Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Zuhany , kád vagy zuhanykabin telepítése

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, zuhany , kád vagy zuhanykabin telepítéséhez, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Zuhany , kád vagy zuhanykabin telepítése

Szakértőre van szüksége a Zuhany , kád vagy zuhanykabin telepítése kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Zuhany , kád vagy zuhanykabin telepítése

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért rendeljen zuhanybeépítést a Wilio-n keresztül?
Új zuhanyzót szeretne otthonába, de fél az időigényes műszaki munkálatoktól? Ne essen kétségbe! A Wilio portál segít abban, hogy megfelelő szakértőt találjon a zuhany gyors, egyszerű és kedvező áron történő felszereléséhez. Szeretne most szolgáltatót találni? Így működik: Először kattintson a "Lekérdezés elküldése" gombra és töltse ki az űrlapot. Adja meg a szükséges dátumot és egyéb részleteket, például a zuhany típusát. Hamarosan árajánlatokat és vásárlói véleményeket fog látni. Amikor talál egy Önnek tetsző ajánlatot, erősítse meg a dátumát. Minden eszközt, amire szüksége van az új zuhany felszereléséhez, mindig szakértőink hozzák. Tehát nem kell aggódnia ha véletlenül hiányzik néhány eszköz. Csak annyit kell tennie, hogy megmutatja a zuhany helyét a szakembernek.
Telepíthetek magam is zuhanyzót?
Ha vadonatúj zuhanykészletet telepít, akkor tanúsított szerelő vagy villanyszerelő segítségére van szüksége, aki ismeri ezeket az eszközöket és a megfelelő berendezéseket. A legjobb választás mindig egy szakember / szerelő, aki garantálja a szelepek és az elektronikus berendezések biztonságos telepítését.
Ki telepíthet nekem zuhanyzót?
Ezt bármelyik tanúsított szakemberrel megteheti - és pontosan ezt fogja megtalálni a Wilio-nál. Segítenek a készülék telepítésében, javításában vagy ellenőrzésében, és biztosítják, hogy a zuhany megfelelően működjön.
Hogyan találom meg a megfelelő szolgáltatót?
Ha szakértőt szeretne találni a zuhanykabin felszereléséhez, kattintson az "Igény leadása" gombra, és töltse ki az űrlapot. Néhány perc múlva áttekintést kap a közelében lévő szolgáltatókról.
Mi kell a zuhanykabin felszereléséhez?
Ha új zuhanyzóval akarja modernizálni otthonát, akkor először a megfelelő erősségű víznyomásról kell gondoskodnia. Fontos még a szivattyú is, amelynek a víztartály, a víztömlő, a melegvíz-tartály, az áramellátás és a lefolyó közelében kell lennie. Az zuhanyozáshoz keverőszelepre és termosztatikus szabályozásra is szükség van a víz hőmérsékletének beállításához.

Szolgáltatások

Mit tartalmaz a zuhany telepítési szolgáltatás?
A Wilio szolgáltatói teljesen új zuhanyzókat is telepíthetnek, de akár a régi egységeket is kicserélhetik. Sok szolgáltató rendelkezik telepítői vagy villanyszerelő tanúsítvánnyal. Mielőtt kiválasztja a szakembert, a Wilio leteszteli szakértelmüket és képesítésüket, hogy megvédje Önt és otthonát a lehetséges kellemetlenségektől. Az alábbiakban talál információkat arról, hogy mire számíthat egy tipikus zuhanyszerkezettel:
Eszközök és felszerelés
Ha valamelyik Wilio szolgáltatónknál ad le megrendelést, akkor a munka elvégzéséhez nincs szüksége szerszámokra. A szakemberek saját szerszámokkal érkeznek, köztük fúróval, csővágóval és fúrókkal. Ha szükséges a munka során, maguk szereznek be további eszközöket. Időmegtakarítás érdekében javasoljuk, adja meg szolgáltatójának a zuhanykabin pontos típusát, ez segít nekik előkészíteni a szükséges eszközöket.
Zuhanyszerelés
A zuhany felszerelése azzal kezdődik, hogy meghatározzák a pontos helyét. Meg kell adni azt is, hogy milyen magasságban legyen a zuhanyfej, különösen ha gyerekek is vannak, vagy ha valaki nagyon magas vagy alacsony. Szakértőnk majd felméri, hogy a vízellátás elegendő e az új berendezés számára (általában a fő vízellátáshoz 15 mm átmérőjű cső kell). Ezután megjelöli a falon lévő lyukakat, és kifúrja a zuhanyfej csatlakoztatásához a főszelepet, levágja a csövet és beilleszti a fúrt lyukba, majd rögzíti a csapot és a zuhanyt a falhoz. Végül összeköti a vezetékeket a készülékkel, és ellenőrzi, hogy a zuhany megfelelően működik-e. Ezután csak tesztelje le a zuhanyt, és élvezze a modern zuhanykabin előnyeit.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt