Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Varrónők

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, varrónőket, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Varrónők

Szakértőre van szüksége a Varrónők kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!
Lásd még Varrónők ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Varrónők

Szolgáltatások

Mit jelent a ruhaigazítás?
Szabóink jártasak a textíliákkal való munkavégzésben, legyen szó a ruházat gyártásáról, javításáráról vagy átalakításáról. Íme néhány a legnépszerűbb ruhamódosítási szolgáltatások közül. Nézze meg, mire számíthat a foglalás során:
Varrás
Testre szabott ruhára van szüksége egy teljesen új dizájn létrehozásához, vagy méretre szeretné igazítani a ruhadarabot? Béreljen varrónőt ruha elkészítéséhez vagy átalakításához. A szabó általában úgy kezdi, hogy formáját és méretét puha szalaggal méri meg a tökéletes illeszkedés érdekében. Mielőtt kiválasztaná a mintát, és kivágná az egyes részeket, a szabó konzultál Önnel a mintákról és a szövetekről. A legtöbb szabó megkéri Önt, hogy jöjjön el egy végső próbára, ahol kipróbálhat egy (többnyire kész) ruhadarabot, és végső igazításokat végezhetnek.
Hivatalos ruházat igazítása
A jó megjelenés érdekében fontos, hogy ruháit tökéletesen Önhöz igazítsák. Akár esküvőre, érettségire, vállalati ruházatra vagy öltönyre van szüksége, egy profi szabó bármiben segít. Leveszi a pontos méreteit, majd megkéri Önt, hogy próbálja fel a ruhákat, ideális esetben a tervezett cipővel. A próba során a varrónő megjelöli az összes szűkíteni vagy meglazítani kívánt részt, valamint a ruha alját, a cipő magassága alapján. Gépi és kézi varrási technikák kombinációjával dolgoznak a szabóink, hogy kiváló minőségű darabokat készítsenek Önnek.
Ruhák igazítása
Előfordulhat, hogy a boltban megvásárolt ruha nem passzol tökéletesen vagy esetleg módosítania kell a már meglévő kedvenc darabját, mert már nem tudja felvenni. Foglaljon ruhaigazításokat a környékén egyszerűen, vetesse rövidebbre ruháit, vagy alakítsa át a gyerekek iskolai egyenruháját. A ruházat alakítása általában magában foglalja a varratok kihúzását és a szegély beállítását. A legtöbb szegélynek van néhány extra centiméternyi plusz anyaga, így hozzáadhat még egy hosszúságot, hogy tökéletesen álljon.
Ruhák javítása
Ha kedvenc ruhája vagy nadrágja tönkrement, nem kell azonnal kidobnia. Kérjen meg egy szakembert, hogy vizsgálja meg a ruhadarabot, hátha olyan technikákkal, mint a cipzárjavítás, a varratok javítása, az új bélés, a zsebek javítása, a gombok varrása segíthet újjá varázsolni régi kedvencét. Hosszabbítsa meg ruháinak élettartamát , hisz ez jóval környezetbarátabb is.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért a Wilio segítségével foglaljon szabó szolgáltatásokat?
Nincs egy gönce se vagy átalakításra lenne szüksége? Foglaljon szabót a közelében, és alakítsa át ruháit , hogy tökéletesen passzoljanak méretben. Szabóink rendelkeznek a megfelelő felszereléssel és tapasztalattal, így remek munkát végeznek majd. Pótolhatják a hiányzó gombokat, kicserélhetik a törött cipzárakat, és bevarrhatják a kisebb foltokat. Így ruhája készen áll az azonnali viselésre. A legjobb hely a varrónői szolgáltatások lefoglalására a Wilio. Szakképzett és tapasztalt szabók állnak rendelkezésünkre, akik egy halom ruhát képesek átalakítani.
Melyek a ruhaigazítási szolgáltatások általános típusai?
Gyakori, hogy ruhaigazításokat foglalnak hivatalos eseményekre. Sok embernek azonban a munkaruháit vagy az iskolai egyenruháját is úgy állítják már be, hogy tökéletesen passzoljanak és profinak tűnjenek.
Milyen előnyökkel jár a ruhák igazítása?
Egy átlagos ruhadarabot könnyen átalakíthat tökéletesen passzoló pompás ruhadarabbá, ami megfelelően igazodik a test alakjához. A ruhák javítása segíthet meghosszabbítani kedvencei élettartamát, időt és pénzt takarítva meg Önnek, ráadásul ez a környezetnek is kedvezőbb.
Hogyan készüljek a ruhaátalakításra?
Találkozzon egy szabóval és vigye el hozzá átalakításra szánt ruháit. A ruhákra írhat néhány megjegyzést.
Hogyan találhatom meg a legjobb szolgáltatásokat a közelemben?
A vélemények és a visszajelzések áttekintésével könnyen rátalálhat a megfelelő szakemberre környékén. A Wilio megkönnyíti a keresést az átlátható értékelési rendszerrel, így tudni fogja, hogy a legjobb szakembert alkamazza.
Mennyi időt vesz igénybe egy igazítás?
A ruhák kisebb igazítása és javítása egy-két órát vehet igénybe, de a nagyobb munkák, például az esküvői ruhák tervezése, igazítása esetében akár 6 hónapot is igénybe vehet.
Mennyibe kerül az igazítás?
Oldalunkon általában 20–140 euróba kerül a ruhák igazítása. A ruházat átalakításának költsége függ a ruházat típusától, hogy javításra vagy teljes szabásra van-e szükség, illetve a munka összetettségétől és időtartamától.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt