Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Web

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, webhez, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Web

Szakértőre van szüksége a Web kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!
Lásd még Web ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Web

Szolgáltatások

Mit tartalmaznak a webalkalmazás-fejlesztési szolgáltatások?
A legtöbb webes szolgáltatás a weboldalak tervezésére, fejlesztésére és karbantartására összpontosít. Projektjétől függően előfordulhat, hogy csak egy adott típusú webes szakértőre van szüksége, vagy össze kell állítania egy különféle szakterületű és együttműködési készségekkel rendelkező szakembercsoportot. Íme néhány a leggyakoribb webes szolgáltatások és lehetőségek közül, amelyekre számíthat:
Weboldaltervezés és -fejlesztés
Profi webdesignert vagy fejlesztőt keres? Független informatikai szakembere a webfejlesztés területén segít kivitelezni elképzeléseit. Ez azzal kezdődik, hogy megérti a webhely célját, a tennivalókat és a benne lévő tartalmat, majd megtervezi azt. A jóváhagyást követően a terv egy kóddal vagy tartalomkezelő rendszerrel (CMS) fogja létrehozni a tervet és annak teljes funkcionalitását az asztali számítógépeken (PC-k, laptopok, notebookok) és mobil eszközökön (mobiltelefonok, táblagépek). Az általad megadott összes tartalmat (beleértve a képeket és a másolatokat is) feltöltik és végleges jóváhagyás céljából futtatják. A professzionális webdesigner ezt úgy irányítja, hogy feltölti webhelyét az Ön által választott webtárhelyre (www), majd teszteli webhelyét az esetleges hibák ellen.
WordPress-webhelyek
A WordPress a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer (CMS) a nagy teljesítményű, szinte bármilyen méretű webhelyekhez. Ha saját WordPress-dizájnt szeretne, fel kell vennie egy független Wordpress-fejlesztőt, aki a kódjával saját témát készít a beépített WordPress-bővítményekkel együtt. Akár e-kereskedelmi funkciókat is hozzáadhat a WordPress webhelyéhez a hatékony Woocommerce kiegészítővel. A WordPress fejlesztője lefordítja a témát, futtatja a teszteket, hogy zökkenőmentesen működjön, és ellenőrzi, hogy szükség van-e változtatásokra vagy módosításokra, mielőtt közzéteszi az internetes gazdagépen.
Egyéb tartalomkezelő rendszerek
A WordPress mellett számos CMS-fejlesztőt is fel lehet venni, amelyek olyan platformokra terjednek ki, mint a Weebly, a Wix, a Joomla és a Squarespace. Ezen platformok mindegyikének külön beállításai vannak a testreszabható és a különböző kódok és szolgáltatások integrálásának módjaival kapcsolatban. Ezért mindig jobb, ha olyan professzionális tervezőt vagy weboldal-fejlesztőt talál, aki a kiválasztott tartalomkezelő rendszerre szakosodott.
E-shop (webáruház)
Létrehozna egy weboldalt webshopjához? Itt megtalálja azokat az informatikai fejlesztőket, akik az e-boltokra és az összes legnépszerűbb e-shop platformra specializálódtak, beleértve a Shopify-t, a Woocommerce-t, a Magento-t és az Opencart. Ezen platformok mindegyikénél fontos egy tapasztalt fejlesztő alkalmazása. Az e-kereskedelem számos mozgó részből áll, beleértve az Ön által választott dizájnt, termékportfóliót, termékinformációkat, adatbázisokat, készletszámokat, ügyfél-elérhetőségeket és fizetési rendszereket. Fejlesztője átfogó teszteket végez a projekt befejezése előtt. Valószínűleg az e-bolt elindítása után is együtt fog működni a karbantartással, hogy az online áruház hibátlan maradjon.
Kódolás és adatbázisok
Sokfčle programozási nyelv és kód alkotja az internetet. A speciális fejlesztők által talált leggyakoribb kódok közé tartozik a HTML, a Java, a Javascript, a PHP, a CMS, a CSS és a jQuery. Sok fejlesztő specializálódott az adatbázis-fejlesztésre is, beleértve a MySQL és az SQL adatbázisokat is. Ha nem biztos abban, hogy milyen típusú webes szakértelemre és kódra van szüksége a projektjéhez, érdemes a szakértő tapasztalatait és az általuk ajánlottakat figyelembe venni.

