Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Virágok, csokrok és virágdíszek

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, virágokhoz, csokrokhoz és virágdíszekhez, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Virágok, csokrok és virágdíszek

Szakértőre van szüksége a Virágok, csokrok és virágdíszek kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Virágok, csokrok és virágdíszek

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes helyi virágüzletet keresni a Wilio segítségével?
Egy profi virágkötő összeállíthatja a tökéletes csokrot, ami minden jeles alkalom középpontjává válhat. A virágüzletek rengeteg virággal rendelkeznek, több száz csokrot készítettek már, és kérésre testreszabott elrendezéseket biztosítanak. A csokrot még személyesebbé teheti, ha elkészítésénél kér egy kártyát személyes üzenettel, valamint kézbesítését is közvetlenül a címzettnek. A virágüzletek a megrendelt csokrokat házhoz, munkahelyre vagy rendezvényre is eljuttathatják. Oldalunkon megtalálja a legjobb virágüzletet a közelben. Összekapcsoljunk tapasztalt virágkötőkkel, akik készen állnak arra, hogy valami csodásat alkossanak Önnek. Akár ünnepel vagy felköszönt valakit, virágcsokraink tökéletesek minden alkalomra.
Mit tartalmaznak a virágkötő szolgáltatások?
Az üzletek friss, szárított vagy művirágokkal is rendelkeznek. A virágdíszek népszerűek esküvőkön, rendezvényeken és az ajándékokban. Összetett munkájuk révén a virágkötő szolgáltatások általában drágák. De a Wilio segít Önnek megfizethető és tapasztalt virágüzleteket találni a környékén. Mondja el nekünk igényeit és ajánlatait, így megkapja a legjobb ajánlatokat. Itt található a lista a virágszolgáltatásokról, amelyeket a mi platformunkon foglalhat le.

Szolgáltatások

Virágdekoráció
A virágüzletek kész és egyedi virágdíszeket árulnak és képesek virágokat biztosítani közvetlenül a helyszínen is. A virágok gyönyörű ajándékok születésnapokra, ballagásokra vagy egyéb alkalmakra, ráadásul gyönyörű díszek otthoni partikhoz is és rendezvényekhez. Akár virágüzletet is kibérelhet, hogy többféle virágkompozíciót kipróbáljon a fényképezéshez. A megfelelően kiválasztott szakember segít teljesíteni minden kívánságát.
Esküvői virágkötészet
A Wilio a költségkeretén belül összeköti Önt a minőségi esküvői virágkötőkkel. A virágüzletek csokrokat, boltíveket, füzéreket, virágkoronákat és még sok minden mást készíthetnek. A Wilio virágüzlet segít kiválasztani az adott alkalomra legmegfelelőbb virágokat. Írja be a kiválasztott tematikát vagy csatoljon inspirációs fényképeket. Az esküvői virágüzlet az Ön igényeihez igazítja a szolgáltatásokat. Képzettségüknek és tapasztalatuknak köszönhetően baráti árakért luxus esküvője lehet.
Szállítás
A virágüzlet szolgáltatások közé tartozik a virágszállítás is. A Wilio-n keresztül könnyű másnapra vagy ugyanarra a napra lefoglalni a szállításukat. Küldje el kérését, és rövid időn belül megtudhatja, ki áll rendelkezésre. Csokrot is szállíthatnak kedvesének, vagy nagyobb virágdíszeket rendezvényekre.
A virágdíszek elcsomagolása
Béreljen fel valakit, aki segít esküvője vagy nagy eseménye után a viráginstallációk elcsomagolásában. A Wilio virágüzlet segít a virágok tisztításában és elcsomagolásában. Küldje el még ma a kérését, és keressen egy Wilio virágüzletet, aki segíthet Önnek.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt