Vízvezeték-szerelő, tetőfedő

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, vízvezeték-szerelőt, tetőfedőt, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet
21266 szolgáltatók
Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet

Miért éppen Wilio?

A Wilio segít megtalálni a minőségi szakembereket a környékéről.

A Wilio segit szakképzett szakemberek megtalálásában szinte minden szolgáltatáshoz. Próbálja ki a Wilio-t ingyen.

27 638szakember
50 983befejezett projektek
4,8 / 5szakértőink átlagos értékelése
199 720 alkalmazásletöltések

Hogyan működik a Wilio?

Add meg a keresleted

Addj meg pár választ arról, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged.

A legjobbakat szólítjuk meg.

A legjobb és a követelményeidnek leginkább megfelelő szakembereket találjuk meg.

Válaszd ki a legjobb kínálatot.

Hasonlítsd össze a kínálatot és válaszd ki a legjobbra értékelt szakembert.

Add meg a keresleted

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Mit kell tudnom

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Gyakran Ismételt Kérdések

Béreljen megbízható tetőfedőket a Wilio segítségével

Mindenki megérdemli, hogy tető legyen a feje felett. A piacon sokféle tetőfedési módszer létezik, melyek különböző minőségűek. A sérült és szivárgó tető nem csupán kényelmetlen, hanem különösen rossz időjárás esetén komoly problémává válhat, ugyanis csökkenti a biztonságot és növeli a beltérben okozott károk költségét. A tetőjavítást soha nem szabad halogatni vagy ideiglenes, rögtönzött javítást eszközölni rajta; azonnali, megfelelő és átfogó megoldásra van szükség. Függetlenül attól, hogy tetőjét teljesen ki kell-e cserélni, részben kell-e felújítani, vagy csak megfelelően meg kell-e tisztítani, az Ön környékén található tetőfedő szakemberek elvégzik a szükséges feladatokat. Egyszerűen írja meg érdeklődésében az elvégzendő tetőfedési munkát, és hamarosan megkapja a helyi szakértők ajánlatait. Mindegyikük rendelkezik értékelésekkel és véleményekkel a korábbi munkáikkal kapcsolatosan, így biztos lehet benne, hogy olyan szakértőt választ, aki színvonalasan és időben kivitelezi a munkálatokat. Kapjon ingyenes és elköteleződésmentes ajánlatokat a Wilio-n keresztül még ma!

Mit csinál a tetőfedő / bádogos?

A tetőfedő vagy bádogos beépíti, javítja és kicseréli a tetőket, és biztosítja azok vízhatlanságát és időjárásállóságát. Egyéb tetőelemeket és rendszereket is beépíthet, például ereszcsatornákat, napelemeket és lefolyókat.

Milyen gyakori problémákban segíthetnek a tetőfedők?

A tető szivárgása a leggyakoribb probléma. Ennek oka lehet a megrepedt vagy eltört tetőcserép, sérült acéllemez vagy a felületi tömítőanyag meghibásodása. Problémásak lehetnek továbbá az ereszcsatorna-rendszerek vagy a vízelvezető csövek, amelyek eltömődhetnek és eltörhetnek, befolyásolva ezzel a víz tetőről történő megfelelő elvezetését.

A tetőm szivárog. Mit tehetek addig, amíg szakszerűen meg nem javítják?

Ha a víz behatol a mennyezetbe, gyűjtse össze vödörbe vagy egy nagy edénybe. A bútorokat és személyes tárgyakat mozgassa úgy, hogy azokat ne érhesse nedvesség. Ha a víz összegyűlik a tetőtérben (padláson), akkor közvetlenül a vödrökbe gyűjtse össze a vizet, hogy az ne hatolhasson át a mennyezeten. Vészhelyzet esetén kérjen segítséget a helyi tűzoltóságtól.

Szükség van-e a tetőfedő munkásoknak különleges képesítésekre, bizonyítványokra vagy engedélyekre?

A tetőfedő vállalkozónak képesítésre van szüksége ahhoz, hogy szakértelmet szerezzen a tapasztalat és a formális képzés kombinációjával. Szakmai kompetencia szükséges a kötött kereskedelem működtetéséhez. Kereskedelmi engedélyt is kell szereznie. (A bádogos mindenféle tetőfedési és tetőszerkezeti javítást, karbantartást és rekonstrukciót elvégez a lapos és lejtős tetőkön.) Szükséges iskolai végzettség - szakközépiskola tetőfedő, bádogos - tetőfedő szakiránnyal. A képesítést akkreditált oktatási program teljesítésével lehet megszerezni.

Mennyi időt vesz igénybe a tető javítása?

Ez a tető méretétől, összetettségétől (lapos tető, lejtős tető, tetőablakok, stb) és a kár mértékétől függ. A munka eltarthat 2-3 napig vagy annál tovább is. A munka menete és gyorsasága az időjárástól is függ, mivel a legtöbb tetőjavítást csak száraz, esőmentes időben lehet elvégezni.

