Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Web
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárlóRemek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 275 szakember
4 442 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Web

Szakértőre van szüksége a Web kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Szolgáltatások
Mit tartalmaznak a webalkalmazás-fejlesztési szolgáltatások?
A legtöbb webes szolgáltatás a weboldalak tervezésére, fejlesztésére és karbantartására összpontosít. Projektedtől függően előfordulhat, hogy csak egy adott típusú webes szakértőre van szükséged, vagy össze kell állítanod egy különféle szakterületű és együttműködési készségekkel rendelkező szakembercsoportot. Íme néhány a leggyakoribb webes szolgáltatások és lehetőségek közül, amelyekre számíthatsz:
Weboldaltervezés és -fejlesztés
Profi webdesignert vagy fejlesztőt keresel? Független informatikai szakembered a webfejlesztés területén segít kivitelezni elképzeléseidet. Ez azzal kezdődik, hogy megérti a webhelyed célját, a tennivalókat és a benne lévő tartalmat, majd megtervezi azt. A jóváhagyást követően a designer egy kóddal vagy tartalomkezelő rendszerrel (CMS) fogja létrehozni a tervet és annak teljes funkcionalitását az asztali számítógépeken (PC-k, laptopok, notebookok) és mobil eszközökön (mobiltelefonok, táblagépek). Az általad megadott összes tartalmat (beleértve a képeket és a másolatokat is) feltöltik és végleges jóváhagyás céljából futtatják. A professzionális webdesigner ezt úgy irányítja, hogy feltölti webhelyét az általad választott webtárhelyre (www), majd teszteli webhelyed az esetleges hibák ellen.
WordPress-webhelyek
A WordPress a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer (CMS) a nagy teljesítményű, szinte bármilyen méretű webhelyekhez. Ha saját WordPress-dizájnt szeretnél, fel kell venned egy független Wordpress-fejlesztőt, aki a kódjával saját témát készít a beépített WordPress-bővítményekkel együtt. Akár e-kereskedelmi funkciókat is hozzáadhatsz a WordPress webhelyedhez a hatékony Woocommerce kiegészítővel. A WordPress fejlesztője lefordítja a témát, futtatja a teszteket, hogy zökkenőmentesen működjön, és ellenőrzi, hogy szükség van-e változtatásokra vagy módosításokra, mielőtt közzéteszi az internetes szervergépen.
Egyéb tartalomkezelő rendszerek
A WordPress mellett számos CMS-fejlesztőt is fel lehet venni, akik olyan platformokra specializálódtak, mint a Weebly, a Wix, a Joomla és a Squarespace. Ezen platformok mindegyikének külön testreszabható beállításai vannak a különböző kódok és szolgáltatások integrálásának módjaival kapcsolatban. Ezért mindig jobb, ha olyan professzionális tervezőt vagy weboldal-fejlesztőt találsz, aki a kiválasztott tartalomkezelő rendszerre szakosodott.
E-shop (webáruház)
Létrehoznál egy weboldalt webshopodhoz? Itt megtalálhatod azokat az informatikai fejlesztőket, akik az e-boltokra és az összes legnépszerűbb e-shop platformra specializálódtak, beleértve a Shopify-t, a Woocommerce-t, a Magento-t és az Opencart-ot. Ezen platformok mindegyikénél fontos egy tapasztalt fejlesztő alkalmazása. Az e-kereskedelem számos mozgó részből áll, beleértve az általad választott dizájnt, termékportfóliót, termékinformációkat, adatbázisokat, készletszámokat, ügyfél-elérhetőségeket és fizetési rendszereket. Fejlesztőd átfogó teszteket végez a projekt befejezése előtt. Valószínűleg az e-bolt elindítása után is együtt fogtok működni a karbantartás céljából, hogy az online áruház hibátlan maradjon.
Kódok és adatbázisok
Sokféle programozási nyelv és kód alkotja az internetet. A speciális fejlesztők által használt leggyakoribb kódok közé tartozik a HTML, a Java, a Javascript, a PHP, a CMS, a CSS és a jQuery. Sok fejlesztő specializálódott az adatbázis-fejlesztésre is, beleértve a MySQL és az SQL adatbázisokat is. Ha nem vagy biztos abban, hogy milyen típusú webes szakértelemre és kódra van szükséged a projektedhez, érdemes a szakértő tapasztalatait és az általuk ajánlottakat figyelembe venni.
