Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Videófelvétel

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, videófelvételekhez, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Videófelvétel

Szakértőre van szüksége a Videófelvétel kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
VillanyszerelésJózsef L.
Lakás/ház rekonstrukciójaÁdám J.
Építőipari munkákLászló G.
Építőipari munkákLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.
HASZNOS INFORMÁCIÓ

Amit tudnom kell

Esküvői videó

Rögzítse saját esküvőjét?

Ha nem sikerül professzionális videót készíteni az esküvőjéről, akkor azt bizony sajnálhatja. Valójában azok a párok, akik egy profi videóssal dolgoztatnak, végül rájönnek, hogy valószínűleg ez volt a legjobb befektetésük, amelyet az esküvőjükre fordítottak. A profi videó az egyetlen lehetséges és legegyszerűbb módja annak, hogy újraélje életének egyik legfontosabb napját. Képzelje el, hogy van egy jól elkészített esküvői videója szüleiről vagy akár nagyszüleiről. Felbecsülhetetlen lenne! Az esküvő egyike azon kevés pillanatoknak az életben, amikor két család találkozik, hogy megünnepeljék az életet. Az esküvői videókat inkább "családi dokumentumfilmként" tekintjük, mint bármi mást. Mert valóban azok.

Miért nem engedhetem meg, hogy a bácsikám ingyen csinálja?

Természetesen lehet, de ... Annak ellenére, hogy a bácsinak biztosan a legjobbak a szándékai, van-e neki megfelelő felszerelése ehhez? Van-e állóképessége, know-how-ja és tapasztalata, hogy esküvőt videózzon? Előre tudja-e látni a fontos eseményeket, és tudja, mit és mikor kell vennie? Képes lesz folyamatosan koncentrálni, hogy a videó ne legyen elmosódott? Ha nem, akkor valószínűleg Ön és a párja sem lesz elégedett az eredménnyel.

Honnan tudhatom meg, hogy esküvői videó specialista a legjobb?

Attól függ, hogy mit akar a videóstól, de főleg annak szakmai tapasztalatairól, portfóliójából és referenciái alapján tájékozódhat. Hiába van az illetőnek egy tökéletesen felszerelt új cége a legújabb eszközökkel, ha közel nulla a tapasztalata. Technikailag kompetensek, egy teljesen tiszta videót vesznek fel érdekes jelenetekkel és effektekkel. Mégis a végén kiderülhet, hogy a legfontosabb pillanatok hiányoznak a videóból. Sok digitális anyagot kap, de semmi olyat, ami valójában boldoggá tenne.

Vagy van egy régebbi cég vagy magánszemély, akinek nem biztos, hogy ilyen tökéletes felszereltsége van, de sokéves tapasztalatot, rengeteg órányi rögzített videót és minőségi referenciákat tud felmutatni. Olyan szolgáltató, akinek esetleg a korábbi ügyfeleivel is fel tudja venni Ön a kapcsolatot.

Lehetséges a kettő egyszerre?

Hogyan találom meg ezt a személyt?

Biztosan nem csak a buborékában él, sok idősebb és fiatalabb emberrel találkozik. Vannak kapcsolatai, megtudakolhatja, ki és mikor tartott esküvőt. Vegye fel a kapcsolatot a megfelelő emberekkel, akik aztán megfelelő emberekhez vezethetik.

Az internet korában egyáltalán nem probléma kulcsszavakat beírni a keresőbe. A Google sokkal többet tud rólunk és arról a területről, ahol élünk, ezért rövid idő alatt számos olyan releváns találatot mutat fel, amelyek érdekelhetik Önt, és amelyek közül biztosan tud választani .

A közösségi média platformjai még többet tudnak rólunk és a barátainkról, valamint a környezetünkben élő idegenekről, mint a Google. Ezért üljön le egy számítógéphez, és keresgéljen a Facebookon vagy az Instagramon. Nincs szükség minden lehetséges és lehetetlen vállalat és egyéni kereskedő hirdetésére, akik öt percen belül pontosan azt teszik, amire szüksége van.

A legegyszerűbben úgy találhat szakembert, aki elkészíti az áhított videót, ha fellép a Wiliora, és ott kér ajánlatokat. Ezután vesse össze a kapott árajánlatokat, véleményeket és referenciákat, majd döntsön!

Válasszon, találkozzon!

Ha több videós is alkalmasnak tűnik e fontos munkára, vegye fel velük a kapcsolatot, és próbáljon megbeszélést szervezni. Szervezze ezt egy ideális otthoni környezetében, ahol az illető bemutathatja az összes használt eszközt - fényképezőgépeket, videokamerákat, lámpákat.

Magyarázza el neki, hogy mit szeretne, hogy meddig akarja, hogy Önökkel legyen legyen a nagy nap során. Már kísérje el a mennyasszonyt, csak a szertartást vegye, vagy örökítse meg a formalitásokat követő bulit, szórakozást és táncot is.