Mennyibe kerül általában egy tetőfedő szolgáltatás?

A szolgáltatás ára a munka mennyiségétől, a kiválasztott anyagtól, a szakembertől és a helytől is függ. Egy átlagos családi házban végzett munka nagyjából 1000 és 2000 euró közötti értékbe kerül. Érdeklődhet a Wilio-nál, hogy megtudja a pontos árat. Vízmunkák - ára 7€-tól kezdődik óránként. Az ereszcsatorna felszerelése 5.99 € / bm-től kezdődik.

Szolgáltatások

Mit tartalmaznak a tetőfedők szolgáltatásai?

A tetőfedő szolgáltatások nem csak az új tetőkről szólnak. A tetőfedők / vízvezeték-szerelők megjavíthatják a tető egy részét, teljes egészében helyreállíthatják azt, vagy megjavíthatják az ereszcsatorna-rendszereket és a lefolyócsöveket. Prevenciós ellenőrzést is végezhetnek, felfedhetik azokat a lehetséges kockázatokat, amelyek költséges javításokat okozhatnak a jövőben. A szerelők képzett szakemberek, akik kellő tapasztalattal rendelkeznek a magasban való munkában. Íme néhány speciális szolgáltatás, amelyre szüksége lehet:

Tető építése

Legyen szó akár új épület tetőjéről, akár jelenlegi házának felújított tetőjéről, a szakember biztosítja, hogy háza ellenálljon az időjárási viszontagságoknak (különösen az esőnek és a szélnek), és a ház belseje száraz maradjon. Vonzó színeket kínálnak, és megrendelik a tető építéséhez szükséges legmegfelelőbb anyagot (cserép, színes lemezek és egyéb anyagok). A tető szellőzéséhez szellőző turbinákat is felszerelhetnek.

Tető helyreállítása és tisztítása

Akár alaptisztításra, akár teljes helyreállításra és újrafedésre van szükség, megtalálhatja a tető helyreállítására szakosodott szakembert. A tetőfedő megvizsgálja a tetőt, azonosítja a hiányosságokat, és javaslatot tesz a tető helyreállítására. Használhat nagynyomású tisztítószereket és eltávolíthatja a szennyeződéseket a tetőről anélkül, hogy károsítaná a burkolatot. Néha előfordulhat, hogy a tető csak festésre és lefedésre szorul, élettartamának meghosszabbítása érdekében. A tetők festéséhez vegyen fel egy festőt, aki kifogástalan munkát végez.

Tetőjavítás

Minden tetőjavítás statikus biztonsági felméréssel kezdődik (statika). A tetőn végzett munka veszélyes, ezért személyi biztosításra, valamint egyéb segédeszközökre és védőszerkezetekre lesz szükség a munkavállalók biztonságának biztosítása érdekében. A tetőfedő szakértő kiértékeli az esetleges károkat, és árajánlatot ad a javításokra. A tetőjavítás lehet egyszerű vagy összetett, és magában foglalhatja a tetőcserép javítását vagy cseréjét, a rozsda felszámolását vagy a tömítőanyag és a kötőelemek cseréjét. A sérült tetőt meg kell javítani, mielőtt a víz és a penész kárt tesz benne.

Az ereszcsatornák felszerelése és javítása

A tetőről történő hatékony vízelvezetés (ereszcsatornák és lefolyók segítségével) nagyon fontos. Ha az ereszcsatornái tele vannak, rozsdásak, sérültek vagy szivárognak, akkor nem működnek megfelelően, és problémákat okozhatnak a jövőben. A tetőfedő segíthet az ereszcsatornák felszerelésében, az ereszcsatorna-védelemben és a lefolyócső beépítésében, valamint az ereszcsatorna tisztításával annak biztosításában, hogy az tökéletes állapotban legyen.

Napelemek (fotovoltaikus panelek) telepítése és javítása

Napelemeket kíván szerelni a tetőre? Az Ön szakembere - beszállítója beszerzi a megfelelő alkatrészeket az Ön energiaigénye alapján. A fotovoltaikus paneleket a tető napos oldalára szerelik (ideális esetben délre, délnyugatra irányulnak), és a panelek leghatásosabb dőlésszöge körülbelül 35 °. A telepítést speciális cégek végzik, amelyek megtervezik és kiszámítják a panelek helyes számát, biztosítják a telepítést és csatlakoztatják azokat a rendszerhez. A napelemek szinte problémamentesek, hosszú élettartammal rendelkeznek és ritkán igényelnek alapos javításokat. A napelemek rendszeres tisztítása azonban hozzájárul a teljes rendszer hatékony működéséhez. Szakembere a vezetékezés és a szerelés állapotának esetleges romlását is ellenőrzi, és tesztelheti őket a rendszer hatékony működésének biztosítása érdekében.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery
Kezdje el keresniA Wilio projektek átlagos értéke 766 000 Ft.