Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Virágok, csokrok, virágdíszek

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, virágokhoz, csokrokhoz és virágdíszekhez, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Virágok, csokrok, virágdíszek

Szakértőre van szüksége a Virágok, csokrok, virágdíszek kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes helyi virágüzletet keresni a Wilio segítségével?
Egy profi virágkötő összeállíthatja a tökéletes csokrot, ami minden jeles alkalom középpontjává válhat. A virágüzletek rengeteg virággal rendelkeznek, több száz csokrot készítettek már el, és kérésre testreszabott kompozíciókat alkotnak. A csokrot még személyesebbé teheti, ha elkészítésénél csatoltat egy kártyát személyes üzenettel, valamint kézbesítést kér közvetlenül a címzettnek. A virágüzletek a megrendelt csokrokat házhoz, munkahelyre vagy rendezvényre is eljuttathatják. Oldalunkon megtalálja a legjobb virágüzletet a közelben. Összekapcsoljuk tapasztalt virágkötőkkel, akik készen állnak arra, hogy valami csodásat alkossanak Önnek. Akár ünnepel vagy felköszönt valakit, virágcsokraik tökéletesek minden alkalomra!
Mit tartalmaznak a virágkötő szolgáltatások?
Az üzletek friss, szárított, illetve művirágokkal is rendelkeznek. A virágdíszek népszerűek esküvőkön, rendezvényeken és az ajándékokban. Összetett munkájuk révén a virágkötő szolgáltatások általában drágák, de a Wilio segít Önnek megfizethető és tapasztalt helyi virágkötőt találni! Mondja el nekünk igényeit, így megkapja a legjobb ajánlatokat! Itt található a lista a virágkötési szolgáltatásokról, amelyeket a mi platformunkon foglalhat le:
Szolgáltatások

Virágdekoráció
A virágüzletek kész és egyedi virágdíszeket árulnak, valamint virágokat biztosíthatnak közvetlenül a helyszíneken is. A virágok gyönyörű ajándékok születésnapokra, ballagásokra vagy egyéb alkalmakra, ráadásul gyönyörű díszei az otthoni partiknak és a rendezvényeknek is. Akár egy egész virágüzletet is kibérelhet, hogy többféle virágkompozíciót kipróbálhasson a fényképezéshez. A megfelelően kiválasztott szakember segít teljesíteni minden kívánságát.
Esküvői virágkötészet
A Wilio a költségkeretén belül összeköti Önt minőségi esküvői virágkötőkkel. A virágüzletek csokrokat, boltíveket, füzéreket, virágkoronákat és még sok minden mást készíthetnek. A Wilio virágüzlete segít Önnek kiválasztani az adott alkalomra a legmegfelelőbb virágokat! Írja be a kiválasztott tematikát vagy csatoljon inspirációs fényképeket. Az esküvői virágkötő az Ön igényeihez igazítja a szolgáltatásokat. Képzettségüknek és tapasztalatuknak köszönhetően baráti árakért luxus esküvője lehet.
Kiszállítás
A virágüzlet szolgáltatásai közé tartozik a virágkiszállítás is. A Wilio-n keresztül könnyű másnapra vagy ugyanarra a napra lefoglalni a szállításukat. Küldje el a kérését, és rövid időn belül megtudhatja, ki áll rendelkezésre! Csokrot is szállítathat kedvesének, vagy nagyobb virágdíszeket rendezvényekre.
A virágdíszek elcsomagolása
Béreljen fel valakit, aki segít Önnek az esküvője vagy más nagyobb eseménye után a viráginstallációk elcsomagolásában. A Wilio virágüzlete segít a virágok összeszedésében és elcsomagolásában. Küldje el még ma a kérését, és keressen egy Wilio virágüzletet, ahol segíthetnek Önnek!
Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
VillanyszerelésJózsef L.
Lakás/ház rekonstrukciójaÁdám J.
Építőipari munkákLászló G.
Építőipari munkákLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltse le a Wilio alkalmazást
Androidra és iOS-re egyaránt