Gyakran Ismételt Kérdések

Béreljen megbízható informatikai webfejlesztési szakértőket a Wilio-val
Manapság nincs vállalkozás interneten kívüli jelenléttel - legyen az bármilyen célú. Az emberek annyira rabjaivá válnak az internetnek, hogy az a tény, hogy nincs weboldala - még akkor sem, ha helyi családi étteremről vagy saroküzletről van szó - számtalan potenciális ügyfelet veszít. Az interneten a vállalkozás digitális értelmezését láthatjuk. Ahogy egy jó marketinges biztosítja, hogy az üzlet elülső része jól elrendezett és csillogóan tiszta legyen, úgy webhelyének is vonzónak és jól elrendezettnek kell lennie, ha el akarja érni a potenciális vásárlókat. A minőségi weboldal fejlesztéséhez azonban nagyon speciális készségekre van szükség - olyanokra, amelyekkel kevesen rendelkezünk. Szerencsére informatikai webfejlesztési szakértők várnak Önre. Csak annyit kell tennie, hogy segítséget kérjen a Wilio-n keresztül! Ha érdekli, hogy lehet a legtöbbet kihozni az internet kínálta lehetőségekből, egyszerűen keresse fel a Wilio portált, írja be kérését, és még ma kapjon ingyenes árajánlatokat! Hozza vállalkozását a 21. századba. Béreljen ma a Wilio-n magas értékelésű és professzionális informatikai weboldal-fejlesztőt!
Mit jelent a webdesign?
A webdesign a weboldal készítésének különböző aspektusait tartalmazza, mint például a weboldal elrendezése, a grafikai tervezés és a tartalom létrehozása, például blogcikkek, termékrészek, fotógalériák stb. A weboldalakat általában HTML-ben hozzák létre. A webtervezők HTML-címkékkel készítik a weboldalakat, amelyek leírják a metaadatokat és a tartalmat. A weboldal elemeinek elrendezése és megjelenése általában CSS vagy lépcsőzetes stílus. Feladatuk megalapozni a weboldalak megjelenését és működését.
Hogyan segítheti vállalkozásomat a webdesign?
A webdesign rendkívül fontos, különösen, ha van online boltja. Az embereknek általában csak 30 másodpercbe telik eldönteni, hogy egy webhely elég vonzó-e. Ha webhelye nem néz ki olyan jól mobilon, mint laptopon vagy számítógépen, a potenciális ügyfelek nem zavartatják magukat böngészéssel. Ha webhelye túl lassan töltődik be, az emberek kilépnek és nem veszik figyelembe vállalkozását.
Hogyan választhatok webdesignert?
Gondolja át, mire van szüksége, és tegye közzé részletesen a Wilio-n. Döntse el, hány oldalt szeretne a webhelyén, milyen tartalmat szeretne rajta, és pontosítsa, hogyha szeretné, hogy a webdesigner biztosítson bizonyos tartalmakat. Azt is megkérdezheti, ha még nem tette meg, hogy szüksége van-e webhely üzemeltetésére és/vagy szüksége van-e segítségre a tartalomkezelésben. Adjon meg költségkeretet, és írja be, hogy milyen gyorsan szeretné közzétenni webhelyét.
Milyen előnyökkel jár egy webdesigner alkalmazása a Wilio révén?
A Wilio révén alkalmazott webtervezőnek számos előnye van. A legfontosabb az, hogy gyorsabb és kényelmesebb. Ahhoz, hogy jó webdesignert találjon, nem kell pazarolnia az időt több tucat keresési webhelyen. Csak annyit kell tennie, hogy közzéteszi a munkát az alapvető követelményekkel. Ezután a helyi képzett és bevált webdesignerek felveszik Önnel a kapcsolatot. Miután megnézte referenciáikat és áraikat, kiválaszthatja, melyik webdesignerrel fog együttműködni.
Szükségem van-e bármilyen eszközre vagy felszerelésre a weboldalam tervezéséhez?
A weboldal tervezéséhez nem szükséges semmilyen eszközt vagy felszerelést megadnia, például laptopokat vagy asztali számítógépeket. Alapvető, hogy egy webdesignernek saját felszerelése van. Bevált webdesignereink olyan szakemberek, akik rendelkeznek a kellő tudással. Biztosíthat számukra olyan tartalmakat, amelyeket el akar helyezni a webhelyén, például a termékeiről készült képeket, termékinformációkat, mintavideókat, vállalati információkat és más hasonlót.
Mennyi ideig tart egy weboldal megtervezése?
A nagyszerű weboldal létrehozásához szükséges időnek körülbelül 3-4 hónapot kell igénybe vennie. Attól függően, hogy mennyire összetettnek szeretné, a projekt indításától az online indításig 6 hónapig vagy tovább is eltarthat. Találhat olyan webdesignert, aki rövidebb idő is képes létrehozni, de ne feledje, hogy ez az időkeret az informatikai szabványokon alapszik.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt