Zuhany , kád vagy zuhanykabin telepítése

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, zuhany , kád vagy zuhanykabin telepítéséhez, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet
18323 szolgáltatók
Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet

Miért éppen Wilio?

A Wilio segít megtalálni minőségi szakembereket a környékéről.

A Wilio segít majd szakképzett szakemberek megtalálásában szinte minden szolgáltatáshoz vagy kézműveshez. Próbálja ki Wilio-t ingyen.

27 638szakember
50 983befejezett projektek
4,8 / 5szakértőink átlagos értékelése
199 720 alkalmazásletöltések

Hogyan működik a Wilio?

Add meg a keresleted

Addj meg pár választ arról, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged.

A legjobbakat szólítjuk meg.

A legjobb és a követelményeidnek leginkább megfelelő szakembereket találjuk meg.

Válaszd ki a legjobb kínálatot.

Hasonlítsd össze a kínálatot és válaszd ki a legjobbra értékelt szakembert.

Add meg a keresleted

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Mit kell tudnom

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért rendeljen zuhanybeépítést a Wilio-n keresztül?

Új zuhanyzót szeretne otthonába, de fél az időigényes műszaki munkálatoktól? Ne essen kétségbe! A Wilio portál segít abban, hogy megfelelő szakértőt találjon a zuhany gyors, egyszerű és kedvező áron történő felszereléséhez. Szeretne most szolgáltatót találni? Így működik: Először kattintson a "Lekérdezés elküldése" gombra és töltse ki az űrlapot. Adja meg a szükséges dátumot és egyéb részleteket, például a zuhany típusát. Hamarosan árajánlatokat és vásárlói véleményeket fog látni. Amikor talál egy Önnek tetsző ajánlatot, erősítse meg a dátumát. Minden eszközt, amire szüksége van az új zuhany felszereléséhez, mindig szakértőink hozzák. Tehát nem kell aggódnia ha véletlenül hiányzik néhány eszköz. Csak annyit kell tennie, hogy megmutatja a zuhany helyét a szakembernek.

Telepíthetek magam is zuhanyzót?

Ha vadonatúj zuhanykészletet telepít, akkor tanúsított szerelő vagy villanyszerelő segítségére van szüksége, aki ismeri ezeket az eszközöket és a megfelelő berendezéseket. A legjobb választás mindig egy szakember / szerelő, aki garantálja a szelepek és az elektronikus berendezések biztonságos telepítését.

Ki telepíthet nekem zuhanyzót?

Ezt bármelyik tanúsított szakemberrel megteheti - és pontosan ezt fogja megtalálni a Wilio-nál. Segítenek a készülék telepítésében, javításában vagy ellenőrzésében, és biztosítják, hogy a zuhany megfelelően működjön.

Hogyan találom meg a megfelelő szolgáltatót?

Ha szakértőt szeretne találni a zuhanykabin felszereléséhez, kattintson az "Igény leadása" gombra, és töltse ki az űrlapot. Néhány perc múlva áttekintést kap a közelében lévő szolgáltatókról.

Mi kell a zuhanykabin felszereléséhez?

Ha új zuhanyzóval akarja modernizálni otthonát, akkor először a megfelelő erősségű víznyomásról kell gondoskodnia. Fontos még a szivattyú is, amelynek a víztartály, a víztömlő, a melegvíz-tartály, az áramellátás és a lefolyó közelében kell lennie. Az zuhanyozáshoz keverőszelepre és termosztatikus szabályozásra is szükség van a víz hőmérsékletének beállításához.

Szolgáltatások

Mit tartalmaz a zuhany telepítési szolgáltatás?

A Wilio szolgáltatói teljesen új zuhanyzókat is telepíthetnek, de akár a régi egységeket is kicserélhetik. Sok szolgáltató rendelkezik telepítői vagy villanyszerelő tanúsítvánnyal. Mielőtt kiválasztja a szakembert, a Wilio leteszteli szakértelmüket és képesítésüket, hogy megvédje Önt és otthonát a lehetséges kellemetlenségektől. Az alábbiakban talál információkat arról, hogy mire számíthat egy tipikus zuhanyszerkezettel:

Eszközök és felszerelés

Ha valamelyik Wilio szolgáltatónknál ad le megrendelést, akkor a munka elvégzéséhez nincs szüksége szerszámokra. A szakemberek saját szerszámokkal érkeznek, köztük fúróval, csővágóval és fúrókkal. Ha szükséges a munka során, maguk szereznek be további eszközöket. Időmegtakarítás érdekében javasoljuk, adja meg szolgáltatójának a zuhanykabin pontos típusát, ez segít nekik előkészíteni a szükséges eszközöket.

Zuhanyszerelés

A zuhany felszerelése azzal kezdődik, hogy meghatározzák a pontos helyét. Meg kell adni azt is, hogy milyen magasságban legyen a zuhanyfej, különösen ha gyerekek is vannak, vagy ha valaki nagyon magas vagy alacsony. Szakértőnk majd felméri, hogy a vízellátás elegendő e az új berendezés számára (általában a fő vízellátáshoz 15 mm átmérőjű cső kell). Ezután megjelöli a falon lévő lyukakat, és kifúrja a zuhanyfej csatlakoztatásához a főszelepet, levágja a csövet és beilleszti a fúrt lyukba, majd rögzíti a csapot és a zuhanyt a falhoz. Végül összeköti a vezetékeket a készülékkel, és ellenőrzi, hogy a zuhany megfelelően működik-e. Ezután csak tesztelje le a zuhanyt, és élvezze a modern zuhanykabin előnyeit.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery
Kezdje el keresniA Wilio projekt átlagos értéke 766 000 Ft.