Gyakran ismételt kérdések
Bérelj megbízható informatikai webfejlesztési szakértőket a Wilio-val
Manapság nincs vállalkozás interneten kívüli jelenléttel - legyen az a vállalkozás bármilyen célú. Az emberek annyira rabjaivá váltak az internetnek, hogy azzal, hogy nincs weboldalad - még akkor sem, ha helyi családi étteremről vagy saroküzletről van szó - számtalan potenciális ügyfelet veszítesz. Az interneten a vállalkozás digitális értelmezését láthatjuk. Ahogy egy jó marketinges biztosítja, hogy az üzlet elülső része jól elrendezett és csillogóan tiszta legyen, úgy webhelyednek is vonzónak és jól elrendezettnek kell lennie, ha el akarod érni a potenciális vásárlókat. A minőségi weboldal fejlesztéséhez azonban nagyon speciális készségekre van szükség - olyanokra, amelyekkel kevesen rendelkezünk. Szerencsére informatikai webfejlesztési szakértők várnak rád. Csak annyit kell tenned, hogy segítséget kérsz a Wilio-n keresztül! Ha érdekel, hogy lehet a legtöbbet kihozni az internet kínálta lehetőségekből, egyszerűen keressed fel a Wilio portált, írd be kérésed, és még ma kapj ingyenes árajánlatokat! Hozzad vállalkozásodat a 21. századba. Bérelj ma a Wilio-n magas értékelésű és professzionális informatikai weboldal-fejlesztőt!
Mit jelent a webdesign?
A webdesign a weboldal készítésének különböző aspektusait tartalmazza, mint például a weboldal elrendezése, a grafikai tervezés és a tartalom létrehozása, például blogcikkek, termékrészek, fotógalériák stb. A weboldalakat általában HTML-ben hozzák létre. A webtervezők HTML-címkékkel készítik a weboldalakat, amelyek leírják a metaadatokat és a tartalmat. A weboldal elemeinek elrendezése és megjelenése általában CSS vagy lépcsőzetes stílus. Feladatuk megalapozni a weboldalak megjelenését és működését.
Hogyan segítheti vállalkozásomat a webdesign?
A webdesign rendkívül fontos, különösen, ha van online boltod. Az embereknek általában csak 30 másodpercbe telik eldönteni, hogy egy webhely elég vonzó-e. Ha webhelyed nem néz ki olyan jól mobilon, mint laptopon vagy számítógépen, a potenciális ügyfelek nem zavartatják magukat böngészéssel. Ha webhelyed túl lassan töltődik be, az emberek kilépnek és nem veszik figyelembe vállalkozásod.
Hogyan választhatok webdesignert?
Gondoljad át, mire van szükséged, és tegyed közzé részletesen a Wilio-n. Döntsed el, hány oldalt szeretnél a webhelyeden, milyen tartalmat szeretnél rajta, és pontosítsad, hogyha szeretnéd, hogy a webdesigner biztosítson számodra bizonyos tartalmakat. Azt is megkérdezheted, hogy szükséged van-e webhely üzemeltetésére és/vagy szükséged van-e segítségre a tartalomkezelésben. Adj meg költségkeretet, és írjad be, hogy milyen gyorsan szeretnéd közzétenni webhelyed.
Milyen előnyökkel jár egy webdesigner alkalmazása a Wilio révén?
A Wilio révén alkalmazott webtervezőnek számos előnye van. A legfontosabb az, hogy gyorsabb és kényelmesebb. Ahhoz, hogy jó webdesignert találj, nem kell pazarolnod az időt több tucat keresési webhelyen. Csak annyit kell tenned, hogy közzéteszed a munkát az alapvető követelményekkel. Ezután a helyi képzett és bevált webdesignerek felveszik veled a kapcsolatot. Miután megnézted referenciáikat és áraikat, kiválaszthatod, melyik webdesignerrel fogsz együttműködni.
Szükségem van-e bármilyen eszközre vagy felszerelésre a weboldalam tervezéséhez?
A weboldal tervezéséhez nem szükséges semmilyen eszközt vagy felszerelést megadnod, például laptopokat vagy asztali számítógépeket. Alapvető, hogy egy webdesignernek saját felszerelése van. Bevált webdesignereink olyan szakemberek, akik rendelkeznek a kellő tudással. Biztosíthatsz számukra olyan tartalmakat, amelyeket el akarsz helyezni a webhelyeden, például a termékeidről készült képeket, termékinformációkat, mintavideókat, vállalati információkat és más hasonlót.
Mennyi ideig tart egy weboldal megtervezése?
A nagyszerű weboldal létrehozásához szükséges időnek körülbelül 3-4 hónapot kell igénybe vennie. Attól függően, hogy mennyire összetettnek szeretnéd, a projekt indításától az online indításig 6 hónap vagy több is eltelhet. Találhatsz olyan webdesignert, aki rövidebb idő alatt is képes létrehozni, de ne feledd, hogy ez az időkeret az informatikai szabványokon alapszik.