő érdeke, hogy a lehető legjobban végezze a munkát, mivel olyan értékeléseket ad neki, amelyeket a többi potenciális ügyfele is látni fog.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt