Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Varrónő

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, varrónőt, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Varrónő

Szakértőre van szüksége a Varrónő kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Szolgáltatások

Mit foglal magába a ruhaigazítás?
Szabóink és varrónőink jártasak a textíliákkal való munkavégzésben, legyen szó a ruha legyártásáról, javításáról vagy átalakításáról. Íme néhány a legnépszerűbb ruházati szolgáltatások közül. Nézze meg, mire számíthat a foglalás során!
Varrás
Testre szabott ruhára van szüksége, vagy méretre szeretné igazíttatni valamelyik ruhadarabját? Fogadjon fel egy varrónőt vagy szabót a ruha elkészítéséhez vagy átalakításához. A szakember általában úgy kezdi, hogy mérőszalaggal méretet vesz a tökéletes illeszkedés érdekében. Mielőtt kiválasztaná a mintát, és kiszabná az egyes részeket, konzultál Önnel a mintákról és a szövetekről. A legtöbb varrónő vagy szabó megkéri Önt, hogy jöjjön el egy végső próbára, ahol felpróbál egy (többnyire kész) ruhadarabot, ami után aztán elvégezheti a végső simításokat.
Üzleti ruházat igazítása
A jó megjelenés érdekében fontos, hogy ruháit tökéletesen Önhöz igazítsák. Legyen szó akár esküvőről, érettségiről, üzleti ruházatról vagy öltönyről, egy profi szabó vagy varrónő bármiben segít. Leméri a pontos méreteit, majd megkéri Önt, hogy próbálja fel a ruhákat, ideális esetben a tervezett cipővel. A próba során megjelöli a szűkíteni vagy kiengedni kívánt részeket, valamint a ruha alját is a cipő magasságához igazítja. Szakembereink gépi és kézi varrási technikák kombinációjával dolgoznak, hogy kiváló minőségű darabokat készíthessenek Önnek.
Ruhaigazítás
Előfordulhat, hogy a boltban megvásárolt ruha nem passzol tökéletesen vagy esetleg módosítania kell az egyik kedvenc darabját, mert már nem tudja felvenni. Intézze textiljei igazítását a környékén egyszerűen, vetesse rövidebbre ruháit, vagy alakítassa át a gyerekek öltözékét. A ruházat átalakítása általában magában foglalja a varratok kihúzását és a szegély beállítását. A legtöbb szegélynek van néhány extra centiméternyi plusz anyaga, így hozzáadhat még valamennyi hosszúságot, hogy tökéletesen álljon.
Ruhajavítás
Ha tönkrement kedvenc ruhája vagy nadrágja, nem kell azonnal kidobnia! Kérjen meg egy szakembert, hogy vizsgálja meg a ruhadarabot, hátha olyan technikákkal, mint a cipzárjavítás, a varratok javítása, új bélés, a zsebek javítása, vagy a gombok varrása segíthet újjávarázsolni régi kedvencét. Hosszabbítsa meg ruháinak élettartamát, hisz ez környezetbarát megoldás!
Gyakran Ismételt Kérdések

Miért a Wilio segítségével foglaljon varrási/szabási szolgáltatást?
Nincs egy gönce sem, vagy átalakításra lenne szüksége? Foglaljon szabót vagy varrónőt a közelében, és alakítassa át ruháit úgy, hogy tökéletesen passzoljanak méretben! Szakembereink rendelkeznek a megfelelő felszereléssel és tapasztalattal, így remek munkát végeznek majd. Pótolhatják a hiányzó gombokat, kicserélhetik a törött cipzárakat, és bevarrhatják a kisebb szakadásokat, melyet követően ruhája készen áll az azonnali viselésre. A legjobb hely a szabó vagy varrónő szolgáltatások lefoglalására a Wilio! Szakképzett és tapasztalt szakemberek állnak rendelkezésünkre, akik egy halom ruhát képesek átalakítani.
Melyek a ruhaigazítási szolgáltatások általános típusai?
Gyakori, hogy hivatalos eseményekre igényelnek ruhaigazításokat. Sokan kérik azt is, hogy a munkaruháit vagy az egyenruháját is úgy állítsák be, hogy tökéletesen passzoljon és úgy tűnjön, mintha ráöntötték volna.
Milyen előnyökkel jár a ruhák igazítása?
Egy átlagos ruhadarabot könnyen átalakíttathat tökéletesen passzoló pompás ruhadarabbá, ami megfelelően igazodik alakjához. A ruhák javítása segíthet meghosszabbítani kedvencei élettartamát, időt és pénzt takarítva meg Önnek, ráadásul ez a környezetnek is kedvezőbb.
Hogyan készüljek a ruhaátalakításra?
Találkozzon egy szabóval vagy varrónővel, és vigye el hozzá átalakításra szánt ruháit. A ruhákra írhat néhány megjegyzést.
Hogyan találhatom meg a legjobb szakembereket a közelemben?
A vélemények és a visszajelzések áttekintésével könnyen rátalálhat a megfelelő helyi szakemberre. A Wilio megkönnyíti a keresést az átlátható értékelési rendszerével, így tudni fogja, hogy a legjobb szakembert alkalmazza.
Mennyi időt vesz igénybe egy igazítás?
A ruhák kisebb igazítása és javítása egy-két órát vehet igénybe, de a nagyobb munkák, például az esküvői ruhák tervezése, igazítása esetében akár 6 hónapot is számolhatunk.
Mennyibe kerül az igazítás?
Oldalunkon általában 7 000 – 50 000 Ft-ba kerül a ruhák igazítása. A ruházat átalakításának költsége függ a ruházat típusától, attól, hogy javításra vagy teljes szabásra van-e szükség, illetve a munka összetettségétől és időtartamától.
Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
VillanyszerelésJózsef L.
Lakás/ház rekonstrukciójaÁdám J.
Építőipari munkákLászló G.
Építőipari munkákLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltse le a Wilio alkalmazást
Androidra és iOS-re egyaránt