Hallgassa meg a videós javaslatait, kérjen referenciákat. Az ideális az lenne, ha a szakember megmutatná egyik-másik korábbi munkáját. Kérdezze meg, hogyan működik, mire lesz szüksége az Ön víziójához, hogy az illető milyen erőfeszítéseket tenne ennek megvalósulása érdekében. A megfelelő, sokéves tapasztalattal rendelkező cég minden szükséges információt megad Önnek a döntés megkönnyítése érdekében.

A legjobb videósok azok, akiknek a jelenléte fel sem tűnik. Nem teljesen láthatatlanok, de nagyon kicsi nyomot hagynak. A vakut csak ritkán használják a fényképezőgépben, és a sötét jeleneteknél sem használnak túl erős fényeket. Nem zavarják a vendégeket jelenlétükkel, mégis jól láthatóan felveszik a helyzeteket. Nem hoznak létre felesleges mesterséges kompozíciókat, csak akkor, ha ez valóban szükséges.

Sem ők, sem a munkájuk során használt kábelek nem állják el az utat. Egyszerűen együttműködnek, így Ön nincs is tudatában, hogy ez az együttműködés valóban zajlik.

Hány órányi videót készít egy esküvői specialista?

Egy tipikus egész napos esemnényről három-nyolc óra nyers felvétel készül. Mindegyik esemény azonban egyedi, és az adott nap eseményeinek ütemezésétől függően nagyban változhat, ami nem azt jelenti, hogy az operatőr csak három-nyolc órát dolgozik majd. Attól függően, hogy Ön mit szeretne felvetetni, ez akár 12 óra (vagy) munkát is jelenthet. Szükség lehet további munkaórákra és azok díjaira is.

Amit elvárhat a szerkesztéstől és a kész videótól

Egy profi videós kezében a legtöbb esetben teljesen lenyűgöz a kezelés minősége. Egy dolog csak esküvőt filmezni, de az igazi művészet a szerkesztés. A videóknak tartalmazniuk kell egy filmbemutató montázst azokról az eseményekről, amelyek magához az esküvőhöz vezettek. Az olyan nagy eseményeket, mint az ünnepség és a fogadás, valós időben mutatják be, úgy tűnik, hogy több kameraállással rendelkeznek. Az esküvői videónak tartalmaznia kell az összes fontos eseményt a pár szétválasztástól, amelyet éjfélkor végeznek, az ifjú házasok távozását, hogy valami kevésbé formálisra, például esküvői ruhára váltsanak, az újbóli megérkezésükig. Itt átmenetileg véget érhet videó, mivel az események most már szabadabban folynak, és az esküvőkön nem történik semmi jelentős ilyen haladóbb órákban. A videó különféle művészi kompozíciókat foglalhat magában lassú vagy gyorsított felvételekként.

Ha probléma van a kész videóval, akkor azt kijavítatthatja!

Természetesen mindig előfordulhatnak bakik. Ezek problémák azonban ritkák, de előfordulhat hibásan írt név vagy hibás DVD, ami lejátszási problémákat okoz. A professzionális szolgáltatók jóváhagyásra előzetesen is küldhetnek videót, mielőtt a végleges változatot egy kiválasztott adathordozón átadják Önnek. De ha úgy dönt, egy házi stúdióban is maga is javíthatja a dolgokat a szerkesztési folyamat utolsó szakaszában. Egy szakember viszont a nap végére elkészíti az esküvői videóját olyan formában, hogy mindenképpen meg lesz elégedve vele!

Mennyi időbe telik a videó elkészítése?

Az átlagos szállítási idő négy-tizenkét hét - minden az évszaktól függ. Nem ritka, hogy a végtermék 12 héttel később jut el Önhöz, de ez azért ritka.

Az esküvőket általában a tavaszi és az őszi hónapokban tartják, amikor az időjárás stabil, és nincs olyan forróság, ami megolvasztaná a süteményeket és az ifjú párt. De is nem túl hideg ahhoz, hogy a vendégek az ünnepségről a házasságkötő terembe vezető úton megfázzanak. Persze ha több esküvő van a felkapott időszakokban, a videósoknak is több munkájuk van, ezért ilyenkor hosszabb a késztermék leadási ideje.

Ez a döntés mind a két felen áll.. Ha talált olyan szakembert, akihez ragaszkodik, mert igazán jó és szimpatikus az illető, akkor előfordulhat, hogy Önnek alkalmazkodnia kell hozzá. Találkozni kell, egyeztetni, ez nem kerül pénzbe. Ha a videós hozza a saját felszerelését, akkor Önnek alkalmazkodnia kell a helyzethez és a szakember technikai igényeihez, vagy nagyon előre meg kell rendelnie a saját eszközeit.

De ne feledje, hogy bár az esküvő körül minden nagyon fontos, és Ön mindent megtesz azért, hogy minden a lehető legjobban sikerüljön, a legfontosabb ilyenkor az, hogy olyan esküvői videóst találjon, akivel a maximális mértékben megértik egymást és a másik igényeit!